Hur min dag var igår och hur den kommer att bli idag!

Igår så vare skola som vanlig, den dryga fredagen. Hans (Min engelska och SO-lärare) berättade att han troligen inte kommer ha oss i engelska nästa termin utan vi kommer få ha Åsa Zackrisson eller Åsa Krisell. Han är ju inte fullt utbildad engelska lärare och har alltså varit vikarie för oss i över 3 år, hah. Skumt! Mene mm, ohjuste sen på idrotten så blev det asskumt? Vissa tål liksom inte att få tjejdäng och visar det med världens sämsta attityd. Jag blev inte sur för att du hoppade på mig, jag blev besviken på dig hur du behandlade mig och på din attityd på planen. Det var verkligen bara lågt av dig att börja trakasera min längd. Tror du jag vill vara såhär kort eller? Jag har fan inte valt det? Jag kan ju inte direkt säga "OH FÖRLÅT JAG SKA BÄTTRA MIG!" för jag kan faktiskt inte rå för att jag är såhär kort! Så jävla lågt av dig att börja traka mig för något jag inte kan rå för. Jag sa inte ett enda till dig förutom att du hade dålig attityd och skulle sluta h8a, bara för jag är bättre än dig så behöver du inte whina. Herregud säger jag bara, verkligen dålig förlorare. Det var också lågt av dig att börja kritisera mitt spel bara för att du blev ägd av mig hela tiden. Man ba: "Shiiet. -.-" Blir bara så less.
Men, men livet går vidare! Vid klockan 19:00 igår så var jag på födelsedagsmiddag på Broken eftersom Mette har fyllt 15 år, GRATTIIIS vännen min! Skönt att va äntligen byxmyndig va? ;) haha. Mene det var rätt kul och det blev många skratt! Efter det så drog vi på Lokalen och hängde fedt. :) Efter Lokalen följde Björn med Tove och mig hem, vi typ snacka om allt möjligt, kollade på roliga klipp och kollade på "Ondskan", skit bra film tkr jag även fast den är svensk! :)
Hmm, idag så ska jag träffa min älskling! Vet inte när men någon gång under dagen iaf. Nu tror jag att jag ska göra lite amerikanskan pannkakor och sen fixa i ordning mig! :) Ni får ha det så braaah! <3

Min dag och Bessaker!

Heysan bloggen!
Längesen man uppdaterade, snart en vecka sen. Haha! Jag mår faktiskt riktigt bra just nu, det finns bara ett problem jag ska ta i tur med och sen så är allting så perfekt som det bara kan vara och det är awesome! (Var glada för min skull nu! :D)
Idag så var vi i Östersund och kollade in olika gymnasium-linjer. Vi fick bland annat testa på ponnytrav (!!), klappa djur, kolla på tekniksaker, chilla och helt enkelt bara slippa en dryg skoldag, verkligen skitnice men lite drygt vare ändå. Det känns lite onödigt att åka dit men det var ändå väldigt kul! Haha "Men varför är Robins namn strucket?" hahah, Hampus och min humor. ;) Sen var Sarah lite blond då Hampus lurade henne att en dörr var lås fast den inte var det. (Den hade en kedja runt sig men var inte låst) haah lite kul. ;) Bussen resan var fan också kul. :) Myys. Ikväll så har jag hjälpt syrran att plugga inför franska provet, gud vad jag har varit snäll asså. Lärt henne allt jag kan! :) Så nu är hon BREDD att ta provet med STOOOOORM! hoppas jag. (a) Idag så har jag dessutom skypat med älsklingen. Fick se min efterlängtade ängel i webbcam och utbyta både skratt och meningar med honom. Riktigt nice så nu är jag glaaad! :D <3 På lördag ska jag äntligen få träffa honom (har typ inte gjort det på tre veckor så det ska bli underbart!) så nu ska nog gå och lägga mig snart så lördagen kommer fort!
Men iaf  innan jag går och lägger mig så ska jag kanske berätta lite om Bessaker. Det är ett fiskeställe i Norge som jag och min familj åkte typ en gång per år till förut. Vi var där en gång tillsammans med jättemånga familjer och firade Halloween, riktigt kul var det! Glömmer det aldrig. Bygga akvarium till alla fiskarna, skrämmas, klä ut sig, ha roligt, leka kurragömma, äta god mat, leka med krabbor, åka iväg med en stor fiskebåt och få hem storfisken. Jag har dessutom en gång följt med pappa, Håkan och Hans Fahlén dit då de gjorde en inspelning för programmet "När och fjärran", både pappa och Håkan medverkade medans jag, Ebba, Saga och Tove åkte med dit för skojsskull. Vi blev typ bara filmade en gång men det var ändå kul att bara följa med! :)
Men iaf, nu drog jag dit med Ronjas familj och en annan familj. Det var riktigt roligt! Vi fiskade (vi kom på att bryggan var det ultimata stället att få fisk på så vi hängde rätt ofta där), flummade (vita klänning, läppstift), läste haha, åt god mat, åkte ut med båten, spelade spel, fiskade krabbor, fick panik då vi inte visste hur man varken skulle få upp, döda eller få ut kroken på Ronjas två kilos fisk. Haha verkligen panik då ingen var där och kunde hjälpa oss! (a) fan vad vi är värdelösa.. Och ja, det var väl allt i korthet? Orkar tyvärr inte skriva värsta romanen men aja, ni förstår.. DET VAR KUL! Kommer bilder på Bessaker senare, både på FB och bloggen I guess.
Mene aja, NU SOVA. PUSSHEY! :D <3

Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?

Just nu är det nog bara jag vaken här i mitt hus. Min dators sken är allt man kan se, allt annat runt omkring mig är lika svart som natten. Jag läste precis en grej som fick mig att börja fundera.. Ibland så tänker man verkligen inte på hur bra man har det. Jag kan ju egentligen vara en av världens lyckligaste? Men det är jag inte. Det man borde tänka på är det man har och inte det man skulle vilja ha. Jag har en fantastisk pojkvän, jag har en underbar familj, jag har unika och älskvärda vänner, jag lever ett bra liv i ett fint hus i Åre som min pappa och mamma designat, jag behöver inte svälta, vi har det bra ekonomiskt, det går bra i skolan, jag är rätt så nöjd över mitt utseende och ja jag kan säkert komma på mer saker som är rätt bra faktiskt..
Men ändå så är jag olycklig över andra saker runt omkring som självklart många andra också kan vara olyckliga över? Jag läste förut en bok som heter "Varför mår vi så dåligt när vi har det så bra?".. Och ja, det är frågan. Jag mår faktiskt grymt jävla bra oftast! Men nu är det så att jag börjat tänka tillbaka på min pappa väldigt ofta och det gör mig väldigt ledsen och sorgsen.. Det påverkar mig och mina nära&kära. De vet inte vad de ska göra.. När jag visar sorg eller ilska så säger jag exakt vad jag tycker utan omsvep eller omtänksamhet. Det är faktiskt inte speciellt roligt att få höra en sån avhylning från mig. Många blir väldigt sårade.. Men direkt när jag blir sådär så går det över efter bara en timme eller så.. Jag är aldrig långsint! Det står faktiskt såhär om mitt stjärntecken:
"Skytten tänker sig inte för utan fräser ifrån med sitt temperament för att bemöta hyckleri och lurendrejeri. Det kan bli väldigt taktlöst och det är först när Skytten fått livserfarenhet och visdom som han lär sig att tygla sitt humör och tänka efter. Skytten har ett hett temperament liksom alla eldtecken. Men lika fort som det blossar upp, lika snabbt slocknar det. Skytten är aldrig långsint!"
Så ja, mitt stjärntecken stämmer väldigt bra in på mig och det är väl bara att lära sig att leva med det tills jag fått kontroll över det. Men ni ska veta att jag inte menar det jag säger alltid.. Jag bara visar min avsky just då som sedan försvinner. Men nu tror jag att jag måste sova, imorgon är det skolfoto och gissa vad jag ska vara? Jo, FIREFIGHTER - aka brandman. ;) "Heysan jag ser att du är rätt het, ska jag svalka dig med ett sprut? ;)" haha, skämt och sido! Godnatt allesammans. <3

HELG!

Heyyyyyy blöggeNNN.
Gissa vad det är nuu?! Jo, HEEEEEELG!!1 Hur nice? FÖR NICE! :)) Jag har precis pratat med Ronjas mamma och planerat lite saker inför imorgon, jag ska ju med dem till Bessaker i Norge och fiska hela helgen så det blir azuuuuuum! Skolan var ett riktigt pain in the ass idag eftersom vi har sex lektioner.. Det stavas D-R-Y-G-T-! Mene det var väl rätt chill också.. Jag fick VG+ på mitt SO-prov, det var typ bara en som fick MVG på det och det var Linus, den jäveln. Mene haha är typ stolt över att jag fick alla rätt på den svåraste frågan. (a) Btw så spelade vi basket idag på idrotten, det var kult.
Meneeee, som ni ser så bloggar inte jag speciellt myye längre! :'D Så titta in lite ibland, man vet aldrig när det kommer ett sånt där inlägg , ni vet? höhö. Mene hejsveejs på ER så länge, pussssssssN.
me right noooowh, azummmhh.

En av de finaste låtarna i världen!


Östersund&hjärtundersökning igår samt sovit hela dagen idag.

Hejhej allihopa, dags att fingret ur röven och börja blogga här eller?
Igår var jag i Östersund tillsammans med mamma för min hjärtundersökning. Jag blev lite småsur på morgonen när vi skulle iväg för jag fick helt tagga om. Mamma berättade att jag skulle göra arbetsprovet istället för vanligt EKG. Men näää, jag ska sätta mig på en jäkla cykel och trampa livet ur mig med sladdar över hela kroppen. Jaja, det gick bra. Jag cyklade bara i 9 min, de lägger ju på vikter hela tiden så det blir ju tungt nästan på en gång. Lite jobbigt när de ställer frågor mitt i allt och ska ta pulsen 24/7 men men.. Efter undersökningen drog jag och mamma för att shoppa, handlade faktiskt ganska mycket. Sjukt kul! :) Kanske kan visa sedan någon gång. Efter det så drog jag till Björn och kollade på film och sen skjutsade jag och mamma honom till gymmet vid 16:30 och sen åkte vi hem. Resten av dagen går till... hemlighetsstämplat. Hehe. Aja, idag var jag bara på skolan första timmen där vi hade ett stort nutidskryss, vilket jag faila totalt på. Fatta nästan ingen fråga. Hej allmänutbildning. Jaja, har sovit hela dagen och nu har jag precis käkat middag och ska snart ut med hunden. Sedan blir det plugg så vi får höras senare. Puss!

I'm gone

Funderar på att sluta blogga.. så byebye tills vidare!

Åre Höstmarknad

Heysan!
Just nu så funderar jag på om jag ska dra till Åre Höstmarknad eller inte.. Min fot är hyfsat bra nu så det känns skönt. Ebbjobb kom hem till mig hörde jag nu, hah. (; Mene jag har frågat Sarah om hon ska dit, hon städar tydligen hotellrum nu men hon sa att hon snart var klar så då kanske hon kan gå med mig. (:
Jag tycker marknader kan vara mysiga men det är inte ofta jag köper något. I don't know why. Mene aja, nu ska jag dra heydå! (; <3
I want to look like this right now! :( Brooownie ! <3

You can compare the real love with the ghosts. Everyone talks about it, but few have seen it.

Det blev ingen utgång ikväll utan jag sitter här hemma och skriver filmrecensionen istället. Skrivit halva nu och ska skriva halva sen. Först valde jag att skriva om "The Last Song" men nu skriver jag om "Eight Below" istället. Jag tycker båda har riktigt bra budskap men man ser budskapet tydligare i Eight Below och därför valde jag den istället.

Men nu ska jag hitta på något roligare! (: Jag ska gå ner och ta lite kvällsfika och sätta på en bra film hade jag tänkt! Vet inte vilken än, ni kanske har några förslag? Näe, juste.. Ni är för fega för att kommentera! Iaf de flesta av er om man nu bedömer efter min statistisk här på bloggen. Lite kan ni väl kommentera för jag vet faktiskt hur många som besöker den här bloggen och någon av er kan väl det..? Mene aja, nu ska jag dra. Puss&kram skumbanan! ;) <3

Cepe fot!

Heysan bloggen!
Just nu så känner jag mig lite krasslig och så har jag cp ont i min fot! Såklart så stukade jag den på idrotten idag.. -.- Blir så frustrerad! Alltid något med mina jävla fötter. Så less på det nu! *suck* Mene aja.. Vet inte vad som händer ikväll men det blir troligen Lokalen om min fot går med på det. Jag tänker inte gå på höstmarknaden idag iaf, kanske imorgon. Vi får se helt enkelt!
Dagen förövrigt har varit rätt dryg med sex lektioner: Svenska, engelska, matte, franska SO och idrott. Ingen höjdardag så att säga.. Mene tänker inte ta ut min besvikelse här på bloggen utan nu ska jag hitta på något roligt istället! :)
Juste.. Jag kollade ju på "Remember Me" igår. Den var ganska bra men jag trodde den faktiskt skulle vara bättre och ha bättre handling. Men det är typ slutet som gör hela filmen tycker jag! Då kommer nådastöten, haha nerå. ;o Mene aja, ni får ha det så bra så länge alla fina läsare! :) Puss&kram. <3
Remember Me trailern! :)

RSS 2.0