@ Cypern

Hejhej allihopa!

Idag struntade jag, Nikki och Lina i hotellfrukosten för att få lite sovmorgon. Haha, Nikki och jag var förresten ute på stan igår och det kändes som att det fanns våldtäksmän i varje hörn. Speciellt när en bil-fyrhjuling(?) med en kille som var utklädd till en jättenalle körde fram och tillbaka och tutade efter oss.. Haha, jag fick panik och sprang iväg medan Nikki började asgarva.

Vi har bara varit vid poolen idag och så gick jag och Lina ner till stranden och satt på klipporna som jag gjorde igår också för att se ut mot det blåa havet. Det är perfekt också eftersom det är så varmt här så är det svalkande vind vid havet och jag blir så avundsjuk när man ser vattenskotrarna åka förbi. Vill också!! Sjukt kul! :D

Det är ganska kul också eftersom en showartist som jobbade i Rhodos förra året när vi var där jobbar här som showartist i Cypern i år också. Vad är chansen liksom? Han heter Magnus och sjöng "Beuatiful Girl" för mig två gånger. Haha, undrar om han känner igen mìg? Alla vi i familjen började iallafall asgarva igår när vi såg honom uppe på scnenen och så såg vi showen ikväll också.

Jag har redan blivit ganska solbränd dessutom och jag funderar på att leta upp lilla Fredrik Sätherberg här i Cypern också, får nog slänga iväg ett sms. Han skulle bara vara här i en vecka medan vi ska vara här i två.

Well, well.. ska vidare nu, pussss'n! :)






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0