Gymmat och nu blir det "Remember me!"

Heysan bloggen!
Kom hem från gymmet för ett tag sedan och nu sitter jag och tittar på Kenza&Tyra Show. Det verkar vara ganska bra men eftersom så många personer tittar på det så har det blivit en så kallad "massiv trafikstorm" som de på nyheter24.se så fint kallar det. Det går rätt segt att titta på det första avsnittet just nu eftersom deras server är överbelastad. Lite synd men kan väl fortsätta kolla sen när det lugnat ner sig. :) Alla verkar ju vilja se programmet, haha.
Men jag ska nog sätta på "Remember Me" nu istället. Ni vet den där filmen Robert Pattinson är med i? :) Ska bli spännande att se om den är bra eller inte. Men vi hörs kanske sen om jag inte har hunnit somna. Puss på er! ;) <3

videoinlägg

haha, nu kmr ett sånt där fult videoinlägg igen. Orkar inte blogga! (a) mene haha videon börjar lite fult med "JAG HATAR..." hha. (a) Jag snackar iaf om promenader med hunden, gym, vad jag ska göra sen, morgondagen, helgen o att jag ser förjävlig ut. (: enjoy.

Dagen och längtar efter helgen!

Heysan bloggeen!
Skolan var rätt chill idag men mot slutet var jag bara allmänt dryg och orkade inte tänka. Såklart hade vi matte i slutet bara för att förvärra situationen. Sarah&Hampus fick damp över min dumhet för jag orkade inte. ahaha ;) Sen så gjorde den där förjävliga mensvärken inte saken bättre heller. :( Tyck synd om mig..
Just nu så står mamma och lagar mat så ska käka och sen så ska troligen hon och jag upp och gymma lite. :) Det blir nog nice. Men jag tror jag ska ut med hunden en sväng nu innan maten kanske.. Om jag orkar, känner mig rätt låg.. Men vädret är ju så himla nice nu så man vill ju helst inte strunta i det när det är såhär fint, eller hur?
Åh, det är så förbannat skönt att det snart är helg igen. Har fan längtat! (Vem har inte?) hah. Mene ååh, ska verkligen njuta och vara med personer jag tycker om! :) Vi kanske ska sova över i den där stugan i Ottsjö nu för en gångsskull? Vi har typ skjutit upp det hundra gånger för det är alltid någon som inte har kunnat. Men nu kanske det blir av, awesome. :) Mene haha, aja vi får se hure blir. Nu ska jag hitta på ngt annat, så pusshej.
Ibland är jag allt bra charmig.. ;) haha, fyfan

Morgondagens outfit

Tja bloggen! haha. Jag är inte riktigt trött än och som jag sa i videobloggen här nedanför så kan jag inte somna om jag inte är trött! Jag är typ alltid trött men nu typ bara sprudlar jag av energi! Awesome. Men iaf, tänkte bara dela med mig av morgondagens outfit till er, hahaha. Åh va fult, trodde jag aldrig skulle bli en sån där bloggare som ba: "Dagens outfit" haha. Mene aja, här har ni den fast morgondagens.
På morgonen och när jag ska ut sen så har jag en värmande kofta på mig..
Hjärtat jag håller i handen fick jag av Axel i födelsedagspresent förra året. ;) <3
tyckte den skulle få synas i bloggen lite. :) <3
Me! :) Höstig och fin.
Sen så tar jag förmodligen av mig koftan inomhuus. (; skönt, för den där koftan
sticks lite. ;o <3
Sen kanske halsduken blir jobbig (jag brukar hata att ha halsduk eftersom jag tycker
den är ivägen och skymmer sikten.. jag som redan har så pass dålig syn vill
gärna inte ha sämre, haha) så den kanske åker av den med. ;)
så ja, sådär kommer jag troligen se ut imorgon! Jag får väl börja med
morgondagens outfit istället för dagens eftersom alla kör på det. haha, lite
udda får man väl lov att vara? ;) Mene aja, sov så gottie nu alla, pusss.

Drömmar

Heysan bloggen!
Sitter här och smsar med min älskling och tar det lugnt fram för TV:n. ;) Precis fixat till mig lite, haha. Kunde inte leva med mig själv för jag såg så förjävlig ut nu efter orienteringen. Har inte orkat fixa till mig tidigare.. ;o  Men imorgon är det en riktigt chill dag så det känns riktigt skönt.
Jag är rätt trött nu så jag ska nog göra som min älskling gör just nu.. Han är nannig så han sa godnatt nu. :) Vi kanske kan joina varandra i drömmarnas värld? haha. Tänk om man kunde det? Dela drömmar med andra personer? Det skulle fan va skitcoolt! :D Då är det som att man är med varandra fast man sover? Man ba: "Ah, vi ses i drömmarnas värld inatt va?" Fyfan vad tufft, tänk om det var så? Då kan man hitta på vad man vill tillsammans med vem man vill! Då skulle man nästan vilja sova genom hela livet? hahah, eller? Man kan liksom typ drömma att man verkligen är med en kändis. Åka iväg till den personens drömmar, men då skulle kändisen fan aldrig få vara ifred. Alla skulle ju vilja störa dens drömmar. Lite drygt kanske. Haha, inte ens i drömmarna får man vara ifred. ;) Mene då kanske man kan ha såna där inbjudningar. "Idag så bjuder jag in dig till min dröm" Ja, så säger vi. Fyfan vad nice det skulle vara om det var så. ;)
Men nu ska jag nog sova och åka iväg till drömmarnas värld. Tyvärr inte tillsammans med någon, haha. ;) Men skulle vilja åka iväg till älsklings drömvärld och dela några underbara drömmar med honom. ;) Jag älskar dig, Axel. Puss på dig! <3

Jag nu, cepe ljus blev bilden men aja. ;) <3 pussn.

Orienteringsdagen

Hey bloggen!
Idag så var det ju den fruktade orienteringen. Det gick faktiskt bättre än jag trodde, vilket känns skönt! Jag och Sarah hittade alla  kontrollerna på stora banan. Men jag hittade bara 6/9 på den lilla banan. Dels för att Adam psykade mig på första kontrollen, jag tappade ut kartan från sin plastmapp uppe vid fjärde kontrollen så fick leta efter den hur länge som helst och kontroll sex var helt omöjlig men jag hittade den till slut. Det var verkligen ett "hallelujah-moment" när jag hittade den! Jag ba: "YEEEEEEES!" och sen när jag kom ut till skogen lyste verkligen solen rakt på mig jag ba: "Jag ser ljuset, Jonathan!" hhaha. Ni vet när Skorpan säger så i bröderna lejonhjärta? Åh, glädje på riktigt. Men jag hann inget mer efter det där så det var lite synd men jag är ändå nöjd över min insats! :) Jag och Sarah hade bra samarbete ändå. För när inte hon hittade kontrollerna visade jag vart dem låg och sen tvärtom när jag fattade nada, så det var nice. Ingen gjorde allt jobb liksom! :)
Mene nu sitter jag här med blodiga upprispade ben, benhinneinflammation och så är jag rätt trött. ;o Jag tog två stora glasmjölk direkt när jag kom hem och sen gick jag och la mig. Haha liksom två timmar i skogen tröttar verkligen ut en! (a) Eller så är jag bara lat. Men nu så ska jag typ chilla ett tag så ni får ha det så bra! Puss och kraaam skumbanaaaan! ;) <3

Videoblogg


hahaha typ min första videoblogg. Den blev skitful och jag gör jättevackra miner i den. ;) hahah. aja, enjoy.

Myspys

Halloo!
Alltså ibland under dagen så kommer jag på typ värsta grymma grejen jag ska skriva här i bloggen sen! Men liksom.. Direkt när jag ska skriva det så kommer jag inte ihåg vad det var.. Sånt är så otroligt irritersamt! Eller hur? Hatar det.
Aja, sitter här just nu i myskläder och ny plattat hår. Håret känns så himla skönt efter man har duschat, älskar det. :) Mene snart så ska jag välja ut kläder till imorgon och packa väskan inför morgondagens prövningar. Vi ska ju ha orienterings dag och jag är INTE peppad. Mene jag ska springa det tillsammans med Sarah som vanligt! :) Vi springer ungefär lika snabbt och är ungefär lika dåliga på att läsa kartan. Hahaha, nejdå mene jag vet inte hur bra Sarah är.. (Har glömt) Men jag är iaf urusel på det. Aja, huvudsaken är att det kommer att bli kul (eller?!) och så hoppas jag verkligen på soligt väder men med inslag av medelstarka kyliga vindar. Hahaha, poetiskt det lät! ;) Mene aja.. Vet inte vad jag ska skriva nå mer.. Jag har verkligen ingen fantasi, haha. Stackars er läsare! ;) Mene aja.. Ni får ha det så bra så länge, jag kanske skriver ett inlägg eller två innan läggdags! Låt det bra? Sweet. Mene puss!
jag och sarah i sommars höhö, ;) <3

Skönaste!


Snubbe som tagit bild på sig varje dag i åtta årstid!

Den här snubben har tagit en bild på sig själv varje dag i åtta års tid, haha. Liksom ofta han ändå har samma min på varje bild? o.o Byter aldrig posé liksom? haha. Mene, watch it!
Edit: Läste nu på hans sida att han gjort så genom ett program som heter "After Effects Pro", därför har hans ögon samma blick vid varje bild.

Nedräkning


svammel och varit hos älskling!

Heysan! :)
Skola idag som vanligt.. Hade ett prov i Hemkunskap men det gick bra, chillipilli! (a) Asså mina reflexer är knas.. Om man typ nuddar mitt ben så kan den seriös döda någon! hahaha, kidding. Mene ärligt? Mina ben är cepe. Alltså, min käre vän Hampus satt verkligen och funderade på det här idag: "Om man är siamesisk tvilling.. Får man ett eller två barnbidrag då?" Haha, vad tror ni läsare? Jag tror man får två eftersom det är ändå två barn och båda behöver försörjas sen eftersom man inte kan leva som ett normalt barn lär de får andra eventuella bidrag dessutom, eller hur? Juste imorse, hahah. Alltså seriöst det var en liten snubbe som trodde jag och Hampus var ihop och ba: "Är ni tsm?!", "hur många barn ska ni skaffa?", "är ni kära?!" man ba: "asså vafan, vi sitter och diskuterar då behöver man inte vara kär?" då skrev han en lapp och gav till mig.. Gissa vad det stod? hahaha. Jo, det stod: "Sex" -.-' hahahah. Man ba: vafan lär sig barnen nu för tiden?! :OooOoOo haha, nerå. Gissa vem som sprang iväg och tyckte det var hur kul som helst..? Jo ungen. haha och jag garva också som fan. (a) Förvånade? hihi.
Mene efter skolan så drog jag till Järpen för att träffa min älskade pojkvän! :) När jag kom dit så hann jag bara var med honom en liten stund innan någon datortekniker kom för att fixa med hans dator och då fick Ida sitta barnvakt åt mig istället. Vi hade det rätt roligt hon och jag och hahahaha, hennes dator gick också sönder för en stund och då hade vi precis skojat om att Axel var oteknisk men då kommer han in och stänger av hennes dator och sätter på den igen och då fungerar det. Haha vi ba:" TACK AXEL! :D:D:D" hahahaha, du är så teknisk älskling! ;) eller? mene sen så fick jag vara med älsklingen igen och vi låg väl mest och snackade i hans rum och allt möjligt. ;o TYYYYP. Mene sen så kom min buss vid typ 19:00 så då drog jag hem och nu sitter jag här och ska egentligen plugga, så borde göra det nu! :s hahaha, mene hej på er. PUSS! :) <3
och nej jag har typ inga bilder på mej o axel tsm, tyvärr. :( Skulle vilja ha men har inte , buhuhuh. :( <3 SOM NI SER ÄR AXEL SKYGG FÖR KAMERAN! :ooo <3 mene aja, pusss.

I don't want to live here anymore, I want to move to a place without time and space

Dagen har verkligen hittills gått ut över att alla varit ledsna och förbannade i familjen Hansson/Nilsson. Jag är så sjukt less.. Nu så ska jag bara skita i allt! Jag har gjort det ni velat nu. Vad mer begär ni? låt mig vara..
Just nu så har jag städat mitt rum klart och ska snart käka. Efter det så ska jag plugga! Har ju HK-prov imorgon och det är ju så himla roligt! Eller? haha, men aja.. Vet inte riktigt vad jag ska säga.. Finns inte så mycket att säga. Mene, take care everybody.

don't worry, be happy!


Take me back to my real family, there I belong and want to be... I miss it. Life isn't fair.

Hellu där! Just nu är jag rätt så sur eftersom att Peter säger att jag bara kommer få ha kvar min andra bärbara dator till på fredag. Han kommer slakta den, avliva den, ha ihjäl den och ja vad fan han nu kommer att göra. JAG HATAR HONOM FÖR DET! Liksom vafan? Det är min dator och jag ska få ha kvar den hur jävla länge jag vill? Fattar inte varför han stör sig på den? helt sjukt. Han ba: "Den segar ihop internetsåtkomsten och bredbandet" Liksom för det första: Den är ens inte påslagen, för det andra det är inte dens fel?, för det tredje jag gör vissa av mina skolarbete på den, för det fjärde jag har min musik på den, för det femte jag har massor av saker på den som jag inte vill ha på min MacBook Pro men som jag vill ändå ha kvar och för det sjätte jag vill ha en PC eftersom de är lättare att hantera än en Mac. LIKSOM WHAT'S THE PROBLEM?! Blir bara så jävla irriterad..
Det fula är att jag egentligen borde diskutera sånt här med mina mamma eftersom hon är MIN mamma, MIN målsman och MIN försörjare. Liksom vafan? Lämna det här till min mamma och mig, snälla? o.o Blir bara så less. :( Jag hoppas ni kan förstå att jag blir det.. :/<3
"You gotta take chances for the things you care about!" Det ska nog bli mitt nya citat på headern sen. :) Jag älskar när Jerry Shepard säger så i Eight Below. Han säger så i trailern här nere dessutom, watch it. :)
Take me back to my real family, there I belong and want to be... I miss it. Life isn't fair.

Liv på andra planeter

Eftersom jag skrivit rätt mycket om den där NO-filmen om "Liv på andra planeter" här på bloggen så är det många som har hört av sig och frågat om jag kan lägga ut den här. Självklart kan jag det! :) Men haha, skratta inte åt min mobbade berättarröst. (a) Jag måste tyvärr även meddela att en av bilderna där jag berättar om myter om utomjordingar så kom inte en del av texten med. Blev rätt sur när jag märkte det! Det ska iaf stå "Förr trodde man att månen var en civilisation för rymdvarelser och att det bodde mångubbar där." Man hör att jag säger hela texten men hela står tyvärr inte med. Det finns även lite fler små fel här och där men aja, haha här har ni den iaf! :) Enjoy.

Liv på andra planeter from Lina Hansson on Vimeo.


Jag saknar dig, älskling! Så låt tiden gå snabbt.


Kvällen

Hallooo!
Drog till Lokalen iaf. Det var rätt roligt! Jag var lika skum den här helgen som förra, hahaha. Fyfan vettefan hur jag alltid blir så jävla wierd? Aja, kul är det iaf. Direkt när jag kom dit så drog vi typ till Ica och köpte lite saker och sen drog vi till Holiday och snackade. Jag typ sjöng med i alla mina låtar på mobilen, Sarah och Ronja satt typ och snackade för sig själva, Tobbe, Sanna och Ebba snackade med varandra och Tove och Marcus med. Hööhöh, jag var lite utstött. (a) Nerå skoja bara. Men sen så drog vi upp till Lokalen, jag fick ett bukett  röda blommor av Linus då. Haha, sötis. När vi kom upp till Lokalen så spelade jag, Filippa och Sarah kort. Jag vann alla gånger (a) Grym man är, eller? haha.
När vi hade spelat klart drog vi och spelade basket, 21. :) Det var jag, Sarah, Filippa och Tobbe som spelade. Tobbe fick 13 så han åkte ut och sen vann jag (YEAAAAH), Sarah kom tvåa och Filippa trea. :) Mene det var en rätt jämn fight mellan mig och Sarah i slutet. Hahaha, mene vi typ fulade oss genom hela spelet. (a) Det var kul iaf! Efter basketen drog vi upp och kollade på film, Transformers och snackade. Har även en film inspelad där Tobbe, Sarah och Ronja leker lite med sina ben. Haha, ser asfult ut. Kan lägga upp den sen! :) Efter det så stängde Lokalen och alla drog hem. Jag fick skjuts av Tobbes brorsa Magnus, han och jag snackade typ Lady Gaga hela tiden. Han är typ ett stort fan av henne och jag diggar henne med. :) Vi båda såg henne i globen samtidigt! hhiih. Mene han är verkligen skitschysst, diggar honom. :))
Just nu så sitter jag och chattar med min käre vän Tobias Ekvall och kollar på tv. Det är nice! ;) Ska typ snart sova tror jag för imorgon måste jag plugga arslet av mig, haha. (aa) Skitkul! -.-' Eller? Mene aja, vi syns läsare! :) <3
Hahaha, gud vad jag ser sur ut! haha aja, mene så där såg jag ut ikväll iaf. ;)

You gotta take chances for the things you care about!

Heysan!
Sitter här just nu och väntar på att maten ska bli klaar, jag är vrååålhungrig. Give me some food?! (a) Idag så har jag hittills inte gjort så mycket.. Vet inte om jag ska på Lokalen, vi får se helt enkelt. Mene efter maten så drar jag nog ut med min kära hund iaf! Vädret är ju rätt så awesome just nu. Liiike! ;) Mene ska fixa till mig lite nu så ha det så bra så länge, pussn. <3

Never go to bed mad, stay up and fight!

Nu ska jag sova, så godnattie mina kära läsare! Förlåt för att jag varit på dåligt humör, mene jag vet inte varför jag påverkas så mycket utav alla. Men jag tänker inte låta någon av er komma undan så lätt, ni ska förtjäna min vänskap och inte ta mig förgivet. En dag kanske jag inte finns där för er, tänk på det.

I don't need you in my life, just leave me and go to hell!

När ni visar respekt och slutar ta mig förgivet, då är ni välkomna tillbaka till mitt liv. Men nu kan ni bara dra åt helvete, jag vill inte veta av er.

Eight Below

Den här filmen är inspirerad av en sann historia och handlar om åtta hundar som blir kvarlämnade på Antarktis. De blir kvarlämnade eftersom det inträffar en olycka och människorna måste resa hem. Deras husse, Jerry Shepard blir förtvivlad när han får reda på att hundarna inte kan följa med. Han måste lämna kvar sina älskade hundar på Antarktis där vädret kan bli isande kallt och krävande för dem. Hundarna kämpar för sin överlevnad under sex månaders tid på Antarktis för det är först då människorna kan komma tillbaka. Det är en hemsk historia om överlevnad och man känner verkligen hur mycket Jerry älskar sina hundar. En hund kan verkligen betyda så mycket för en. Det är en fantastisk film som väcker många känslor! Se den.

feelings

Hellu!
Just nu så har jag typ väldigt delade känslor. Imorse var jag jävligt förbannad, sen var jag glad ett tag, sen efter det blev jag bara otroligt less på alla. Jag och Jessica pratade om när vi gick till spåret att det människor kan vara väldigt elaka ibland. Om en person visar sig svag så drar de flesta sig undan. Vissa människor vill bara vara med de starka och lämnar de svaga. Sånt beteende ser man ju också i djurriket. Om en i flocken är skadad så lämnar dem andra den för att dö. Alltså det är så hemskt att det faktiskt kan vara så. :/ Mene aja, nu så ska jag titta på idol, pussn.
moi today

Jag älskar dig Axel Jonsson! <3

Näe bloggen!
Ska man säga godnatt for this time eller? ;) Alltså direkt när jag blir på dåligt humör så vet jag vem jag ska vända mig till.. Ingen mindre än min älskade pojkvän! :) Han kan få mig på bra humör på en sekund och göra så att jag känner mig älskad för den jag är. Det är så underbart att ha honom för när han säger att jag t.ex är fin då menar han verkligen det och man känner det verkligen! Om han säger jag är duktig så menar han det. Om han säger att han älskar mig så menar han det. Alltså det är så underbart att veta att det finns en därute som verkligen älskar en för den man är! :) För Axel älskar verkligen mig och jag älskar verkligen honom. Jag är så lycklig över att jag har dig älskling, du är bäst! <3
Jag älskar dig Axel Jonsson!

Sebastian Krantz

Kollade nyss på Sebastian Krantz audition till Idol på youtube. (Jag brukar inte titta på Idol egentligen, kollar nästan aldrig på TV i för sig) Jag tycker att han blivit mycket bättre sångmässigt! Förut vare så.. Jag venne. Hans texter var liksom lite fåniga och töntiga men ändå så gulliga och fina! Han har dessutom förändrats en del sedan Talang 2008. Jag tyckte faktiskt han var sötare förut men han ser mycket mer mognare ut nu och det gör honom riktigt snygg! Han passar faktiskt som artist, han lever upp till det. Jag hoppas det går bra för dig nu, Sebastian. :)
Då!
Nu!

download music

Shohey no lifers som kollar in den här mycket fula och tråkiga bloggen!
Jag har verkligen tänkt hela den här veckan: "Idag så ska jag palla ladda ner ny musik till min ipod på min andra bärbara dator!" men icke. (kan ingen göra det åt mig? tack!) Hahah, mene jag orkar verkligen inte sätta på min Dell och ladda ner låtar. Och jag tänker absolut inte göra det på min MacBook Pro för den är helt värdelös på det! Hata Mac ibland. En annan grej jag stört mig på är att vissa kan vara så sjukt jävla underbara på msn eller så. Men IRL så är dem helt annorlunda! Så jävla fult och jag hatar det verkligen. Så nu vet ni det! :) Mene jag tror jag ska gå och fixa det där med låtarna för jag hatar verkligen min musik just nu. Min mobil ska även också få några nya för dem låtarna jag har på den är så gamla och uttjatade. Mene puss på er läsare!


bara för att jag har så många nya bilder på mig själv! eller? haha, asså fyfan



piss

Chaa bloggen!
Hade SO-provet idag jue och det gick piss. Ville bara säga det! :) Just nu har jag fett mye träningsvärk i rumpan.. hahah. Mene jag är typ fett irriterad på en person just nu, tkr den är rent ut sagt dum i huvudet. :) Mene man kan som sagt inte älska om man inte kan hata så. Ajaa, venne vad jag ska säga.. Har inte riktigt blogglust än! Känner bara att allt är pissigt nuuu. så hey! mene gör det här inlägget lite roligare med thom8, älska haaan!

plugg och skit

Tjena, tjena! :)
Pluggat som ett jävla as ett tag nu. Läs boken och häftet några gånger, gjort frågorna i både boken och häftet, blivit förhörd av mamma och efter det här blogginlägget ska jag repetera allt i boken igen. ;o YAAAHOOO! eller? Mene jag kan det typ ganska bra nu, känns bra. :)
Alltså idag har jag typ sagt "TACK SÅ MYCKET!" precis som Anagina gör här i videon nedanför. haha, alltså fett brett smile och värsta fula uttalet. AHHA, alltså. Så jävla kul och fult! ;) Ville bara säga det. Vet inte vad jag mer ska säga.. AXEL JAG SAKNAR DIG SÅ MYCKET!!!11111one. Så nu var det också sagt. :))))) hihihih, fniss. Mene aja, HEYDÅÅÅÅH ALLA! :'D <3

tre träningspass idag ;o

Idag så har man varit en riktig hurtbulle, haha. ;) Först skoljoggen, sprang typ 4,8 kilometer på en halvtimme. (lika lång sträcka som när jag sprang St.Olavsloppet.. Hhah ni vet den gången jag dog?) Mene idag så gick det rätt bra. ;) Efter det så hade jag vanlig idrott, träna på kompass och karta lite och sen så körde vi Spökboll resten av lektionen. Därefter så hade jag Idrott - Elevens val. Först jogga lite, sen springa stafett med medicinbollar (jag fick springa två gånger mer än alla andra, haha pjufh) sedan så körde vi terminator. :) Det var fan kul för jag, Hampus och Linus hamnade i samma lag så det var liksom bara att peppra på dem små liven. (a) Alla ba: "låt mig leva?!" hahaha, livrädda hela högen. Hans stod typ på en plint och ba: "DÖÖDA, DÖDA, DÖDAAA!" till oss, hahahahah. Så jävla skön! Sen så när Linus tog ut Rockberg så kastade han bollen på Linus och flinade då sa Linus "Ey, sluta kaxa för fan!" och då knuffade han till Linus och flinade ännu mer. Då fick Linus nog och tryckte ner han och slog till honom och sa att han skulle sluta kaxa. Björn fick komma och säga till dem att sluta. Mene när vi slutade idrotten sen så satt vi på trappan upp till bilden och väntade på Rockberg. När han kom så tog Linus tag i honom och ba: "Nu får du fan sluta kaxa, hör du det?! För annars jävlar!" då sa han ba: "jaajaa, okeejokeej!" och då så drog Linus ner honom i en vattenpöl och släppte honom. Vi stod där ett tag sedan och snackade lite och då ser jag att rockberg hade tappat sina nycklar. Hampus tog dem då och slängde dem i en vattenpöl och sen så kom Rockberg ner igen och då sa Linus: "Har du tappat något? Kanske ett par nycklar?" Han ba: "Ja, vart fan är dem?" Linus ba: "Äh, jag vet inte?" och då drog han ner och letade dem. Mene sedan så kommer han upp igen och ba: "öh, vart fan är mina nycklar!?" Linus ba: "äh, jag vettefan? varför frågar du mig?" han ba: "därför du har tagit dem?" Linus: "fan heller!" och sen drog han ner och letade igen och då hittade han dem. Alltså.. Jag förstår att Linus blir förbannad för det skulle jag också blivit om jag var honom. Det var egentligen rätt bra att han satte honom på plats så att han slutar, man ska ju liksom respektera niorna ändå för det är ju inte direkt roligt att hamna i onåd med oss.. eller? Mene aja, vi får hoppas nu att han vet att man inte ska kaxa för det lönar sig verkligen inte! Mene aja, nu vet ni det.. :) Nu ska jag plugga SO så ett jävla as. haha, hejdå! ;) <3

Den nyttiga sanningen

Alltså.. Jag e typ rätt udda.
För typ alla i hela världen älskar godis, läsk och andra sötsaker. Men inte jag?! Okej, vissa men liksom.. Coca-cola? kom igen?! FINNS DET NÅGOT ÄCKLIGARE?! Jag vet inte riktigt när jag verkligen började hata och tycka det var äckligt. Men jag tror det var på Broken i mina unga år som fick för mig det. För ibland får man liksom såna där gnissliga tänder efter man druckit läsk.. HAHA, alltså fattar ni vad jag menar? Tänderna känns liksom annorlunda då. Typ äckliga? Det var det som fick mig först att sluta dricka Coca-Cola tror jag? Därefter utvecklades det sig vidare att jag började hata smaken och sedan hela colsyra grejen. Så colsyra är ingenting för mig! Men om jag måste dricka det så väljer jag Fanta eller pärondricka (alkoholfritt cider). Ramlösa är också äckligt! vissa colsyrade drycker börjar jag till och med gråta av för att det blir för starkt! haha, snacka om känslig crybaby här asså. ;D Sen så är det faktiskt en väldigt liten skara godis-sorter jag gillar. Mene orkar inte gå in på det.. är fan trött. haha! Mene aja nu känner ni mig lite bättre och bjud mig helst INTE på något med colsyra! Mjölk ftw. ;) <3 Alltså fyfan vad jag är nyttig egentligen fast jag liksom inte vill vara det egentligen?! ahah, eller jo klart jag vill men det är ingenting jag riktigt valt egentligen tkr jag.. Det är fan inte mitt fel att mina smaklökar är annorlunda. :( aja, det e rätt positivt iaf. ;)
något kanske vissa av er önskar sig? ;) aahah, ingenting för mig iaf. (a)

satans pluggande

Heys!
Skolan idag var väl helt okej. ;o Fick VG+ på den där mattediagnosen, haha. Liksom jag fick gå och fortsätta på den om jag ville för jag hade en halvtimme kvar av min tid. Men jag pallade inte! ;D Johan sa att jag kunde få ett MVG dåe men haha vafan, pallaaah. Så det sket vi i! På NO:n så redovisade vi filmen, det gick väl ganska bra. Nöjd över betyget iaf, MVG. :)) Sen hände det väl inge mera speciellt i skolan idag I guess.
När jag kom hem så fikade jag (woooow) och sedan sov jag till 19:00 för att samla lite energi inför det satans SO-plugget. Uschabuscha, pallar verkligen inte alltså.. (VARFÖR PLUGGA NÄR VI ÄNDÅ DÖR 2012?! LÅT OSS GÖRA NÅGOT ROLIGT OCH VETTIGT MEDANS VI KAN!!!!1111one. eller? haha nerå) Mene pluggade 4 timmar så ngt "vettigt" har man väl iaf gjort! eller..? -.- Mene imorgon så har jag tre träningspass.. (Skoljoggen, vanlig idrottslektion och idrott - elevens val) Alltså kill me, jag pallar inte! hahahah. Och sen när jag kommer hem så ska jag plugga direkt liksom?! vafan. EUW! :(( hahahaah. Känner att det här inlägget är otroligt intressant så ska väl låta ngn rolig komiker förgylla det här inlägget lite så ni inte dör av tristess. haha, ni får anagina.. Jag typ såg henne för första gången igår. Jag trodde hon typ var dålig innan så pallade nt ge henne ngn chans. Men igår gjorde ja de och hon har rätt intressanta o roliga åsikter. :) check her out!

no fucking film

Hellu bloggen!
Enda sen jag kom hem har jag försökt få ihop den där jävla NO-filmen, och ja den kmr bli pissig. Mene ajaaaaaaaa, pallar fan inte meeer. Jag fixade ihop nya saker så som myter, alla planeterna i vårt solsystem och lite bättre intro. Mene hahaha, fyfan.. :/ Mene jag håller på att bränner den på DVD-skiva nu och varför sa INGEN till mig att det tar flera timmar att bränna en skiva?!?! klockan är liksom halv tio typ och jag började bränna filmen NU?! alltså fan va ja e korkad. -.- Mene aja den e klar iaf.. NÅGOT POSITIVT MED DET HELA! pallar fan inte blogga mer.. är på dåligt humör...
fuck u

Riksdagsvalet 2010!

Halloooo!
Sitter just nu och kollar på Riksdagsvalet 2010! :) Spännande. Jag har inte läst på så mycket om varje parti förutom Socialdemokraterna och Moderaterna som är de två största partierna. Av dessa två är jag moderat men jag kanske är något helt annat egentligen? Jag har ju som sagt inte läst så värst mycket om dem andra. Det verkar iaf som att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen enligt val undersökningen men man vet fortfarande inte. Jag hoppas dem inte kommer in men det är rätt spännande att se vad det blir. De gör valet mer spännande eftersom det är så många som inte vill ha med dem och är rädd för det. Men nu ska jag fortsätta titta och det tycker jag att ni också ska göra för det är faktiskt nu det gäller. Vilka kommer få styra Sverige i dem närmsta fyra åren? Vilket parti ska få ta över Sveriges regering? Det återstår att se men snart vet vi.

Sanna, Tove, Mette och Lina!

Helluu!
Sitter här i soffan med Sanna, Tove och Mette och kollar på The runaways som är baserad på en riktig historia. ;) Den verkar bra hittills! Sanna hälsar att hon är bäst i världen och så är hon inte det ;PppPppPppp hahaha! För det är jag, dah? (a) Nä mene de ska iväg på något pass snart och jag ska plugga! ;o Mette och jag pluggar för fulla muggar just nu!!!11one. Eller? ahaha. Nä mene, nu ska jag göra något vettigt så ciaoOOoOooOOo.

Igår kväll

Igår så pallade jag inte direkt blogga något.. Men iaf så var jag med Axel på kvällen här hemma hos mig, det var mysigt. Har saknat honom! <3 Det var lite kul sen runt 23:00 när Olle och Linus kom för att hämta honom. Haha, Linus är ju livrädd för hundar och Nancy ville ju såklart hälsa och sådant. Så när Nancy hoppade fram mot Linus och skällde så hoppade Linus bak och gav ifrån sig ett litet skrik. Hahahah, ååh jag dog. Det såg så roligt ut! Linus ba: "Men vafan man måste ju säga ifrån!" hahahah. Sen så lekte de med henne ett tag. Nancy skäller ju när man säger "Hitler" eftersom några utav våra killkompisar har lärt henne det. :P Lite roligt! ;) Mene sen så drog dem hem och jag gick och la mig direkt.. Mene det var lite drygt att somna för Robert och Joakim satte på rätt hög musik en stund runt 01:30. ;o Pallaaa. Mene aja, nu ska jag pluggaa hela dagen lång! :) pussheey.

Frukost och pluggning nu!

Hejhej allihopa!
Just nu sitter jag och äter frukost med mamma och Peter. Jocke och Robert drog ner till friggebodén med pizzor till frukost och skulle slå upp en film. Lina ligger fortfarande och sover, sötnosen. Jag ska hem till Sanna nu och plugga tillsammans med henne och Mette till SO-provet på torsdag. Det hände något ganska roligt igårkväll när Jocke och Robert kom hem och gick ner till friggen, gissa vem de hittade därnere? Ingen mindre än Jocke Åslund. Hahaa! Han hade varit på någon fest och han visste inte hur han hade tagit sig dit. Han bor ju bara 40 m ifrån oss så varför drog han inte hem till sig? Lite humor ändå.Aja, nu ska jag dra, pussn!

Vem älskar inte Enrique Iglesias?!


stöööörd kväll

Shohey!
Kom nyss hem från en helt störd kväll på Lokalen. Hahaha, och ja det blev Lokalen och det var faktiskt rätt värt att dra dit också. ;) Jag var verkligen helt vild där ett tag hahaha. Jag var som ett vilddjur och alla försökte tämja mig. Hampus och Johannes fick hålla mig i famnen och typ vagga mig lugn men Tobbe pajade det hela tiden genom att kittla mig eller säga "MYSBUS". Och jag sa typ hela tiden: "Jag är ett ekollon!" hahahaha. Liksom vafan? stöööööört. Jag borde skriva in mig själv på psyket för när jag väl drar igång finns det inget stopp asså, gaaalet. Men nu är jag helt slut och ska sova snaaart. ;) Så ni får ha det så bra kära läsare, dröm om mig! :D
den här låten stämmer fan in på mej just nu! ;)

Lokalen eller hemmakväll?

Hmm.. Lokalen eller hemmakväll? Vettefan.
Jag har typ egentligen inte lust men ändå så har jag det? Vad väger tyngst liksom? Lokalen = Vara social, vara med kompisar, hitta på ngt kul där, mysa m.m.. Hemmakväll = Läsa solo, titta på ngn bra film, mysa, umgås med familjen.. Minuset med Lokalen är att man inte riktigt vet vilka som är där, minuset med hemmakväll är att det lätt blir långtråkigt. Vafan ska jag göra?! Åh hata beslutångest. Ska väl smsa till någon som är där och fråga om det är drag eller inte. Aja, fortsättning följer..

Skola, mopedkurs, Bones

Heys!
Skola idag som vanligt.. Hade svenska, engelska och matte. Alla tre var dryga. På svenskan så hade jag inte gjort läxan eftersom jag varit sjuk, på engelskan så vare sista lektionen vi hade på att skriva filmrecensionen och på matten gjorde jag diagnos. KUL dag va? Inte direkt. Men iaf efter lunch så tog jag ledig och drog till Järpen för att köra min sista mopedkurs. Det gick väl ganska bra men min lilla rackare till moppe drog iväg på över 60km/h medans Rolf (Han körde också moped) gick runt på 45km/h. Haha, busigt va? Mene fick sakta ner så han hängde med. ;) Mene iaf så äre skönt nu att jag gjort alla mina körlektioner, bara provet kvar nu! Yaaaahooo.
Just nu kollar jag på ett asbra program på TV som heter "Bones". Det är ungefär som CSI och just nu handlar det om ett par tvillingbröder (Ryan och Matthew) i 17 års åldern som har dött av kvävning i ett rum utan syre. Nu försöker de hitta mördaren som kallar sig "Dödgrävaren". Spännande! :)

Billionaire!

Heyz!
Alltså serri.. Jag har så mkt träningsvärk i vänster arm att det känns som jag har brutit den. Det gör så svinigt ont asså, helt sjukt! Kan inte hålla den rak utan att det ska göra ofattbart ont. :( Tyck synd om mig? haha. Jag och mamma hade en nice dag i Östersund iaf. Snacka lite skit, shoppa, fixa ny mobil. Asså min mamma är för härlig hon ibland! ;) <3 Jag älskar dig, mamma! Jag har inte satt på "P.s I love you" än eftersom mamma varit upptagen med annat men nu ska vi rulla igång den! Hur bra? FÖR BRA! Ibland äre bara så jävla härligt att leva. Btw.. Jag älskar den här låten, han har så jävla härlig röst. Loooove!
Asså egentligen tänk om man skulle vara billionär, hur grymt vore inte det? Köp allt man vill ha liksom! Fatta nice. Det ska jag bli när jag blir stor. ;) <3

Sjuk och Östersund

Heysan bloggen!

Idag så var jag inte på skolan eftersom jag är lite magsjuk och har ont i hela kroppen. Jag och mamma passade på att åka till Östersund vi 11:00 och fixa en ny mobil till mig, min gamla är ju död. :'c Mene iaf så stod det mellan Iphone 4 och Sony Ericsson W995. Det fick bli Sony Ericssonen eftersom jag troligen kommer ha sönder Iphonen på bara någon dag och mamma ville inte att jag skulle missa bruka internets åtkomsten på den, haha. Mene aja, den jag fick är väl rätt bra den med. Jag tycker det är skönare att ha konversationer ist för inkorg och skickade, sen så är det 8.1 megapixelkamera och jag tycker det faktiskt är rätt skönt att vara utan touch eftersom jag suger på det. (a) Killarna som jobbade där på phonehouse var skitschyssta! :) Love to them.

Mene sen drog jag och mamma och köpte lite andra nödvändigheter och därefter drog vi hem! :) <3


Tio par underkläder
Fyra bh:ar
Femton par strumpor
Ett halsband med vingar
En ring med blomblad
En film, P.s I Love you (Var tvungen att ha den filmen här i Åre också och inte bara i Stockholm)
En tidning, Solo
En mobil (haha nehe?)
Mat (Vad är godare än det?)
En MacBook Pro (haha nejdå, haft den ganska länge men tyckte den också skulle få vara med på bilden. Tihi)

Mene nu ska jag nog rulla igång "P.s I love you" (SKITBRA), äta lite och sedan läsa Solo! :D Hur bra låter inte det? Btw.. Jag vet inte om jag kommer till skolan imorgon men kanske.. Jag har fan mopedkurs imorgon dessutom?! Hoppas jag e frisk. Mene aja,puss på er! <3

The perfect guy

När hon går ifrån dig och är arg- gå efter henne

När hon stirrar på dina läppar- kyss henne

När hon puttar eller slår dig- ta tag i henne och släpp aldrig taget

När hon börjar slå dig- kyss henne och säg att du älskar henne

När hon är tyst- Fråga vad som står på

När hon ignorerar dig- ge henne uppmärksamhet

När hon drar sig ifrån dig- Dra tillbaka henne

När hon ser ut som värst- sag att hon är vacker

När du ser henne gråta- håll om henne och säg ingenting
När ni är ute tillsammans- visa att världen att hon är din
När du ser henne gå- smyg upp bakom henne och krama sedan om henne

När hon är rädd- skydda henne

När hon lutar sitt huvud mot din axel- lyft upp hennes huvud och kyss henne

När hon tar ditt favorit plagg- låt henne ha på sig det och sova med det en natt

När hon retar dig- reta henne tillbaka och få henne att skratta

När hon inte hör av sig på ett tag- Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig -gör hon det mer än du kan ana!

När hon tar tag i din hand- ta tag i hennes och lek med hennes fingrar

När hon berättar en helighet- håll den hemlig

När hon tittar på dig- vänd inte bort blicken til ls hon gör det

När du krossar hennes hjärta- försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över- vill hon fortfarannde att du ska vara hennes

(text tagen av ebbahansson.blogg.se)

MAKE SOME NOISE!!!!111one.

tja på fan!
Idag så hare vart chillipill på skolan. Franska, NO, idrott, och idrott igen. Hahah, jag börjar fan ju ligga i nu med träningen asså. Två idrottslektioner på en dag = 2,5 timmar + att jag joggade 2,5 kilometer direkt efter med mamma och joakim, inte illaa. ;) haha, jag och Linus bytte ju från läxläsning till idrott på elevens val. Haha fyfan det var lätt den roligaste idrottslektionen på länge. Liksom vi tre 9:or (jag, linus och hampus) plus erik edsås mot bara massa små 7:or och 6:or! haha fyfan. Linus & Hampus fick jue dem små tjejerna att börja gråta för att de kastade så hårt. ;s Sen så fick ja massa beröm av små killarna att de tyckte ja var duktig. (a) ahahahahahah *skryyyyt*. Mene det va fan nice asså. Nu så har jag ägnat min tid åt att facerepa mette på facebook och skrivit några statusar o snackat me lite randoms på hennes fb. Det vaa sköööj. oh juste, asså det e fan ngt fel på det där längdhopp grejset.. För jag hoppade 4m?!?!?! JAG? det e fan sjukt. Sen så stötte jag sån där kula på 8.65 m , alltså fick ja iväg den längst av alla tjejer på hela skolan, SIICK? lilla jag lix? hahaha. Lina vara duktig flicka i dessa hårda tider (aaa) Men ja sög iaf totalt på att kasta spjut o slängboll? (vettefan vare heter).. Men ja, jag sög på det. 17-18 m på spjut och typ 15m med slängbollen. yeeah, haha eller? mene tur att vi ska kasta mer sånt på fredag så man kan göra lite bättre ifrån sig! Mene ajaaa, nu ska jag pluggeliplugga så puss på er alla sötisar! <3
här kommer en video från dagens NO-lektion.. eller ja, musiklektion av linus olsson där han visar hur.. vad det nu är fungerar! :D

har varit kär i min pöjjk i över två år nu, han e goo han! :'D <3

hejehejehej!
nääi, jag kan inte sova. :'cc fucking sadface på det. Klockan börjar närma sig 01:00 och jag e vaken!!!11!!!1!ett. Känner att mina inlägg bara blir oseriösare för varje inlägg som går! :'D mene det e nice eftersom jag blir sån här när ja nt får sovelisova. hahaha, nej men vettefan vad det beror på men sköj ere iaf. Saknar min BEJBI!!!1 Kom hem från fucking Järpen! :(((<333 Var med mig ist det e mkt roligare. hahah, han o ja e så fula tsm. Det e helt sjukt. Axel min älskling, bästavän o partner! kom hem, vi börjar om igen! eller näe.. Åh juste jag och Axel firar snart ett fucking år! :D<33 19 oktober är den underbara dagen. Fast vi har varit kära i varandra i över 2 år och så va vi jue ihop i två månader innan o sånt.. Så jag har fan vart kär i min pöjk i över två år egentligen! han e go han. :'D <3 Meen ööhhhhhm, nu sova! Ska drömma om min älskade prins, man, fru, hushållerska, bästavän, partner, slav.. Ja, han e typ allt i ett. hahah, nä skämt o sido.. LAVV U HONEY! <3
me now, wild and crazy. hahahaha! skabb.

fulare inlägg

Helluu sweethearts!



OOOH CORAAAAL! ..nej men! NEJ! hahaah, fyfan. Åh, min mobil e ju ba så jefla tard den kan bli. :( *unhappy* kill me. Aa fast näe. Skulle egentligen natta för över en timme sen men jag är busig och sitter uppe istället! :'D Tihi. Åh, det e typ en människa gjort mig superduperultramega glad, love 2 u babii. <3 YOU MADE MY FUCKING DAY! :'D <333 kärlek på dih. Btw så svälter typ jag här och det finns ingen god mat hemma! :'cc Skulle ge vad som helst för typ en.. KLADDKAKA?! ge mig? Ge till fattiga och svältande barn på busshållsplatsen vid Nybovägen. Höhöh, när jag och ronjabejbi satt o väntade på bussen så lekte vi fattiga o utstötta! Dels för att vi inte har något liv och dels för att vi tyckte det var ohyggligt roligt. :'D Hah nä men ärligt.. Jag borde inte trycka i mig ngt som en kladdkaka just nu när jag kommit igång med träningen. Då går ju allt mitt jobb till spillo! :c Hahhaha, nerå. Jag lever på det goda i livet, så jefla nice. :))) <33 Axelbejbi.. Jag svarar inte just nu på dina desperata, kärleksfulla och underbara sms just nu eftersom min mobil e tjockt med pajj! :)) Så nu vet du.. BLI INTE SUR! >:)) Höhöhöh. Ebbjobb-kusinbejbi jag vet att du underhålls av mitt inlägg just nu, SKRAATTA KVINNA! :''DD <3 haha du gjorde det, kult.
MEN NU SKA LINA NATTA OCH BLI STOR FLICKA. Kanske utöka min längd till 152cm?! YAAAAHOO. Axel har fan växt en centimeter så han e 182 NU! =(( Han ska vara 181cm så han e exakt 30cm längre än mig men IKKE! Du ska alltid göra tvärt emot vad jag vill Axel, så jefla taskigt. :(( Hahah nerå skoja, love u bejbi. <333 Men aaah,godnatt på er nu ska jag rida iväg vid solnedgången på min rosa ponny som springer jättejättesnabbt! pusssss.
''

skola, gym, plugg!

Heysan!
Skolan idag gick bra fast den var lite dryg. Efter skolan så drog jag och Ronja och gymmade och därefter så pluggade jag SO och svenska. ;) Haha, känner typ av lite av ryggen men inget annat än. Det var typ första gången jag gymmade idag? Yeah! (aa) Just nu så sitter jag och tittar på "Vem vet mest" med Joakim och ska föra in en sista grej i NO-filmen som Tove absolut ville ha med.
Åh, jag är värsta glad över en av mina kompisar skull. :) Jag hoppas det verkligen går bra för dig ikväll, det är du värd. Btw.. Min mobil dog typ idag så det suger. Den är fett med vattenskadad så tumme ner för det. :(<3 Inte kul alls. Mene aja, höhöhö. Det e väl inte allt. OKEJ DET ÄR ALLT! ..eller? nej, skoja bara! Mene jag vill ha en ny snart iaf. ;o För den jag hade sög. Mene aja, har inget direkt vettigt att säga så hejdå på er! <3

Don't worry, be happy!

Heys!
Från att vara motiverad och lycklig av en förändring i mitt liv till att känna att musten bara sugs ur en och mitt humör sjunker som en sten. Yaaahooo! Eller..? Asså fyfan. Näe, Lina! Nu får du ta och ge dig. GLAD, GLAD, GLAD! Nu ska jag krypa ner i min sköna gosiga säng, läsa en bra bok en stund och sedan sova! Hur bra låter inte det? Så ja, godnattie på er alla söta läsare. Sov så gottie! <3

Jag gör det för dig, pappa! <3

Alltså det är helt sjukt. Nu eftersom alla klagar på mig ska ni se på en förbättring! En ny Lina. Jag verkar ju vara helt fel just nu. Nu ska jag ta tag i mig själv och mitt liv. Nu när jag gör någonting ska jag alltid göra det för pappa. "Jag gör det för dig, pappa!", så ska jag tänka. Inte för att jag kanske alltid gör det för honom utan för att det är en bra motivation för mig att göra saker som jag vet får mig att må bättre. Det har gått en tid nu som jag mått väldigt dåligt och det beror dels på att jag tänkt på min pappa väldigt ofta ett tag nu. Jag är olycklig utan honom, han var min pappa och förebild. Han motiverade mig att göra saker. När han dog försvann lite av min livsglädje och jag tyckte ingenting var roligt något längre. Jag gillade inte att göra något, allting var tråkigt och värdelöst. Men man kan faktiskt inte gå genom hela livet och tycka allting är tråkigt, man måste göra saker för att må bra. Jag har verkligen insett det nu.. Att jag måste ta mig i kragen och sluta tänka tillbaka på det som var förr. Mitt liv är nu och pappa kommer aldrig komma tillbaka. Jag får bara inse och acceptera det även fast min sorg kommer vara inom mig genom hela mitt liv. Jag vill bara säga tack till er alla som bryr sig om mig.. Ni är bäst! Ni ska nu få en gladare, snällare och en Lina med mer livsglädje än tidigare. Ni som tycker jag bara vill ha uppmärksamhet kan bara gå och ta er. Ni vet inte hur det känns att ha förlorat en av sina egna föräldrar. Det är en så enorm sorg så det finns inte! Jag kämpar varje dag med att leva med att jag inte har kvar min pappa i livet. Jag vet att det har gått över fem år sedan han dog.. Men det spelar ingen roll! Jag saknar, älskar och sörjer honom fortfarande lika mycket! Då som nu. Han kommer alltid vara en del av mig. Men nu ska ni få se en förbättring från min sidan som sagt.. Jag ska kämpa det här året nu och "jag gör det för dig, pappa"! <3

Alltså serri..

Alltså jag får serri damp! :( Jag försöker bränna min film på en skiva men vi har bara brännbara CD-skivor hemma och inga DVD! FUCK. Aja, har frågat runt lite och det ser ut som jag nu kan få DVD-skivor från tre olika ställen, ni är så snälla så. :) Så senare idag kommer jag antagligen få bränna över min film på en skiva, yaahoo! Äntligen eller vad? Aja.. Tråkigt samtalsämne. ;)

Idag i skolan så retade jag och Linus sönder Ronja. :) Haha, vi har döpt om henne till Boris eller Barbro eftersom hon e "InvandraN!!" Hahah, näe mene Ronjas pappa Hansi kommer från Österrike och då driver vi med Ronja att hon är invandrare. Jag och Linus har inget emot invandrare egentligen utan vi tycker bara om att driva lite och vara rasistiska på låtsas. :) Så vi typ ropar på henne i korridoren och ba: "EEEEY INVANDARN!!" (a) Näe, men skämt och sido. ;)
Nu ska jag äta, sedan ut och träna med min hund och därefter duscha. :) Jag ska nog ta en cykelrunda bort till Agility-banan och träna lite Agility med henne. Det var längesen! Så vi hörs sen allihopa. ;) <3
Outfit idag, hahaha. Alltså jag och Tova är nog tvillingar ist för jag och Tove! För vi båda har köpt den där skjortan och har hittills nästan alltid haft på den samtidigt, busigt va? ;) <3 Jag diggar även t-shirten. ;)

Sweet dreams!

Jag fick många nya läsare idag, kul. :) Hoppas ni är här för att stanna! Mene jag tänkte egentligen bara säga godnatt till er alla. Ni får sova så himla gott och kanske drömma lite smått om mig? Haha, nä.. Skämt och sido. Gör inte det! Om ni inte vill ha en mardröm eller så. Men men, sov så gott. Puss&kram från er alldeles egna Lina Hansson. :)<3

Mina bästa respektive sämsta egenskaper!

Just nu sitter jag här med några frågekort och
jag hade tänkt besvara en av dem för er här på bloggen.

Frågan lyder:
Vilka är dina bästa respektive sämsta egenskaper?

Min sämsta egenskap är nog att jag är alldeles för öppen. Jag kan liksom säga vad som helst till nästan vem som helst utan att skämmas. Jag kan liksom säga saker till folk som de egentligen inte vill veta. Men något som absolut kan sätta stop för det är om jag känner mig tvingad. Jag hatar att känna mig tvingad till att berätta saker. Men jag är liksom inte rädd för att hålla inne med sanningen om man säger så.
Min bästa egenskap är väl att jag är ärlig och säger som det är oftast. Jag kan inte hålla inne med saker utan jag måste berätta det för någon. Vad jag tycker och tänker liksom! Jag vill få min åsikt hörd. Så liksom min sämsta och bästa egenskap hör liksom ihop. Jag är för ärlig för mitt eget bästa..
Det är oftast så att jag vill jättegärna säga vad jag tycker men jag tvingar mig själv att inte säga det för det kan ge en dålig reaktion från personer runt omkring mig. Det blir ganska jobbigt för mig att TVINGA mig själv att inte uttrycka mig ibland. För jag hatar att bli tvingad som sagt.
Men ja, nu vet ni det.. Ska jag fortsätta med de här frågekorten tycker ni? :) <3

Mår illa, mer prat om kärlek.

Heysan!
Just nu så sitter jag här och mår illa. Jag åt precis två goda mackor med tomat och skinka på och oboy men nu mår jag skitdåligt.. Vet inte varför men helt plötsligt så känns det som att min mage inte tål mat. Igår kändes det dessutom som att jag hade ett spjut genom magen.. Huff, huff. JOBBIGT! Igår så satt jag uppe rätt sent och snackade med min käre vän Hampus. Han och jag snackade rätt mycket om hur olika tjejer och killar är. Verkligen alla killar borde ha en riktig nära tjejkompis alltså. För nästan inga killar pratar om känslor och kärlek med andra killar så då är det ju liksom perfekt att ha en flickvän eller en tjejkompis att prata sånt med, eller är jag helt ute och cyklar? Jag och många andra tjejer tycker dessutom om att killar öppnar sig och berättar. Vi är ju så van om tjejers prat om kärlek så det blir liksom intressantare att höra en killes åsikt ibland. :) Kärlek är verkligen ett hett samtalsämne som aldrig kommer att svalna. Alla vill uppleva den, prata om den, se den, känna den, njuta av den. :) Men, men.. Nog pratat om kärlek nu. Nu ska jag skriva ett inlägg om något annat!

Varit med mina gudbarn och bilder från Bali 2003!

Heysan bloggen!
Idag så väckte mamma mig och sa att mina gudbarn var påväg hit. Så det var bara snabbt att sätta på sig första bästa plagg och hälsa på mina gudbarn som heter Alva och Ville. :) Alva är 5år och Ville är 2år. Alva fyllde år för ett tag sedan så hon fick en skittuff tröja av oss. Om jag var i hennes ålder skulle jag absolut vilja ha en likadan! ;) haha. Alva lekte frisör och fixade mitt hår och jag fick ha på mig alla hennes halsband, klocka och diadem. Jag blev väldigt fin! Eller? hahaha. Ville ville titta på Pippi långstrump så jag satte på det på youtube så fick han titta. Han var rätt rädd för Nancy så fick säga till henne att gå ifrån honom. Hon blir typ beskyddande och mammig när det kommer småbarn, hon tror det typ är hennes egna. ;o Sötisen. Innan de skulle gå så fick jag ett halsband av Alva som hon hade gjort själv och en bamsekram. :) Gulligt! Ville blev lite blyg när han skulle krama mig, haha. Kram stora tonårstjejen var lite läskigt och generande. ;) Men tillslut fick jag en kram av gullungen. Mene nu så ska jag hitta på annat, btw jag la ut några bilder från Bali 2003 på facebook så kolla där om ni vill! :)
Min älskade bortgångne pappa! <3
Jag & pappa! <3
Pappa när han spelar golf! ^^<3
Pappa när han surfar! :) <3
Pappa och mamma! <3
Jag och Tove! ;) <3
Malin, mamma, jag, Tove och pappa! <3 Mamma var fett vältränad där. :o
Niklas och Malin. Föräldrarna till mina gudbarn, Alva och Ville! :) <3

Kärlek

Kärlek... Kan man någonsin snacka för mycket om den? Tar det någonsin slut på samtalsämne kring den? Skulle faktiskt inte tro det. Kärleken är det största och jobbigaste vi kanske någonsin kommer att få uppleva. Vad är det egentligen som gör kärleken så maffig, oförstående, underbar och jobbig? Varför blir man kär? Vad ser man i personen i fråga som man blir kär i...? Själv så vet jag inte. Jag vet faktiskt inte varför jag älskar min kille Axel så mycket som jag gör. Jag vet inte varför han skiljer sig från alla andra, jag vet inte varför jag tycker just han är så unik och speciell i mina ögon. Jag vet inte varför jag föll för honom.. Jag bara gjorde det. Men det jag vet är att han är den rätte för mig. Han är den personen som jag har valt som min partner, den personen jag älskar. Han är även den personen som kan såra mig som mest men också göra mig som lyckligast. Men det jag tycker är så otroligt stort och underbart är att TVÅ personer kan dela ETT liv tillsammans. Hur speciellt och häftig är inte det? Att man väljer någon, en kanske helt okänd människa som man vill dela sitt liv med, en person som man verkligen vill veta allt om och man får verkligen aldrig nog av den. Man vill bara ha mer och mer! Det tar aldrig slut.

Men sen... Jag ljög faktiskt. Det kan ta slut, antingen långdraget eller som en blixt från en klar himmel. Man förstår inte varför.. Men helt plötsligt så vet man inte vad man såg i den personen. Varför var han/hon så unik och speciell? Kärleken är faktiskt det som gör livet så oförutsägbart. Det gör livet spännande och är som ett enda stort äventyr. Men nu menar jag att man absolut inte tvinga sig själv till att bli kär.. Det förstör ju hela grejen. Men när det väl händer så kommer du både älska och hata den. Det är det som gör så att kärleken alltid lever kvar, den blir aldrig tråkig. För visst skulle det vara tråkigt om kärleken var alldeles underbar hela tiden? Bara som ett rak sträck? Jag tycker det faktiskt ska gå lite berg och dal-bana. Annars tröttnar man på varandra. Hah, nu kanske ni missförstår mig lite. Asså, jag gör inte mitt och Axels förhållande till ett himmelrike och sedan till ett helvete bara för att jag tycker att det ska gå lite upp och ner. Nej, när det sker så händer det bara.. Jag vill ju faktiskt att det alltid ska vara tipptopp men man måste faktiskt tjafsa, bråka, diskutera och säga vad man tycker till varandra. Ingen är ju perfekt liksom? Någon gång så kommer man ju hamna i onåd med sin partner. Det händer i alla förhållanden och det är helt normalt. Men oftast tycker man ju ändå att kärleken är helt underbar! Alla vill uppleva den någon gång och det tycker jag verkligen att alla ska få göra. Men man säger ju: "Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge." Så vänta och se bara, när som helst kommer den att inträffa just dig och jag önskar dig all lycka i det fantastiska äventyret. Det är du värd! <3




Min dag och snack om ögon!

Heysan läsare!
Haha, jag blev ganska glatt överaskad runt 15:00 när min pojkvän Axel kom hit på besök. Visste inte alls att han skulle komma! Så det var lite kul. :) Jag älskar dig! Vi myste ett tag och var mkt med Tove mene sen blev jag typ sur på båda dem för jag tyckte dem var jobbiga. Sen innan vi skulle dra på Lokalen ville inte Axel att jag skulle platta håret för jag var fin som jag var (enligt honom) men jag ville absolut platta håret så tillslut fick jag det. Vi drog på Lokalen men där vare rätt dött så vi stack och käkade på Åre kebab och sen drog vi ner på ICA och var på stationen en stund och snackade. Sedan så gick vi ut och busade, haha. Vi lekte typ spioner och fulade oss. (a) Efter det så drog vi upp på Lokalen och hängde med alla där och sedan i slutet spelade vi en spännande pingis-match. Först vann jag de två första seten och sen han de andra två (Vi spelade till fem set) och när vi spelade den femte så blev det lika hela tiden i slutet så ingen vann men tillslut så tog jag hem segern! ;) Men det var rätt frustrerande att det blev lika hela tiden.. Men såklart så vann jag! ;) Eller så lät Axel mig bara vinna för att han kanske kände att det aldrig skulle få något slut.. Haha nä, jag vann nog för att jag helt enkelt är bäst. :) Japp så säger vi! Men nu ska jag nog sovelisova och tagga inför imorgon! Så hejdå alla läsare, sov så gott! <3
Mina otroligt vackra ögon igen.. höhöhöh. ;) Jag gillar faktiskt blåa ögon mest. Det är nog för att dem syns bäst och vissa blåa färger kan vara så otroligt fina. Min ögon-färg är rätt speciell men ändå så är dem lite trista eftersom de varken är mörkblå eller ljusblå utan dem är något där i mellan. Men de är coola eftersom dem har olika nyanser av blått i sig. De är liksom lite fläckiga eller så ser det ut som kratrar. Tove kallar vår ögonfärg för mån-blå så det är kanske det dem är. Det syns inte så bra på bilden men i verkligheten ser man det. Hahah aja, bra att veta. Eller?

nannig

HeysaN hoppsaN!
Precis tagit ett bad nu och hjälpt Tove med youtube downloader saken så nu är hon glad. (y) Får typ alltid hjälpa henne med såna där saker. Vädret typ suger idag så det e inte så nice asså.. Ska nog rulla igång ngn film och bara ta det lugnt och mysa. Pallar inget annat förtillfället.. Känner mig så en stor jävla degklump som måste jäsas för att bli ännu större. Hahaha, njae inte riktigt så kanske men aah. Heydåe! ;) <3
Mina ögon. (:


Tårtor i mängder!

Vem sitter och äter den godaste frukosten i hela världen om inte Lina Hansson? ;) Just nu så sitter jag och äter smörgåstårta och sen så ska jag hugga in på prinsesstårtan! Hur gott? FÖR GOTT! Tårtorna blev över från igår när mamma fyllde år så det är liksom bara att ta för sig. Båda tårtorna var enorma! :O Så det e nice. ;) Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra men får väl helt enkelt se vart dagen tar mig. ;) Vi skulle egentligen sovit över i en stuga i Ottsjö den här helgen men det blev inte så.. Som synd var. Mene aah, ska väl på Lokalen ikväll iaf så då ses vi nog? :) Men ni får ha det så bra, pusspuss.
Så här såg dem ut fast mycket större! :D <3 MUMS!

Terrorattacken vid World Trade Center som förstörde Twin Towers! 11/09-01

Idag är det den 11 september. Den dagen för 9 års sedan som så många människor dog vid terror attacken i New York. Det här är den dagen då Twin Towers vid World Trade Center förstördes av terroristerna och så många människor som miste livet. Jag har kollat runt på youtube om händelsen hela morgonen.. Människor som hoppar ut från byggnaden för att försöka överleva, de som står runt omkring och skriker av förskräckelse, personerna inne i själva byggnaden som hoppas att det bara är en hemsk mardröm som de snart vaknar upp ifrån.. Det är så jävla hemskt att se. :( Men vad skulle ni ha gjort? Skulle ni ha hoppat ut ur byggnaden och dö av landningen eller skulle ni stanna kvar därinne och dö av elden för att sedan få hela byggnaden över er. Vi tänker på er som miste livet under terror attacken i USA. Vi hoppas ni har det bra, Rest In Peace. <3


så jävla hemskt..

palla dagen

Ey bloggen!
Skolan idag var rätt dryg, 6 lektioner liksom.. COME ON?! Vem pallar det? Svenska, engelska, matte, franska, SO och idrott. Euwh! Men äntligen är det helg iaf. Mamma fyller ju år idag så ska fira henne lite till och sen drar jag förmodligen på Lokalen. Men det blir nog nice! Aja ska sova lite nu.. Är ganska trött just nu men vet inte alls varför. Sedan har jag ont i knät eftersom jag ramlade och skrapade mig lite. Eller ja, det svider mest. Mene aja, vi ses läsare. Pusshej!

Klar med NO:n, musik, nya killen och mammas b-day!

Heysan sveysan!
Nu har jag typ gjort klart NO-filmen så det känns fett skönt. ;) Det är bara en grej kvar som Linus och Andreas ska fixa och sen är allt klart! Yaaahoo. Just nu så sitter jag och chattar med några och lyssnar på "Jalapeno" istället för "Alejandro" Den e awesome. ;) Imorgon så är det dessutom äntligen fredag så det känns asnice. Mene tror jag faktiskt ska krypa till kojs nu snart för min mamma fyller år imorgon och då måste jag kliva upp massa tidigt för att gratulera henne! :o Förresten juste.. Har jag sagt att vi fått en ny kille i klassen? Eller ny och ny, typ de flesta känner honom sen innan och så gick han i Duvedskola i 1:an eller så. Annars så har han gått i Mörsil och Hallen men nu går han i Duved med oss. :) Han heter Michael Wiklund Kråkmo och är rätt schysst och snäll. ^^ Mene aja, nu ska jag sova. GODNATT!
Jalapeno! :D
Micke! ^^

updateeeeeee

Hejsan hoppsan!
Jag har precis kommit ut från duschen så nu är man fräsch och luktar gott! Mihih. :) Nikki gör även bullar här hemma så det doftar gott av det med. Nikki är typ pro på att baka bullar! ^^ Skolan idag var rätt nice. Jag, Adam, Hampus och Johannes satt och snackade om gymnasiet på mattelektionen. Jag har ingen aning om vad jag ska gå med det lutar åt att jag går NV eller SP. Men mhm, får se vad det blir. Vet inte heller vart jag ska gå.. Men troligen Järpen, Östersund eller Stockholm. Vi får la se! ;) Men nu ska jag äta så vi ses sen, pussshej!
så här brun vill jag vara igen! :( <3

Hellu, live at school!

Hellu!
Sitter här på skolan med alla no lifers. ;) Njae, menar med mina friends! :) Vi väntar på att eget arbete ska börja. Linus trummar just nu på typ alla, Sarah skrattar åt allt, Clara och Ebba kommunicerar, Tove är emo, Anderas, Martin och Patrik sitter väl och tittar på och Emma står här brevid mig! :) Just nu så sitter Sarah och Linus och ritar på hennes dator. (?) hahaha, Sarah ba: "äh det går att sudda!" :) Mene nu börjar vi så nu blire att se till att pluggaa, SES LÄSARE! :D <3

Cyklat 2 mil med Sarah och sett "the last song"

Hey bloggen!
Idag efter skolan så drog jag och cyklade med Sarah fram och tillbaka mellan Åre och Duved, alltså typ två mil. :) Hurtiga små flickor, haha. Mene vi snackade typ skitmkt medans vi cyklade om allt möjligt så det var nice. Vi behövde nog ha en riktig sån där pratstund eller hur kära Sarah? ;) <3 När vi kom till Duved så åkte vi och kände på vattnet. Det var faktiskt rätt varmt så vi blev lite besvikna över att vi inte tog med badkläder. :( Solen stekte ju riktigt ordentligt idag asså! När vi börjar cykla upp till vägen igen så möter vi Johannes som var på promenad. :) Vi snackade med honom ett tag om kärlek, personer och annat skit. Mene hah, det var kul. Därefter åkte vi hem igen! När jag kom hem så satte jag på "The last song", alltså se den! Jag kände igen mig så mycket i den och ni som sett den kanske kan förstå det om ni känner mig. Ronnie (Miley Cyrus) och Jonah har inprincip gått igenom samma sak som mig. Se den, började gråta flera gånger för jag kände igen mig så väl och för att den är sorglig men BRA. Den rekommenderas verkligen!
orkar nt ta nya pics.

No-lektion!

Chaaa bloggen!
Nu sitter vi här på NO:n igen. Jag pallar inte göra mer NO så bloggar istället! (a) Linus och Andreas spelar spel, Tove kollar vad det blir för mat och jag fular mig vid datorn med Martin. (: Höhöh! Snart är det lunch och jag är vrålhungrig!

Tobias Ekvall! Glädje på dig.

Nämen tja på fan!
Just nu så smsar jag med min gamle kompis Tobias Ekvall. Jag har typ inte snackat med honom på år och dar! :O Saknat dig vännen. <3 Hah, mene vi började snacka genom att en uppkäftig jävel på facebook var helt störd i huvudet och patetisk när han kommenterade en av Tobias statusar. Jag och Tobias sa emot honom och sa att han helt enkelt var patetisk och att han inte behövde skylta så jävla mycket genom att vara det. :)
Just nu snackar vi om att jag har räddat mänskligheten tillsammans med alla andra tvillingpar eftersom svenska tvillingregistret skickade ut såna där formulär som vi alla var tvungna att besvara på. Vi gjorde det för att hjälpa till med forskningen inom sjukdomar och tvillingar. :) Okej, jag känner mig lite som ett testdjur fast på ett bra sätt. Mene om de typ hittar något nytt läkemedel så kanske det är tack vare oss vett ni. Yey, go twins! ;)
Mene nu ska jag sova så jag växer någon centimeter. HAHA, ytterst troligt. Eller? Mene det finns väl fördelar med att vara 151cm också? I guess.. Haha, mene aja.. Nattie på era små GULLUNGAR! Puss.

skolan check, present till mamma check, läxor check, gå ut med hunden snart check!

Hellu snyggingar!
Skolan var ganska lång idag men rätt chill ändå så det var nice. På NO:n gick Linus & Andreas runt och filmade massor av personer och ställde dessa två frågor: "Hur tror ni att liv uppstår på andra planeter?" och "Hur tror ni att en rymdvarelser ser ut?" Hah, åh älskar alla personers svar på frågorna, It's hilarious! ;)  Mene när skolan var slut så snackade typ jag, Sarah och Ronja om filmen Torkel i knipa. Haha, älskar när Torkels lillasyster Rita ba: "Torkel, vill du leka med mina pappersdockor?" Han ba: "Nej, jag ska hänga med Jason" Hon ba: "Okej, vill du hänga med mina pappersdockor då?" hahaha, åååh bäst! Mene efter skolan så kastade jag frisbee med Nancy och sen åkte jag och köpte födelsedagspresent åt mamma. ;) Hon fyller 41 år den 10 september. Mamma börjar bli stor! :D hahaah. Och nu ska jag ut med Nancy, YEAH! Så pusshej, jag älskar dej. ;) <3 Okej, jag ljög. Jag älskar Axel! :D <3
öhhöhö, NO i skolan. ;) Jag fuckar typ ur på tove i slutet (a) mene
ja vill hålla på med filmen jue.

Nancy smet!

Hellu!
Skolan idag var rätt chill, så det va nice. När jag kom hem satte jag på mig träningskläder på direkten, åt lite, gav Nancy mat och stack upp med henne på fjället och sprang. Men när vi är däruppe och springer vänder Nancy tvärt och kutar åt andra hållet, jag ba: "VAFAN! Kom hit Nancy!" Men hon for iväg som ett skott och jag sprang efter så fort jag kunde. När jag kom ner hittade jag henne inte så det blev typ värsta intervall träningen upp och ner, haha fyfan. Sedan så typ började jag fråga runt folk om de hade sett henne. Jag frågade en kille med en Collie om han sett henne men det hade han inte. Så jag sprang tillbaka upp igen men efter en stund kom han uppspringades efter mig. Han ba: "Jag har sett din hund, är det en liten Border Collie?" jag ba: "jaa, vart såg du henne?" Han ba: "Hon sprang neråt!" Jag ba: "Åh, tack så mycket! Jag tror hon är påväg hem." Han ba: "Ja, det kanske hon är." Jag ba: "Aah, men tack så mycket, vi ses!" Han ba: "Aa, det är lugnt!" Han var iaf skitschysst och hans hund var fan skitlydig. Han hade dessutom väldigt bra hundkoll, hah Lina gilla. ;) Mene iaf då vare bara att springa neråt igen och hem. När jag kom hem så satt hon såklart där utanför huset och lekte med mamma. Jag ba: "ASSÅ VAFAN NANCY, FATTAR DU HUR OROLIG JAG VARIT ELLER? ÅH JAG HATAR DIG!" hahaha. Men, men tur att hon sprang hem iaf och inte någon annanstans. Men fyfan va jag var orolig! Huff, huff. Hahah, men nu måste jag plugga NO, så ses små barn! ;o<3
nöjd och belåten hund. -.-


rackmuff

Shohey!
Just nu så sitter jag här med Linus & Hampus och väntar på att syslöjden ska börja. (: Linus ska nog sjunga "Är du vaken, Lars!" hela syslöjdslektionen som vanligt. Linus hälsar: "Rackmuff på er alla!" btw..  Men nu orkar jag inte blogga mer höhöhö.  Hejdååe. :)<3

linus finus.

touchdown!

Cha-cha bloggen! ;)
Axel tränade fett länge så träffade honom först runt 16:00 idag. :( Mene vi var inte hos mig utan hos honom istället. Olle kom och hämtade mig med mopedbilen. ;) Innan han kom och hämtade mig så hade han precis avslutat ett löpningspass med William på typ 2 timmar och 45 minuter. Pallaaa! Och Axel hade typ tränat lika länge han med. Träningsmänniskor! :O Mene när jag kom hem till Axel så satt vi först vid datorn, sen var vi i hans rum, sen nere och umgicks med Arvid och Olle, sen spelade vi UNO i Arvid rum, sen kollade vi på hockeysaker ute i garaget, sen så spelade vi Rugby (amerikansk fotboll) bara jag och Axel. ;) Hahah, fyfan vad jag skratta och det var rätt kul. :) Jag ägde Axel såklart, touchdown! :D Neeh mene haha, jag var bättre på det än vad jag trodde. ;o Mene det var roligt iaf, jag skrattade tills jag dog ibland. (a) Sedan så hjälpte jag Axel att skriva hans novell lite och därefter åkte jag hem. :) Nu är jag rätt nannig så ska sova snart.. SÅ HEJSVEJS PÅ ER! <3
"NEJ AXEL GÅ INTE!!" Kram-sporten! :D <3

I will be right here waiting for you

Hellu!
Nu är väl mitt rum hyfsat städat och jag väntar bara på att Axel ska komma. :) Tror jag ska gå ner och spela lite guitar hero medans jag väntar. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra än men ja, vi får väl se vart dagen leder oss. Spännande va? haha. Förlåt för de lite smått emo inläggen på sistone mene nu mår jag rätt bra så det är asnice. ;) Mene mm, har inte så mycket mer att säga men ni får ha en härlig söndag allihopa, puss&kram! <3
Min nya skjorta :) Höstigt och fint.

Snart kommer älsklingen!

Shohey bloggen!
Just nu så sitter jag och väntar på att Axel ska komma hit. :) Medans jag väntar så ska jag snygga till mig lite och städa mitt otroligt fina rum. *Host, host* Axel ska bara träna innan han kommer hit och sen så är han bara min. ;) Men jaa, jag har inte så mycket mer att säga så det blir ett kort inlägg. Men ni får ha en så bra dag alla bloggläsare! <3 pusshej.
lyssnar på den här just nu! (;

Min kväll

Hellu bloggen!
Jag gick ju på lokalen som sagt men det var hyfsat dött där.. Tror de flesta var rätt slitna från igår så nästan ingen pallade dra dit. Men jag och Tobbe hade det väl rätt kul! Vi typ chillade runt, gjorde lite bus (eller hur, Tobbe? hihi), spelade basket med Johan, Sheida och Fredrik, hade något skumt handkrig, tittade på film och ja.. Bara var liksom. :) Tycker om dig jättemkt Tobbe skaru veta, du är en fin vän! :) Mene jag var rätt sliten jag med så drog hem direkt efter lokalen. Kom precis upp hit till mitt rum nu, innan så satt jag och snackade med Sixten, Sixtens föräldrar och mina egna. Mamma och Peter hade tydligen visat min NO-film för dem, hahah. Mene de tyckte den var bra så fick beröm. :) Kul att det man gör får lite respons så man inte är helt värdelös.. Det är trots allt första gången jag gör en film på min MacBook Pro. :) Mene mm.. Har inte ätit så mycket så ska trycka i mig en billys pizza och ett glass mjölk och sedan krypa till kojs. Men ni får ha det så bra alla bloggläsare, sov gott, love to you all. <3

"Lina, nu gjorde du fel igen!"

Dagen i Östersund gick lite upp och ner.. Ska inte gå in på varför men jag är ganska less just nu. Det som följde med hem var en skjorta, ett par jeansleggings och ett par leggings med typ ormskinnsmönster? Mene det är nice! :) Bion var helt okej och ganska rolig men jag trodde att den faktiskt skulle vara ännu roligare än den var. Mene det var rätt skoj att vi typ var 12 stycken som var där tillsammans och sen så träffade vi några andra klasskompisar också. :) Just nu så funderar jag på om jag ska dra till Lokalen eller inte.. Har inte så mycket för mig just nu så ska väl in dit ändå. Jag pallar inte göra klart NO-filmen och mamma&Peter har middagsgäster så känner mig lite isolerad här i mitt rum. När jag klev av tåget så handlade jag lite på ICA och satte mig sedan på Holiday Club och funderade. Därefter gick jag till kyrkan och hälsade på pappa och typ grät sönder. Saknar honom som fan! :'( <3 Pappa jag behöver verkligen dig som mest nu, kom tillbaka! </3 Men, men.. Ingenting tjänar till att vara emo eller hur? Bäst att jag går och socialiserar mig lite. Hejdå bloggen, wish me goodluck!

Tears don't fall, they crash around me!

Bytte mina två bilder i headern eftersom jag inte gillade dem jag hade innan speciellt mycket. Men nu är jag rätt så nöjd med headern. :) Joakim hade typ en liten förfest här hemma nyss, haha. Jag hade ju precis duschat som sagt så där satt liksom jag i vardagsrummet med morgonrock och turban medans de förkrökade och hade musiken på högsta volym. Hahah, fyfan. Mene nu har de dragit ner till friggeboden tror jag. ;) Mene det var lite drygt eftersom jag sitter och gör NO-film just nu och jag kan inte spela in min röst om det är massor av oväsen runt omkring så jag kunde inte göra så mycket än att vänta på att de skulle sluta. ;o Mene aja.. Nu ska jag väl pluggaaah *no lifer* och peppa inför imorgon! Det kmr nog bli kul, eller jag hoppas det iaf. :)

Btw.. Jag mår inte speciellt bra just nu så det är därför
jag är lite reserverad och inte vill vara med andra än de
som står mig riktigt nära.

update

Shohey!
Pjufh, äntligen hemma efter en jobbig dag i skolan med sex lektioner. -.- Hemskt.. Men iaf efter skolan så drog typ de flesta i min klass iväg till Östersund för att gå på Wissings fest men jag pallade inte. Har inte alls lust! Så sitter här hemma istället och har precis tagit en dusch. Mamma och Peter är också i Östersund så jag bor typ själv hemma men Joakim ska sova här med mig inatt iaf. (: Just nu så lyssnar jag på musik, gör NO och peppar inför imorgon. Bio och stan imorgon jue så det e nice. :) <3 Idag i skolan så var jag ganska opeppad på att vara social och umgås. Ville typ vara ifred så var typ reserverad mot alla. Men, men skönt att det är helg nu så man får vila upp sig och umgås med de man håller nära och kära. Love to you all! <3


liten o ledsen lina...

jag nue.


Diamanter är viktigare än ädelstenar!

Nu börjar mitt liv falla på plats. Jag vet vart jag har mina äkta vänner, de falska personerna och de som bara är mina "kompisar". Jag vet vilka som älskar mig för den jag är och vilka som tar min energi i onödan. Jag skulle bara vilja säga till er som tycker om mig det minsta lilla.. Jag tycker om er också! Ni är guldvärda. Men nu vet jag vilka som är diamanter och vilka som är ädelstenar. Jag älskar mina vänner och jag ställer upp för dem. Jag vet att jag kanske vara lite dum, egoistisk och nonchalant ibland men det ska det bli ändra på. För ni vet att jag verkligen bryr mig om er egentligen och att ni betyder otroligt mycket för mig.
Jag älskar er och tack för att ni finns!


Från er alldeles egna dumbom LinaBlondina "Speciell" Hansson.
Ni som känner mig vet vad jag menar.


Bio till helgen!

Hello!
Sitter här och smsar och gör NO och SO. Geeekigt värre! ;) Skolan gick väl lite upp och ner idag.. Ibland var jag på strålande humör men sen så kom jag och tänka på en sak som bekymrat mig ett tag och då sjönk mitt humör som en sten. Men nu är jag på ganska glatt humör!
Till helgen ska jag och tio andra personer (Klassfest eller vadå?) dra in till Östersund och kolla på bio tillsammans! Hur nice? Vi ska se "I i rymden finns det inga känslor". Många har sagt att den är bra och rolig så det blir nog awesome. ;) Jag älskar humor! Liksom.. Vem gör inte? Heha! Mene aah, jag bjuder på en film från idag och en bild från igår! Visst är jag snäll? ;)

NO-plugg all night long!

Shohey bloggen!
Suttit och pluggat NO ett tag nu.. Haha, skulle egentligen sitta och göra manus men har istället på börjat filmen som LINUS ska göra egentligen.. Hahaha, åh vad jag är busig. Mene.. Öhm.. Vi ska ju ändå göra filmen tillsammans och ja, jag har gjort ett litet intro som jag tycker verkar vara bra men jag ska höra med gruppen vad dem själva också tycker. Men, men det är nice. ;) Sitter just nu och lyssnar på Jesse McCartney. Älskar hans röst! höhö. (a) Smsar dessutom med älsklingen.. Han har ingen lektion förrens 13:00 imorgon! :( FUSK! Jag vill börja gymnasium nu, nu, nu! Mene mjaa.. har väl inget mer att säga direkt? Utan att jag önskar er en riktigt godnatt! 

Den nya headern

Shoo!
Haha, jaa.. Som ni ser är det ny design. Jag själv är fortfarande lite ovan vid den. ;o Jag borde börja byta design oftare, haha. Så jävla tråkigt med samma. Mene iaf dem bilderna på headern som är på mig.. Ja, jag vet att man ser tydligt att det är löshår haha, men vafan det är nt så jävla lätt för en nybörjare att få det att se riktigt ut okej? ;) Förresten är ju de flesta av er vana vid att se mig med kort så det är ju klart att det långa ser konstigt ut. Meeen haha aaah nu vet ni också att jag tycker det ser fake ut mene aja. ;) Skolan idag var väl chill men mmh.. Vill inte gå kvar längre. Saknar 94:orna! :( Vill bara att det här året ska gå jävligt snabbt och sen börjar ett nytt kapitel.. Typ äntligen? Mene aah har väl inte så mycket mer att säga.. Ska plugga NO nu. Så vi ses väl sen bloggeen? ;) pussn.

RSS 2.0