Min dag i stort sätt!

Sho bree!
Idag så sov jag fett länge men typ vaknade av att Ebba ringde. Haha, verkligen precis då man ligger som skönast och har världens bästa dröm så ringer hon och väcker en! Man ba: "neeej!" och så åker drömmen iväg till landet ingenstans. :( haha, fyfan. Mene tror jag drog upp runt 14:00.. (a) Tove, jag och Ebba skulle egentligen dra o sola solarium tillsammans men ja va så himla seg så pallade nt joina. :)
Jag drog iaf ut med hunden istället och cyklade först runt på byn med henne o sen så drog vi till draklanda. Nancy badade medans jag satt på en sten och tänkte och kollade på dem som landade med skärmflyg. :) Därefter cyklade vi tillbaka hem och då så cyklade jag tydligen förbi Tobbe och hans tremänning Tanja. Tobbe ringde till mig och Tove och frågade om de kunde komma och hälsa på. Såklart de kunde det! :) Vi var typ hemma hos oss och skrattade och snackade en ganska lång stund om allt möjligt och sen drog vi till konsum och köpte lite saker och satt där och snackade. Därefter åkte dem hem och sen dess har jag bara varit hemma och chillat. :)
Ikväll ska jag kanske vara med Tobbe och Axel. Mene vi får se hur det blir med det. Axel drar ju till Sundsvall nu ikväll igen. Jag kommer sakna honom! :( <3 Min älskling. Mene annars så får jag ta och vara med Ebba, Tanya och Tobbe innan jag också drar till Sundsvall ngn gång nästa vecka troligen. :) Det beror på om min familj ska till Skåne och då kan de släppa av mig i Sundsvall och då är jag där i kanske ngn vecka på Axels sommarställe. :) Mene nu verkar det som om att Tobbe och John är påväg in till byn, så vi ses sen läsare! pusshej.

Update

Heysan alla fina bloggläsare! :)
Idag så har jag för det mesta tagit det lugnt och varit med syrran eftersom hon kom hem idag från Stockholm! :) Hon verkade ha haft det kul där. På kvällen så hade Ebba kommit hem från Gotland så hon kom ner till oss och vi snackade, kollade på roliga videoklipp och sedan så satte vi på Harry Potter och halvblodsprinsen. Ebba hade inte sett den så hon ville se den. Har saknat lilla ebbjobb. ;) <3

Jag minns förut när jag var yngre så tyckte jag jättemycket om djur. Djur var typ mitt liv då, haha. Jag tyckte speciellt mycket om hundar, hästar och kaniner. :) Just nu läser jag faktiskt en hästbok som heter "Sommaren med Pim" som jag lånade av min kusin Saga för kanske.. hm 3 år sen? Den är rätt bra och får mig verkligen att tänka på den tiden då djur var allt för mig. (Därför jag började skriva om det här nu, hhah) Jag har liksom aldrig någonsin lekt med barbiedockor? Det var verkligen inte min grej. Jag har typ alltid varit lite pojkflick-aktig av mig och lekt med dinosaurier, hundar och hästar. Jag tror faktiskt att det beror på att jag hade en väldigt nära relation till min bortgångne pappa. Han och jag var rätt lika och han var min stora förebild. Jag hade ingen idol eller kändis som förebild utan det var min pappa jag såg upp till och det kommer jag alltid att göra.

Jag älskar dig, pappa! <3

Men jag tror jag ska krypa till sängs nu.. Är ovanligt trött av någon anledning? Aja.. Ni får ha det så bra kära läsare. :) Pusshej!

Regn och fucking åska?!

Asså igår var det verkligen så sjukt varmt.. Men nu öser regnet bara ner och det åskar som satan?! Jag hittade nyss min hund Nancy utanför min dörr. Hon skakade och hade svansen mellan benen och kollade på mig med puppy eyes som verkligen skrek: "SLÄPP IN MIG I DITT FUCKING RUM DET ÄR FAN LIVSFARLIGT HÄR UTE!" haha. Mene hon är så jävla rädd för åska. Det är typ det enda hon är rädd för. Och hon är verkligen liiivrädd för det. :( Tycker synd om henne. Hon ligger under mitt skrivbord nu och skakar. :c <3 Mitt lilla hjärta. Tidigare idag när Axel var här var det faktiskt ganska fint väder men nu?!?!! vafan? O.o haha. HOPPAS DET REGNAR PÅ YRAN!! MOAHAHAHAH fyfan vad jag är ond. :D Mene ska inte blogga ngt mer.. Känns inte säkert, ha det bra alla. kyssss!

Min ängel<3


Sjukt varmt igår men kanske ännu varmare idag med tanke på vem man ska vara med? ;) fniss

Heyyyyyys! :)
Igår så hade jag och mamma mor&dotter dag typ. ;) Mysigt! Vi låg för det mesta och solade på våran stora veranda och fysatan vad varmt det var! Jag och Nancy sprang ner till vattnet efter en stund och badade i Åresjön. :) Det var superhärligt men det tog en liten stund att vänja sig vid vattnet. (a) Mamma vågade nt bada med oss! hhihi.

Sedan så har jag återförenas med en gammal internetkompis igen! Han heter Emil, 17år och är från (hör och häpna) Danmark. ;) Hah, oftast så förstår vi varandra men ibland inte. Mene han är jättesnäll! :) Han vill att vi ska snacka på Skype men hahahaha då kommer jag verkligen inte förstå vad han säger. :o Bara vissa ord.

Mene idag ska jag iaf vara med Axel Älskling Jonsson. Vet inte riktigt när, hur och var men det ska iallafall vara VI idag. Yaaahooo! :) Så det är bäst att jag fixar till mig lite eftersom jag ser ut som crap. Men ha det så bra kära läsare! <3

moi för några månader sen.. Hade precis hittat dem där glasögonen igen, aahhah Joakim o Tove hade saknat dem. :c

-

%#=@£$%#, Helvetes jävla shit fan!

nu drar jag ut och springer..

Don't worry, be happy!

Haha, jag känner att det är sjukt bra uppdatering nu asså. (;
Nämen seriöst.. Pallar inte blogga speciellt mycket just nu. Idag ska jag kanske vara med Axel efter hans golftävling. Han och Olle har ju kärat ner sig i golf totalt så de är ute på golfbanan just nu och tävlar som sagt. ;) De ska typ tävla hela veckan! :)

Själv så måste jag lämna tillbaka några filmer till Marcus ngn dag.. Har haft dem hos mig jättelänge? Så han måste få tillbaka dem. :) Kanske ska ordna det idag? Om jag orkar. (a)
Snart så kommer min lilla Ebba hem! Hon kommer faktiskt hem då när Axel åker precis. ;o Så då ska jag vara med Ebba 24/7, haha. Mene jag vettefan när jag ska till Sundsvall och hälsa på Axel? o.o Sommarlovet är ju typ slut nu..? Och när ska vi åka till Stockholm tsm? Vi kommer fan inte hinna. :c Tragiskt.

Aja nu har jag iaf uppdaterat lite. :) So don't worry, be happy!

tove&jag för några månader sen!
pusss.

Axel är HEMMA!!

Hallo alla bloggläsare!

Idag så har jag varit med Axel Älskling Jonsson! Han har kommit hem från Sundsvall nu. :) Men han ska bara stanna till på Lördag tror jag. Men det var underbart att träffa honom. Vi pratade, spelade spel, myste, brottades och ja allt möjligt. :) Har saaaknat honom! Ska kanske vara med honom imorgon också. Mene när Axel skulle åka hem så satte han på sig sina rullskidor och åkte hela vägen hem till Duved. Duktig kille. ;) Det ser lite läskigt ut att åka på såna, jag skulle döött. (aaa)

Men nu måste jag sova, sjuuukt trött. puss på er bloggläsare! :)

kvällsdopp snart!

Helluu!
Nu ska jag och Tove snart gå ner till sjön och ta ett kvällsdopp i det uppvärmda vattnet. Det har ju liksom varit sjukt varmt idag! Har typ solat hela dagen i vår härliga hängmatta. ;) fysatan vad jag älskar livet just nu! <3

förresten blev det ingen downhill med min lilla favorit linus! :c men vi kanske tar o gör det ngn annan dag. Jag vill iaf träffa honom innan han drar till Spanien, kommer sakna dig din bråkstake. ;) <3

Men nu drar ja o toveee, love you all!

Fjälltur idag, downhill imorgon?

Heysan alla läsare! :)

Idag så har hela familjen varit på fjälltur vid fröågruva. Det var mysigt, fint väder och Nancy sprang efter pinnar tills hon inte orkade springa mer. Vi stannade vid sjön däruppe och fikade och Nancy badade för fullt. Det var faktiskt ganska mysigt och trevligt att göra den där lilla familjeaktiviteten. :)

Imorgon så ska jag troligen åka downhill med Linus. Hahah, fyfan! Jag kommer ärligt talat att dö den här gången. Mene vi får se hur det går eller om jag bangar, vettefan. (aaaa) mene nu ska jag hitta på annat!
bilder kommer. ;)



Jag hatar när mina tangenter slutar att fungera på min dator!

Ibland så slutar mina tagenter fungera, iallafall T, R, F, G, V och B. Det är typ helt omöjligt att skriva utan de bokstäverna så jag får alltid vänta ett tag innan de kommer tillbaka igen. Det ser verkligen ut som att jag skriver på ett annat språk. Annars får jag väl också använda mig av det där skärmtangentbordet som man kan hitta via:
 
Start - Alla program - Tillbehör - Hjälpmedel - Skärmtangentbordet.

Jag lärde mig det nyss nämligen, så himla stolt! Är inte så teknisk av mig, tyvärr..
Det brukar se ut såhär när jag inte kan skriva ordentligt:

Image and video hosting by TinyPic

Aja, nu funkar de igen. Jag ska fixa allting så att jag kan börja använda MAC:n på heltid och pansionera den här PC:n. Aja, nu ska jag typ kolla på film och sen gå och lägga mig, puss allihopa! <3


50 sanningar om mig själv

1. Mitt fullständiga namn är Lina Mathilda Hansson (även Hjortborg innan)
2. Jag har en tvillingsyster, en bonusbror och en bonussyster
3. Jag är helsvensk
4. Jag förlorade en vän för snart två månader sen
5. Jag har funnit kärleken
6. Jag har mått skit på grund av kärleken
7. Men jag också svävat på små rosa moln på grund av kärleken
8. Jag såg när min pappa dog när jag var 10år gammal
9. Jag trodde jag skulle dö för lite mer än två veckor sen
10. Jag älskade djur när jag var liten
11. Jag har hållit på med över 20 sporter
12. Jag håller inte på med någon speciell sport just nu men jag älskar att sporta
13. Jag äter ketchup till det mesta
14. Min familj har haft 12 husdjur totalt
15. Jag bodde i Ullån på Englandsvägen 9 första tiden i mitt liv
16. Jag dog nästan när jag var två månader gammal i kikhosta
17. Jag hade extra lektioner i både stavning och läsning i grundskolan
18. Jag spelade ett online spel som hette hundparken i 4år
19. Det spelet gjorde så att jag är bättre i svenska nu
20. Jag är inte allergisk mot något
21. Jag har aldrig lekt med barbiedockor
22. Jag tycker det är roligare att umgås med äldre
23. Jag har alltid haft minst två riktigt nära killkompisar i mitt liv
24. Jag kommer lättare överens med killar
25. I fjorton år har jag varit en så kallad "pojkflicka"
26. Jag är inte långsint
27. Jag är född i Skyttens tecken
28. Jag tror på stjärntecken
29. Jag tror inte på gud
30. Jag är konfirmerad
31. Jag vill ha bättre självförtroende
32. Jag har en tendens att trotsa folk
33. Jag hatade att shoppa kläder när jag var liten (och då menar jag hatade)
34. Jag har blivit kär i första ögonkastet och fått fjärilar i magen
35. Jag tycker inte om hotellfrukost
36. Jag tycker inte om att resa utomlands för länge
37. Jag har aldrig varit otrogen men alltför närgången har jag varit
38. Jag är oftast bra på att argumentera och stå upp för mig själv eller andra
39. Jag har varit både brunett och blondin
40. Jag blev kysst första gången i mitt liv den 2 maj 2009
41. Jag är 151 centimeter lång
42. Det värsta som hänt i mitt liv var när min pappa dog
43. Jag älskar korv och makaroner
44. Jag ska ta AM-kort i år
45. Jag har bott i Åre i hela mitt liv
46. Min familj har lägenhet på Östermalm i Stockholm
47. Jag hatar människor som tror de är bättre än andra
48. Jag har bott i mitt nuvarande hus i hälften av mitt liv
49. Just nu vill jag flytta efter nian
50. Jag älskar min pojkvän Axel Jonsson

Sådär.. Nu har jag berättat 50 sanningar om mig själv, din tur tack!


Ut med älsklingen!

Hejhej allihopa!
 
Jag ska ut med min lilla älskling och göra byn osäker! :) Jag blev helt plötsligt på ganska bra humör, var lite deppig tidigare idag men inte längre. Skönt! Jag ska bara sätta på mig riktiga kläder och sen drar jag iväg med min sweetheart till vårat favoritställe!

Vi ses lite senare ikväll <3







Sliten dag..

Hejhej allihopa!

Jag vaknade för typ en halvtimme sedan. Jag ska verkligen sluta vara uppe sent på nätterna. Vad är grejen egentligen? Jag laddade ner ny musik iallafall så det känns nice.

Jag tror jag ska klä på mig, äta frukost och sen drar jag nog ut med hunden en sväng. Jag ska också försöka fråga mamma och Peter om jag och Lina kanske får dra till Stockholm eller Skåne. Ingen av oss vill vara kvar i Åre just nu, det är sjukt tråkigt här.







Your guardian angel, världens finaste låt!



Jag vill bort från Åre nu, börja ett nytt liv!

Nu längtar jag bort från Åre verkligen! Jag vill träffa nya människor och leva ett nytt liv. Jag vill inte bo kvar i den här gamla hålan längre utan jag ut i världen, se mig omkring och uppleva nya saker! Visst, man träffar lätt nya personer i en turistort som Åre. Men vafan.. Jag vill bortbortbort! Det är liksom fortfarande samma gamla personer man träffar varje dag från ens lilla skola i Duved. Jag funderar verkligen seriöst på att flytta till Stockholm eller Östersund efter nian. Jag och Tove snackade om sådant igår och hon vill det också. Vi har ju redan en lägenhet i Stockholm dessutom så liksom.. Go for it?!

Jag vill bort härifrån nu..!



Armband?

Jag är sugen att köpa armband till mig och Axel. :) Vi hade armband förut men jag tappade typ bort mitt den dagen jag fick det.. -.- Eller ja, den ramlade av för Axel hade knytit för löst. Så det var inte mitt fel! Okej. Aja, ångest över det ändå.. Förlåt älskling! :c

Mene jag såg på Fokis blogg att hon hade köpt ett armband där det stod hennes och Rickys (hennes pojkvän) namn. Namnen på armbandet är självklart valfritt. Jag tyckte iaf armbandet var gulligt och snyggt men kanske lite för tjejigt för Axel? Så jag funderade på det som har namnet "Sofia" istället. :) Mene jag venne.. Vi får se, bara en rolig tanke. :) Eller så är det bara jag som får bära armbandet med båda våra namn. ;) Men visst är de fina?

Fokis armband, snyggt!





Armbanden och andra smycken hittar ni på www.minanamnsmycken.se :)


Listen to your heart



Vår älskade Örjan Hansson

Helluu bloggen!

Just nu är jag ganska deppig.. Tänker på pappa, jag och Nancy besökte hans grav igår.. Längesen jag var hos honom så jag tänkte att det var dags att besöka honom och be om råd. Jag tänker mycket bättre när jag är hos honom.. Jag vet inte varför men det känns som att han verkligen är där och vill hjälpa en. Jag saknar honom så grymt mycket och mitt liv skulle nog vara så mycket bättre och lättare om fortfarande han levde. Mitt liv skulle nog se väldigt annorlunda ut.. Vem vet? Vi kanske inte skulle ha Nancy då..? Och jag kanske inte skulle vara ihop med Axel? Jag skulle nog vara helt annorlunda som person dessutom. Peter, Nikki och Joakim skulle inte vara min bonus familj. Undra hur det skulle vara..? Visst har jag det jävligt bra nu. Men ändå så trots allt detta.. Så vill jag verkligen ha tillbaka min pappa. Min och Toves alldeles egna pappa, våran Örjan Hansson. Jag saknar honom verkligen.. :'( Visst, det har gått över fem år.. Men det gör fortfarande jävligt ont.

Jag kommer alltid sakna, älska och minnas dig pappa. När det känns som tyngst för mig tänker jag på dig och det du önskade dig innan du dog. "Att mina flickor ska få ha det bra" önskade du dig och jag lovar dig, jag försöker ha det bra men utan dig är det svårt. :/ Det sista smset du skrev till oss var: "Jag saknar er.." och jag lovar dig, vi saknar dig också! :'( <3





Airplanes



"Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars
I could really use a wish right now (wish right now, wish right now)"




-

Släpp skiten, okej? Jag har gått vidare. Det borde ni också göra, allt
jag vill är att alla ska må bra och sköta sina egna liv - är det för mycket begärt?

Image and video hosting by TinyPic 


Tillbaka från fjällturen och har käkat middag med kära familjen!

Sådärja nu är jag hemma igen. ;)

Var ute på fjället med Nancy i ungefär två timmar. Det var härligt men lite jobbigt. Skönt att typ rensa tankarna och att vara med Nancy är alltid roligt. :) Jag har precis ätit middag med min familj och nu tänker jag lägga upp lite bilder från fjällturen. ;)


Nancy påväg upp men väntar snällt på matte. :)


Vi stannade en stund för att kolla på den fina utsikten. ;)


Nancy tog en bild på mig dessutom. Jag ser lite skeptisk ut! (a)


Här hade vi gått en bit till men stannat igen för att kolla på utsikten. :)


Utsikten! ;)


Jag var lite busig och ristade in L + A på en bänk. Inte så svårt att gissa vad det står för? ;)


Nancy påväg ner för trappan! :)


Jag verkligen älskar den här bilden på Nancy. Hon ser så glad ut och full av liv! :D


Hahah, Nancy retades lite med mig! :p


Lovely!


Min älsklings vovve!


Och jag dårå efter fjällturen. :)


Fjälltur med Nancy!

Heysan allihopa!

Jag tänkte dra igång med mitt nya liv idag. Haha, nä mene ärligt.. Efter den där kollapsen så har jag insett att jag måste ut och röra på mig mera. Okey, jag kollapsade av flera skäl (29 grader varmt, sjuk och så hade jag inte direkt tränat inför det m.m)

Så nu ska jag och lilla Nancy dra upp på fjället tillsammans. ;) Vi ska gå upp hela vägen. Jag har typ fobi för att springa nu? Men dessutom så är det ganska jobbigt att springa uppför hela tiden och så är jag fortfarande sjuk. -.- Men hursomhelst så får vi se hur det går. :) Ha det bäst så länge allihopa. <3

Nancy<3


Skåne?

Hejhej allihopa!

Alla som är i Åre vet väl att det är typ sjukt trist här? Ja.. Jag försöker just nu ta mig till Skåne på en jävla vänster men vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag ska förmodligen träffa två tjejer där, Milla och Josefine..

Jag kommer nog bo hos Josefine över en natt och sen så kanske jag ska få bo i ett eget hus själv därnere och sen så ska Alexander hälsa på mig. Jag kanske bor hos honom någon natt också? ^^ Jag snackade med honom på skype men han kommer inte bo hemma när jag drar ner dit så han får väl komma och hälsa på mig.. Humhum..
 
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hehe, tog ett litet smygfoto på gullungen! ^^

Jag kommer säkert ta en sväng förbi min bonusfarfar- och farmor och så kommer jag hitta på lite mer bus så det ska nog bli roligt. Jag får dessutom åka när jag vill - bara att ta nattåget. ;) Måste bara planera lite så att allt kommer att funka, orkar inte vara i Åre..



Aja, ska se på filmen Farsan nu så night people! <3

Image and video hosting by TinyPic


Vad ska man säga? Thom8 is the shit!



Sorliga låtar

Hejhej!

Varje gång jag lyssnar på någon sådana där låt som handlar om att någon har dött så blir jag jätteledsen. Oftast så brukar några vänner till den som dött göra en låt till personen som avlidit och då är de mest tonåringar. Det är så sorligt att människor omkring 14-15 dör när det har hela livet framför sig och min pappa dog ju när han hade hälften av livet kvar, han blev 41 år.

Det är så hemskt att människor i min egen ålder tar självmord - hoppar framför tåg, hänger sig för att de helt enkelt inte mår bra. Jag börjar alltid gråta när jag lyssnar på sån musik men samtidigt är de väldigt fina och betydelsefulla..

Alexander visade mig en video om en kille som hette Anton och var 15 år och dog 2007 av att ha hoppat framför tåget i Ängelholm. Det var några av hans vänner som gjorde en låt som ett minne av honom, bland annat Walle. Tycker det faktiskt är rätt fin. Jag började ju såklart gråta när jag lyssnade på den första gången.



Det var också en tjej som hette Malin Karlsson som dog förra året när hon var full och halka på perrongen och så blev hon påkörd av ett tåg.. Jag började gråta också av den, otroligt sorliga men fina samtidigt.

 

Vila i frid Anton och Malin <3




Nio månader med dig nu älskling! <3

Heysan alla söta! :)

Precis tagit ett härligt bad och just nu sitter jag och smsar med Axel. :) Jag tror jag snart ska dra ner till bryggan med Nancy och kolla om vattnet är badvänligt. ;) Igår när jag kom hem från Johannes så grattade jag Joakim eftersom han fyllde 20år igår. Stor pojke! Systembolaget nästa? ;) Därefter tog jag det bara lugnt eftersom kvinnobesvär inte vara roligt. :c

Men jag tror jag ska hitta på något vettigt nu.. Blir ett kort inlägg. Förresten så har jag och Axel varit ihop i 9 månader idag. ;) Jag älskar verkligen dig, Axel Älskling Jonsson. <3

En lyrics jag gjorde till honom för över ett år sedan. ;) Tycker låten passar oss. <3


Jag och Johannes bränner bullar klockan 01:30 på natten, så jävla underhållande!


Bra fast dåligt

Heys!

Sitter här med schysst sällskap. Johannes och Tobbe spelar Wii sports - Tennis, Tove och Ronja kollar på och snackar och jag sitter här och mår skit. Jag tror det beror att jag druckit tre Burn för att hålla mig uppe. Jag vet inte men jag känner mig pigg men helt förstörd i kroppen.. Speciellt i benen? Fett wierd. Dessutom har inte Axel skrivit något godnatt-sms till mig.. *Buhuhu* Nu kommer jag inte kunna sova heller.. :( Driver, men jag sover mycket bättre när han skrivit godnatt sms till mig. :) Då känner jag mig trygg. Mene jag vet, kräset av mig att begära något sådant men alla har sina speciella "vanor". ;)

Aja, orkar inte skriva något mer.. Axel, om du ser det här..
Skriv godnatt sms till mig så jag mår bättre! :D
(Men jag tvivlar på att du är vaken nu..)


Godnattie alla och sov så gott. <3

Seriöst värre! Oj vänta.. /Care!

Hellu alla söta läsare! :)

Just nu väntar jag på att klockan ska bli 17:00 för då ska jag dra hem till Johannes och bo hos honom hela helgen. :) Han har FF så då ska jag, Tobbe, Ronja och Tove bo hos honom. ;) Nice, nice! (Ska fan klå den där bossen på Wii Sports Pingis då!) hahah, yeeeah!

Annars så har jag väl idag för det mesta sovit.. (aa) I <3 Sommarlov. Jag har typ inte hostat på ett helt dygn! Så jävla nice. "That's the way, ah ah I like it!" haha. ;) En grej jag har lite ångest över är att jag inte pluggar till moppeprovet eller gjort min två sista körlektioner. Dislike! (haha nu sitter väl alla och tänker "jaha jag undrade just") hahha men gaaah ångest. :( Okey, jag ska fixa det ngn gång! ta det lugnt. Djupa andetag.. (!!!!!1) ångest.

Jag vet inte vad jag vill få ut med det här fina inlägget.. bara en massa skräp antar jag. Varsågod kära läsare här har ni lite skit att läsa. :D:D:D Jag vet jag är lite.. vad ska man säga? Speciell kanske..? Aja, whatever.. See yah in hell. Hah, det fula är att inlägget är seriöst i början men blivit allt oseriösare eftersom.. Aja, /care.

och ja det e jag på bilden.. -.-
PUSSSSSSSS.


Mitt sommarlov hittills!

Hellu!

Idag så har jag tagit det lilla lugna. Jag vill bli av med min förbannade hosta och snoriga näsa. Haha, visst låter jag sexig? Njae.. Inte direkt! Mene måste iaf gå ut med min söta lilla vovve snart! Det känns verkligen som jag gjort något varje dag ett tag nu, jag behöver lite distans och vila känner jag. Så nice med sommarlov asså! (yyyy)

Jag vet inte varför.. Men ändå fast jag gjort många saker under mitt sommarlov så känns andra personers sommarlov mycket mer intressant än mitt. Visst jag har varit i Cypern i två veckor och träffat lite nya personer tillsammans med Nikki och Tove, dykt, åkt skärm efter båt, badat, solat, blivit hypnotiserad (ffss) cyklat fram och tillbaka till Duved med Sarah, ridit med Ronja, sprungit St.Olavsloppet (hahah, och kollapsat medans jag sprang det.. Illa, illa!), grillat med kompisar, sovit över på Greningen med kompisar, fiskat, åkt till Stockholm, gått på Gröna Lund med Ebba och Tove, shoppat en hel dag, gått runt i hela Stockholm (kändes det som), varit väldigt mycket med Axel Älskling Jonsson och sovit över hos Johannes med Tove och Tobbe plus mycket mycket mer! Orkar inte ta allt i detalj.

Okey, nu när jag typ ser lite av vad jag gjort så är det ju ganska mycket. Dessutom är 2 veckor på Cypern ganska lång tid och sen hände det mycket under vecka efter Cypern när det var St.Olavsloppet. Efter St.Olavsloppet grillade vi ju och sov över på Greningen och sen for jag till Stockholm och nu är jag hemma igen.. Så helt dött har ju inte mitt sommarlov varit. Men nu har halva sommarlovet redan gått! Snart fem veckor. Två veckor i Cypern, en vecka med St.Olavsloppet, typ en vecka i Stockholm och sen så de få dagarna mellan varje aktivitet då man kunnat göra något annat som övernattningar. Okej, jag har väl hunnit göra ganska mycket ändå.. :) Mitt sommarlov har varit bra hittills! Jag ska inte klaga. Det har varit helt perfekt.
I love it!



Hemma från Johannes och jag älskar dig Axel! <3

Heyhey!

Nu är jag hemma från Johannes. Vi somnade runt 03:30! (a) Vi kollade på den första Harry Potter filmen (älska Harry Potter) och så spelade jag Wii Sports Pingis tills jag inte orkade stå längre. Haha, mene fyfan vad kul det var. Jag vette fan hur länge jag spelade men det var ett bra tag iaf. ;) Fick som högst 1500 poäng! :D Då mötte man bossen men hon slog mig. :(( *snyft* mene haha får ta igen den matchen ngn annan gång. ;)

Vi stannade hemma hos Johannes till 16:00 och chillade. :) När vi åkte hem därifrån åkte vi hem till Axel en snabbis och hämta en par byxor han lånade av oss iförrgår och så hade han lagt ditt en liten present åt mig. Han har ju åkt till Sundsvall så han gav mig liksom en liten avskedspresent. :)

Alltså, ja kolla.. jag dog. Världens underbaraste kille! <3<3<3<3
Och han är min! Bara min! <3<3<3








Btw.. Visst skriver han fint? :) Min älskling. Jag älskar verkligen dig Axel! <3 Du är bäst!


Hos Johannes med tungt häng! ;)

Hoho! :)

Just nu sitter jag hemma hos Johannes med Tove, Tobbe och såklart Johannes. :) Vi har kollat på den otroliga vandringen, Herkules och nu kollar dem på någon Metallica live DVD. :) Jag har även spelat Wii sports och så gick vi ner till ICA och handlade käk. ;) Det är väl typ det jag har gjort idag men det e nice. :D Hörde från Axel att han inte hade åkt än? O.o Han åker imorgon tydligen. Vi ska förresten sova över här allihopa också. Sweet huh? ;) Mene nu ska jag nog gå och vara lite social. Jag ska äga Tobbe och Johannes på Wii Sports Tennis sen. ;) Så hey på er kära läsare! :)

ehm ja.. kyss på er. hhahah! Skidkyss. :) Saknar det fan.


Hejdå Axel, Hej Johannes!

Helluu!

Igår så var jag med Axel Älskling Jonsson. Vi lekte typ tjuv och polis med Olle och arvid ett tag. ;) Haha, de hade satt upp ett tält så det var typ fängelse. :) Sedan så försökte vi flyga drake men det blev trassel hela tiden så Axel fick försöka trassla upp det medans jag och Arvid spelade fotboll. Jag ägde Arvid lite såklart men eftersom jag kollapsade bara för ngn vecka sen så måste jag ta det lugnt.. Jag är ganska snorig och hostig just nu så det är inte så bra för mig att hålla på att springa efter en boll som en galning! (aa) Mene efter det så gick jag och Axel upp och spelade Halo och sedan åt vi. :) Därefter drog Olle och Arvid iväg och spelade golf och då fick jag och Axel ta ner tältet, fixa med ngt annat tält och hänga upp tvätten. Hah! :) Vi vara duktiga. Efter det så tittade jag och älskling på tv och sedan så skjutsade han hem mig. Hah, tog typ en halvtimme för oss att säga hejdå. Han åkte ju till Sundsvall idag så vi kommer inte träffa varandra på jättelänge.. :( I miss u, honey. <3

Mene idag så ska jag ut på nya äventyr och leka med Johannes. :)<3 Fun, fun! Så jag måste fixa mig nu men ni får ha det så bra utan mig. Heydåå! :)

Söt men geekig bild på mig! ;)

@ Home

Hejhej bloggen!

Jag kom ju hem igår från Stockholm, känns lite skönt att vara hemma men vill faktiskt tillbaka. Det finns ju ingenting att göra i Åredåredalen? Aja, får försöka dra härifrån så snabbt som möjligt igen, kanske tar en vända till Skåne? ;) Yaaaaho!

Jag har ju hunnit gå på Gröna Lund, shoppat en hel dag på stan, lärt mig åka tunnelbana(haha), sett Eclipse på bio, varit med kusinerna osvosv. Det bästa är att jag har varit utan föräldrar större delen av tiden jag var i Stockholm och det känns så otroligt skönt att slippa dem ibland. Jag bodde ju en natt hos Saga och Ebba i deras lägenhet bland annat. Nice!

Jag drömde världens konstigaste dröm inatt också och jag lyckades faktiskt drömma klart hela innan jag vaknade - brukar alltid bli väckt under halva eller någonting. Men nu ska jag klä på mig och dra mig ut i solen, hörs senare! <3



Tre pics på mig och tre pics på Tove från Stekholmen!


Kort beskrivning av min vistelse i Stockholm!

Heysan läsare! ;)

Vet att det varit sjukt dålig uppdatering nu medans jag har varit i Stockholm men jag har verkligen inte haft tid för att sitta vid datorn.. (Och egentligen hatar jag att jag sitter här just nu, vadå sommarlov?) I torsdags så var på vi Gröna Lund tillsammans med kusin Ebba från 13-23:00! Hah, vi ledsnade aldrig. ;) Vi åkte allt såklart.. Frittfall och Insane mest. Utan dem så skulle Grönan vara sjukt trist. Spökhuset var också nice, de har typ blivit sjukt bra på att skrämmas därinne! :o Sjukt kul iaf. Speciellt när vi står och typ tittar på något så kommer det fram en snubbe med horn bakom Tove och Ebba och jag ba: "Kolla bakom er tjejer!" och de ba börja skrika skitmkt och då började jag också göra det, haahhah. ;D Sedan i slutet så jagade ett spöke oss enda till utgången.. Haha, fyfan det var hemskt för jag sprang sist! :O

Mene igår så shoppade vi typ hela dagen med kusin Ebba igen! Det var nice men svettigt här i varma Stockholm. Det var sjuuukt varmt på Grönan också men vi överlevde. Tove köpte tre tröjor och jag tre ehm.. BH:ar! :D Nice va? ;) höhööh. Mene på kvällen så såg vi Eclipse, den var skitbra! Den bästa hittills tycker jag, helt klart värd att se. :) Efter filmen så mötte vi upp kusin Saga och drog till deras lägenhet här i Stockholm och sov där istället. Vi kollade på film och snackade till 04:00 om allt möjligt. ;) Mysmys!

Idag så har vi mest tagit det lugnt.. På kvällen så åkte vi till Södermalm och käkade (Har typ aldrig varit på söder.. Hallå Östermalm är det som gäller?!) Hahah nerå.. Mene det är ganska så sant! Jag kan typ inte söder alls. Vår lägenhet är ju på Östermalm så det är typ inte så konstigt att jag kan det bättre. Efter Södermalm gick vi till Gamla Stan, Kungliga Slottet och därefter tillbaka till Östermalm. Ett fint litet hejdå till Stockholm helt enkelt!


business woman ;)


Men nu måste jag sova för Peter tjatar, hejdå! :) <3
Mer bilder kommer!


Mot Stockholm!

Halloo!

Var nyss och lämnade Nancy hos Axel. Han och hans familj ska ta hand om henne till på fredag och Nikki ska ta hand om henne lördag till söndag. Först hade vi ingen hundvakt till henne men tillslut hade vi två.. (?) För jag hade liksom lovat Axel och mamma och Peter hade lovat Nikki. Så vi fick kompremissa lite men jag tror det blev bra nu! :)

Varför vi behöver hundvakt är för att vi sticker till Stockholm nu klockan 10:00. ;) Ska bli kul att komma till storstaden men också lite tråkigt eftersom Axel redan har åkt till Sundsvall när jag kommer hem.. :/ Mene aja jag ska nog åka till honom i Sundsvall och han och jag ska ju åka till Stockholm någon helg. Jag pratade ju om det en gång förut ni vet? Det kommer nog bli awesome! :)

Men ni ska jag packa klart det sista inför resan. Jag hoppas min lilla vovve kommer ha det bra hos dig nu Axel. Men det kommer hon säkert ha, det är jag helt övertygad om! ;) Hon följde med Axel på jobbet nu på morgonen, hoppas hon inte är allt för jobbig mot dig. Jag älskar dig, honey. <3

jag nu! ;)


diggaa!
Btw.. Ser ni det där röda på min arm? Det är Linus som har ritat över hela den armen med spritpenna.. Jag får inte borta det! :( Men, men.. Det försvinner väl snart förhoppningsvis! :)

Ni får ha det så bra utan mig nu alla läsare! Jag kanske klämmer in något inlägget när jag är i Stockholm, vi får se.. Men hejdå på er och ha det bäst! <3

Hemma från Greningen!

Tjena mellan bena! (driver)

Greningen var ganska så nice mene inte mkt till sömn fick man! Men så blir det faktiskt när man har en pojkvän vid namn Axel Jonsson som ska prata i sömnen hela tiden och vara skitvarm. Aja, tur att man har en het pojkvän iaf.. Om vi nu ska se det roliga i det hela. ;) Haha, när vi spela kort så kom Axel på en ny raggningsreplik. Vi spelade svälta räv, klubba säl, banka bäver (kalla det vad ni vill) och så var han alltid så snabb på att slå på högen så då sa han: "Ni vet väl att de kallar mig.. Kobran? :H" hahahha, åh gaaarv. Och då kom Olle direkt och ba: "Och jag kallas... Snoken! ;)" hahaha. Sköningar! ;)

Mene jag orkar typ inte berätta allt i detalj vad som hände. Mene det var nice iaf! :) Lägger upp några bilder sen. Just nu är jag lite irriterad på mig själv eftersom jag slarvat bort min mobil.. drygtdrygtdrygt! Jag tror den är hemma hos Axel så jag har sagt till honom att leta efter den åt mig. Jag drar ju till Stockholm imorgon så jag vill helst ha den innan dess! Axel ska kanske ta hand om min hund medans vi är borta också.. Undra hur det kommer att gå? ;)

bjuder på en bild på mig från i vintras.. ganska coolt va? ;)


Mene nu ska jag sluta dryga..
Heydåå ses sen kanske alla läsare! :) <3

Strax mot Greningen!

Precis tagit en dusch och ska snart börja packa inför ikväll. Vi ska ju sova över på Greningen som sagt! :D Så om ungefär en och en halv timme ska jag åka dit. :) Jag ska nog ta med mig badkläder, min högtalare till ipoden, myskläder, sovsäck, middag, vanliga kläder och ett glatt humör! :D Låter det bra? :) Sweet. Mene höhö nu ska jag föna håret och börja packa så vi ses!

Jag i Cypern med pojkvännens tröja såklart! ;) <3


Ha det guld! ;) <3

Bilder från igårkväll!


























Grillkväll

Hallo söta läsare!

Idag så har jag bara tagit det lugnt.. Jag kollapsade ju igår så jag lärde mig att gå på nytt igen idag. Jag har typ jättemkt träningsvärk, hosta och mår illa ibland men annars så mår jag ganska bra. :) Tack till alla som skickat meddelande, ringt, frågat på facebook, på msn och kommit fram till mig och frågat hur det är med mig. Ni betyder! <3

Men ikväll så stack jag iaf och grillade med Axel, Olle, Ronja, Sarah, Linus och Engelina! :) Vi hade det mysigt men det tog ett tag innan vi fick igång någon brasa. Jag tog ganska många bilder så får lägga upp några här sedan imorgon och resten får väl hamna på facebook, så håll utkik! ;) Vad som hände på grillningen var allt från myggbett till bäver-expedition av två experter vid namn Sarah och Olle. Spännande, spännande! Pogrammet kommer ut i höst på TVÅre, missa inte det! ;) Förresten så har vi också skjutit potatis med Arvids potatiskanon (Eller vare heter), spelat Halo och fått Engan och Olles special-drinkar! Mums, mums. Tyvärr så är nog receptet hemligt så jag kan nog inte berätta vad det innehöll men gott vare iaf! :) Vi grillade typ korv och sådant men såklart hade jag och Linus köpt typ samma saker. Samma chips, samma korvar (Såna korvar med specialeffekter, alltså utan korvskinn) och typ samma läsk. -.- Mene aja, det var nice ändå! :)

Sarah och jag! ;)


Men nu måste jag faktiskt sova små barn..
Ni får ha det så braa, I love you all! <3

Jag trodde jag skulle dö.. På riktigt!

Jag var nervös innan starten skulle gå. Solen sken och jag var redo för min sträcka på 4,8 kilometer mellan Slåtte och Wången. Trodde jag, tänk vad fel man kunde ha. I början gick det bra och jag blev peppad av musiken som dunkade i mina öron medans Olle cyklade bakom mig hela vägen. Han gav mig vatten när jag ville ha det och när alla som var med i Duveds IF hejade på mig blev jag ännu mer peppad. "Jag måste klara det här för deras skull. Jag kan inte svika dem!" tänkte jag. När jag kommit ungefär halvvägs på min sträcka kände jag att jag började få håll. Smärtan som skärdes sig in vid lungorna gjorde fruktansvärt ont. Jag sa det till Olle men han försökte hålla mitt mod och tempo uppe trots smärtan. Jag gick en liten bit för att lugna ner mig lite.. Jag kände att jag höll på att vingla till. Men jag fortsatte trots att solen sken och jag var ohyggligt varm.

När de från Duveds IF kom och gav mig vatten igen så hällde jag allt över mig för att kyla ner mig. Det hjälpte till en början för jag piggnade till och började springa på i ett ganska bra tempo. Men jag blev trött snabbt igen. I den sista uppförsbacken så kände jag att jag snart inte orkade mer men Olle hejade på och jag tänkte "Bara lite till Lina! Du klarar det. Snart framme! Du får alldeles strax vila." Olle sa sedan "Nu kommer Patrik från vuxenlaget här bakom dig som en varg!" Då blev jag stressad och försökte öka tempot lite.. Men det gick inte. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Patrik kom ikapp mig och la sin hand på min rygg. "Snart framme! Kom igen nu, kämpa!" Men jag kom aldrig i mål. Jag kollapsade innan målgången, jag förlorade alltså medvetandet och ramlade omkull. Tror jag iaf.. Jag minns inget. Det blev bara svart. Jag hade troligen blodsocker brist, överhettning, överansträgning, var hostig och jag kunde inte sova natten innan.

Jag minns sedan att jag vaknade upp på en bänk och det stod massor av människor runt mig. Jag mådde frukansvärt dåligt och kunde knappt andas. Olle satt brevid mig och höll mig i handen. Doktorn var påväg och de hade även kallat på en ambulans. De hällde vatten på mig hela tiden för att kyla ner mig. Jag hostade, grät, skakade, hade svårt att andas, mådde skitdåligt och det kändes som jag skulle dö. De sa till mig att jag måste få i mig socker och tänkte hämta Coca-Cola men jag sa emot direkt. "Inte cola, jag hatar det. Jag dricker det inte!" Men det var ändå en kille som sprang iväg och fixade det åt mig. Men jag tog aldrig emot den och sa "Jag vill ha Fanta istället men helst något utan Colsyra!" Någon sprang iväg och hämtade det åt mig och direkt efter jag drack det så kräktes jag två gånger. Jag tycker synd om alla människor som stod där och fick se det. Fyfan vad äckligt! Men efter det så satte jag mig upp och Olle höll om mig. Jag frågade honom hela tiden "Vart är Axel?" Han sa att han var påväg. Jag grät och andas ganska häftigt ett tag för jag fick inget syre annars. En norsk doktorn hade kommit och sa åt mig att försöka andas långsamt. Jag gjorde det efter en stund och Karin, Signes mamma försökte få i mig Dextrosol så jag skulle få socker i blodet. Först vägrade jag men sen tog jag emot den. Jag mådde lite bättre efter en stund och det kom en till läkare som var svensk. Han frågade om jag mindes när jag var född och vad det var för dag och sådant. Jag försökte svara på frågorna men det var svårt.. Jag hade mist min talförmåga lite. Han frågade om jag kunde gå och jag reste mig upp och försökte. Jag vinglade till och höll på att ramla två gånger, jag var jättesvag i benen. Han bad mig sätta mig ner igen och vila.

Jag fortsatte att luta mig mot Olle sedan. (Tack för att du fanns där för mig, det betyder!) Snart kom Axel dit och Olle lämnade plats åt honom. Axel frågade hur jag mådde men jag hade inte riktigt förmågan att svara. Jag ville bara sova men det fick jag inte så alla försökte hålla mig vaken. Ambulansen som var påväg behövdes inte för jag mådde tillräckligt bra sa doktorn till dem så de åkte hem igen. Jag mådde mkt bättre men det snurrade lite, hade feber, svår gåförmåga och det kändes som att jag inte riktigt var vid medvetandet. När vi skulle ut i bilen så hjälpte Linus och Axel mig att gå. Vi åkte med bilen till Nälden där jag bytte bil till Sarahs föräldras. De körde hem mig till Åre och jag kröp direkt ner i sängen. Mamma kom hem och tog hand om mig och sa att jag inte fick gå i Duveds IF middagen. Jag ville gå men jag förstod ändå att jag inte kunde. Jag kan ju liksom inte ens gå just nu.. Jag kryper typ fram. Men jag hoppas jag mår bättre imorgon.. Jag vill bara säga tack till alla som bryr sig om mig och för all den hjälpen jag fick. Ni är guldvärda! Tack för allt, ni betyder. <3

Ridningen gick bra och jag hoppas att St.Olavsloppet kommer gå bra det med imorgon!

Halloo!

Hemma nu och allt fixat inför imorgon. Jag ska ju springa min sträcka imorgon och ja, jag kommer att dö! Mene ska bara springa 4,8 km mellan Slåtte och Wången. Men det kommer typ vara strålande sol imorgon så jag kommer typ svettas som en gris medans typ alla tittar på och hejar på mig. KILL ME! haha nerå.. Men vi får hoppas att det går bra. HOPPASHOPPASHOPPAS!

Mene jag kom hem från Ronja ungefär vid 21:30, har typ varit där hela dan. Vi red iaf någon skogsslinga och min häst skulle gå in i varenda gran den såg så att mina bara ben rispades sönder av barren. Fy satan vad ont det gjorde! Och jag vet att han gjorde det med flit bara för att busa! -.- Men det var roligt ändå, som sagt skitlängesen jag red! Jag och Ronja hann prata en del också så det var nice. :) Saknat dig, gumman! <3 Mene när vi kom hem från ridturen så drack vi typ skitmkt vatten. (Vi glömde att vi kunde ha tagit med fika och vatten medans vi red) Därefter vilade vi lite, vi var ärligt talat helt slut efter ridturen, haha. Men därefter så lagade vi mat, KORV OCH MAKARONER (!!!!!!!!!!111) Så jävla god maträtt så det finns inte, jag kan föräta mig på det. Man ska ju liksom njuta av det goda i livet, inte sant? ;) Efter maten så drog jag och Ronja upp på hennes rum och jag kollade typ på alla möjliga skolkataloger (och ja, alla såg ut som retards) medans Ronja satt vid datorn. Vi typ snackade då också medans jag ringde till Sarah och Axel hela tiden för att fixa med St.Olavsloppet. Men det är iaf fixat nu. Så det e niiiiceee! Men hahah jaaa. NU MÅSTE JAG SOVA!! Ska fan upp 07:00 om inte tidigare. Så hejdå alla söta läsare vi ses imorgon!

Bilder idag från ridturen. ;)










Nu ska jag åka och rida med Ronja!

Shosho bloggen! ;)

Nu så har jag fixat klart med designen, vad tycker ni? Själv tycker jag att det blev mkt bättre! Den har blivit mkt mer somrig och så är det lite bättre bilder, det var ju så dålig variation på den andra headern. Mene jag hoppas ni iaf gillar den. :)

Nu så ska jag snart byta om till ridkläder för jag ska åka hem till Ronja och rida hos henne. ;) Det var skitlängesen jag red men det ska bli roligt! Så vi hörs sen alla läsare, ska försöka ta bilder! Hejdå. <3

Hästen jag ska ridaaa! :D


Ska snart ut i solen!

Hallå där!

Gör bara ett litet snabbt inlägg innan jag drar ut i solen som lyser som fan just nu! ;) Gillagillagilla! Igår så var jag hos Axel Älskling Jonsson hela dagen så det var typ därför det inte blev ngn uppdatering. Och iförrgår så var jag med på St.Olavsloppt så då blev det ingen uppdatering heller.. Mene jag har iaf inte dött eller så. ;)

Nu ska jag snart ta och dra på mig lite sommriga kläder och sen gå ut i solen. Men först tror jag faktiskt att jag ska fixa headern. Den ser ju förjävlig ut! Så.. Ja, ny header snart hoppas jag!

Men nu pallar jag inte blogga mer men ni får iaf några schtekiga bilder från Cypern. ;)


@ Tråååkiiigt!

Hejhej allihopa!

Idag har jag inte gjort så mycket.. Jag vaknade vid runt kl 12:30 och var tvungen att gå ut med hunden men det var så fult väder att jag inte pallade gå ut förrän 15:00 när det hade klarnat. Inga moln på himlen nu ikväll så jävla nice, just love it!

Jag var ute med Nancy i två timmar och vi gick runt på stranden, rätt härligt. Jag har saknat min lilla bebis <3 Sedan har jag myst med familjen och tagit ett bad och jag bara älskar mitt hår just nu. Sjukt fina lockar! Jag har också pratat med Walle som alltid får mig att bli på bra humör. Han är en riktig klumpeduns, antingen ramlar han eller så gör han sönder någonting. Varje dag. Te.x idag så var han på något vattenland nere i Skåne och då hade han halkat och slagit sig i någon trappa. Han slog också sönder sin kompis lampa och så har han gjort sönder ett fönster. Duktig pojke! :P Han föddes ju fredagen den 13:e så är ju knappast förvånad egentligen ;)

Aja, är sjukt trött också.. går knappast och lägger mig i tid nu på sommarlovet, känner sig lite sliten också, ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll och imorgon blir det fiske med Johannes, awesome.

Aja, vi ses gott folk! <3

Walle



Trötta jag.





Jag är en trött tjej just nu helt enkelt. Nattienattie


RSS 2.0