Övernattningen!

Halloo, Övernattningen var riktigt nice! :)

De som var med var jag, Tove, Ronja, Sarah, Ebba, Axel, Olle, Linus, Tobbe, Marcus och Johannes.

Själva övernattningen började med dans och hög musik eftersom jag tog med mina högtalare till ipoden dit. Hah, vi var grymma! ;) Sedan så vare eldshow utomhus med grillen. Typ alla killar hällde massa tändvätska i grillen och satte för locket och drog sedan upp locket igen. Då kom det typ asmkt eld och så vare eld i själva locket också. Haha, coola killar va? ;) Sedan så satte vi på filmen Avatar och tittade på den. Jag hade sett den redan men jag tycker den bara är sådär. Den är liksom asbra gjord och sådant men handlingen är typ helt okej. Det är typ lite drygt att kolla när själva kriget är eftersom det känns som att man ser samma sak hela tiden typ. Mene den är absolut inte dålig! Jag diggar verkligen Jake Sully och det måste verkligen tagit sjukt lång tid att göra filmen och kostnaderna för att göra den lär varit höga!

Efter filmen så gick iaf jag och Axel ut på en liten prommenad i mörkret och pratade. Mys! :) Vi gick till en bro och var där en stund och så sedan gick vi tillbaka.

När vi kom tillbaka ville några vara ute en stund och de som var kvar inne satte på en ny film. Olle och Axel ville spela spel mene det var typ ingen annan som ville så vi skippade det. Mene vi kollade lite på filmen allihopa men sedan blev jag jättetrött och gick och la mig. Axel kom och la sig hos mig efter en stund och sedan så somnade vi in tillsammans efter några fina ord och kyssar. ;)

På morgonen så var alla lite sega men vi packade ihop iaf och städade. Därefter så började alla åka hem en efter en och sedan så hade alla åkt hem!

Det var en liten kort sammanfattning om vad som hände på övernattningen. Det hände ju sjukt mkt mer mene pallar nt skriva mer än så och så kanske vissa saker är lite hemlighetsstämplade som vissa personer inte vill att jag ska berätta? ;) haha nerå. Vi har två nya turturduvor iaf, (a).. ironi.

Aja när jag kom hem så åt jag lite och sedan sov jag i typ 1,5 timme. Därefter drog jag ut med hunden och nu har jag suttit och pluggat NO i snart 2 timmar. Jag håller på att skriva klart min råolje-uppsats.. Mene tror jag ska fortsätta nu eftersom den måste vara klar tills imorgon och jag har en del kvar att skriva så tjingeling allihopa! :)<3

Moppekurs nyss övernattning strax!

Hallooo no lifers!

Kom nyss hem från moppekursen. Hahaha, åh gud. Teorin går typ bra men körningen? lol. Jag höll på att bli påkörd två gånger och så välte jag nästan moppen en gång när jag skulle vända. (a) Åhh, va ja e grym! haha. Mene det är ju så svårt när man e så kort liksom o dessutom var den tung! :( Mene ja o Rolf kom överens om att jag ska manöverköra med en fyrhjuling ist, mkt stabilare för mig och Tove. Mene aja, jag lever iaf inte sant? ;)

Just nu tror jag att jag ska ta o ringa Axel o fråga om övernattningen. Vi vet inte om vi ska vara på lokalen först lr hitta på ngt roligt tsm allihopa innan övernattningen. :) Det dåliga är bara att det e typ sämst väder? Mene aja vi överlever. :)

Typ fett spänd inför ikväll, vi kommer ha så jävla kul tsm! I can't wait anymore. Ska ringa Axel nuuuuu så ciao alla. SYND för er som inte kommer vara med, ni är helt enkelt för dåliga för att kasta sten! (aaaaa)

Sorry för sämst uppdatering som gengäld får ni veta vad jag har haft för mig idag!

Hellu alla snyggingar!

Jag vet att det har varit sämst uppdatering men det blir tyvärr så när man har skolan, moppekurs och lokalen på schemat. Men nu är jag här, bra va? ;) Dagen har iaf varit riktigt nice! Skolan var chill, hade ett matteprov som var ganska lätt och så SO-inlämning men det var också lätt. CHILL! ;) Dagen rulla väl på som vanligt..

Mene drog på moppekurs sen. Vi hade det var roligt och trevligt där! Men jag, Olle, Linus och Tove hann inte köra utan vi ska göra det imorgon! *Nervöst* haah, nerå mene jag kommer DÖ! Den saken är klar. (a) Aja, vi får hoppas på att det går bra, right?

På Lokalen så vare mysigt och fett med häng. ;) Mene jag och Axel var rätt osociala eftersom vi satt mest och pratade för oss själva en bit ifrån alla. Det var mysigt, skönt att få ha honom lite för sig själv! :) Men vi var såklart med alla andra också. Det var en nice kväll helt enkelt!

Gick hem alldeles nyss i regnet och funderade lite på en grej.. Kom inte riktigt fram till hur jag ska göra med det beskymret men jag kommer väl på något.

Imorgon så ska jag typ ha moppekurs i 5 timmar och sedan så ska jag och "gänget" kanske grilla och därefter sova över i Tobbes mormors stuga. :) Det kommer nog bli pretty awesome! Längtar. Mene nu mina fina små läsare så ska jag sova! Take it easy and xoxo.

Japp, som ni ser så övningskör Linus! ;)


Hela coola moppegänget dårå! okej, alla e nt me på bilden men ändå. ;)


Blondin så fin!


Före och efter!





Nytt svall och försvarsmakten!

Heys!

Varit i Skolan idag som vanligt.. Hände väl inget speciellt där förutom att vi hade ngn föreläsning med ngn lesbiskt tjej. Det var väl ganska segt eftersom hon berättade typ massa saker man redan visste mene aja.. Missade bussen hem idag (a) ahahah, så jävla grym man e asså. Mene det var typ jag, Sarah, Ebba, Ronja, Cody, Simon m.m som missade den. Mene vi fick skjuts hem med Ebbas mamma och de skjutsade mig till frisören. ;) Just nu sitter jag här med mitt nya svall. :D Det har blivit ljusare och så har jag klippt bort det slitna. Jag trodde faktiskt mitt hår skulle bli kortare än vad det blev så jag e riktigt nöjd. Det är ganska ovant att se sig i spegeln ännu, haha. Man ba: "wow, va ljust mitt hår e just nu jämfört med innan!" Mene det e nice asså! :D

Förresten så snackade jag med Axel förut och han sa att han hade fått en inbjudan från försvarsmakten att gå på en veckas läger med typ militär-övningar och sådant. Jag ba: "Stackars liten, du får inte! :(" Sen så säger min mamma: "Lina du har också fått en inbjudan av försvarmakten" jag ba: "w00000t?!" haha. Mene haha kan ni se mig framför er i militärkläder ? (a) Mene det roliga e ju att jag och Axel kmr gå den kursen tsm om vi nu väljer att gå. :) Mene haha jag e alldeles för otränad för det där och det stod typ "Det finns ingen tid för fritid medans ni är där" man ba: "nehe, kul..?" Mene aja vi får se. Tove har inte fått ngn inbjudan och inte Tobbe heller. ;) Väljer de ut typ speciella eller vadå? O.o haha *känna sig speciell o hedrad*

Mene nyss var jag och Tove o städade friggeboden o bytte lakan o sådant. *Känna sig duktig o oemotståndlig* haha nerå. (a) Mene nu ska jag nog plugga Råolja uppsatsen klart så tjingeling!

mitt nya ljusa hår, pretty nice huh? ;)<3

Nick Vujicic

Titta på den här videon om en man som varken har ben eller armar, han har en sån otrolig livsglädje och han får verkligen människor att tänka att man ska vara glad för det man har.

Image and video hosting by TinyPic

Jag fällde några tårar när jag tittade, så himla känslosam, förståndig och stark människa.


Image and video hosting by TinyPic

Skogen i Skolan

Idag så har vi haft "Skogen i Skolan" hela dagen. Det var väl ganska roligt och lärorikt, kanske man ska bli värsta skogshuggarn när man blir äldre? ;) Mene man lärde sej typ allt ifrån att sätta plant, mäta skog, använda kompass o gps, djur och natur, naturvård, röja skog m.m! :) Så nu är vi i 8:an proffs på sånt så de e bara säga till om ni vill ha ngn hjälp! ;) De från Hallen var väl lite dryga mene aja helt okej, vi fick iaf 3 killar i vår grupp. (a) haha nerå men aa.

Nu tror jag att jag ska sova en stund (är fan trött) och sedan så ska jag plugga NO och matte.. yeaah! ;) Mene vi ses sen ? oouuuuui!

Vart fan tog 8:an vägen?

Heys alla no lifers! ;)

Snart ska jag gå och lägga mig. Dagen har som sagt varit fantastisk bra! Just nu sitter jag och läser lite bloggar och laddar ner lite ny och fräsch musik. Till helgen så ska troligen jag och "gänget" sova över någonstans men vi har inte riktigt bestämt vart ännu. Axel kommer inte vara närvarande vid övernattningen vilket jag tycker är tråkigt. Han ska på någon cykeltävling i Sundsvall istället och Olle ska kanske också med dit. Men vi ska typ ändå genomföra övernattningen och kanske ha en till veckan efter så hela gänget kan joina. :)

Som ni kanske har märkt så har jag inte klippt mig än.. Min klipptid har blivit flyttad till nästan tisdag så jag ska klippa mig om en vecka först. :) Mitt hår kommer bli väldigt kort mene aja.. Vill man ha fräscht hår så måste man bli av med det slitna! Men det som är bra är att mitt hår kommer bli ljusare för jag ska ju slinga det blondare. :)

Asså.. 8:an har verkligen gått skitfort eller hur? För liksom om bara 3 veckor så slutar vi! Jag trodde 8:an skulle vara mkt jobbigare än vad den var. Visst den har varit jobbig men jag trodde den skulle vara ännu jobbigare. O.o Tur att så inte var fallet iaf, haha. Mene det kommer bara bli så jävla tragiskt just i år eftersom 94:orna slutar. Jag kommer sakna dem asmkt! Speciellt Axel och Marcus. :(<3 Mene aja.. Livet går vidare. Jag får försöka träffa de ofta fast dem inte går i min skola längre. Axels och min kärlek ska inte få dö ut och inte min vänskap med Marcus heller. Fuck no liksom? Men, men just nu äre bara att ta till vara på de få dagarna som är kvar och sedan bara göra det bästa av det när de slutat. Jag kommer sakna er så jävla mkt bara...



-

Hejhej allihopa!

Jag har ju inte varit så aktiv här på bloggen på sistone utan det är mest Lina som har skött spakarna för att hålla den underhållande. Det är faktiskt så att jag inte velat berätta vad jag har för mig på dagarna eftersom det är väldigt privat. Det är nämligen andra människor inblandade i mitt liv som inte borde synas här och för er som undrar så kommer ni antagligen inte få några svar heller på vad som händer just nu - särskilt när det är så aktuellt.

Det angår oss som är involverade i det här och det räcker gott och väl. Vi har stöd från olika håll som vi har förtroende för och alla har inte den egenskapen att hålla käften och en slags förståelse för vad vi går igenom.

Det är allt ni behöver veta.
Pusssss!


Överlycklig fan!

Heysan alla!

Idag har det verkligen varit en riktig toppen dag i skolan! På svenskan fick jag reda på att jag fick MVG på min novell som jag blev supernöjd med, på tekniken så fick jag också MVG på min uppsats. Blev sjuukt glad då! Maths trodde inte alls det om mig och sa att han var väldigt imponerad. :) Sedan på franska så fick jag MVG på franska-provet! :D Det var ett stort prov på typ allt vi lärt oss under vårterminen. Så fatta hur jäkla nöjd jag är idag asså! 3 MVG:n på en dag, inte dåligt! ;) Stolt som fan! Tänk all den tiden jag la ner på att plugga på allt det där.. Så sjukt skönt att allt plugg lönade sig. Nu äre bara matteprov och råolje-uppsatsen kvar, sen är jag för fan klar med allt i 8:an! Så jävla bra.

Nu ska jag ta en väl förtjänt paus från allting och bara koppla av en stund. ;) Ååh, vad glad jag är och sedan så vare en viss älskling som gjorde en otroligt lycklig igår också med sina fina ord och planer om framtiden. JAG ÄLSKAR DIG! <3333

Men haha, nu ska jag springa iväg och vara lycklig ngn annanstans så fuck u! ;)

Fyrhjuling!

Heys alla snyggingar!
Fyrhjulingen jag var och kollade på verkade ganska bra. Den var 3år gammal, hade back, var röd, man fick ha passagerare, otrimmad, hade blinkers o sådant. Så den verkade skitbra! Mene det är lite svårt att starta den bara så det är väl minuset. Mene han sa att han skulle lämna in den så att det skulle fixas och då är den jue typ perfekt! :D Säger tyvärr inte av vem vi tänker köpa den av för då kommer säkert massa ställa sig i kö. ;)
(Har tyvärr ingen bild på fyrhjulingen, buhu)
Mamma och Peter var lite roliga nu nyss dessutom.. De satt och kollade på mopedbilar o epa-traktorer nyss åt Tove o mig. Haha, fatta coolt att åka runt i en bil redan nu? :) Mene ehm.. venne haha vi får la se hure blir me det. ;)
Mene nu så ska jag sätta mig och läsa SOLO så ha det så bra kära läsare! ;)<3

kulfördej

Hellu no lifers!

Idag har jag varit rätt sur, arg och irriterad av olika anledningar mene pallar inte bry mig längre. Det var en person som gjorde mig på glatt humör igen så nu äre lugnt. *Blink, blink* ;)

När jag kom hem så hade jag och mamma värsta tjejsnacket och drog iväg på ICA och handlade. Så skönt att ha min mamma! Hon är verkligen skitsnäll (oftast), förstår en precis och är bara en helt underbar mamma. Love u, mamma! Just nu så ska jag chilla lite och sedan kanske dra ut med hunden. Därefter ska jag typ åka o kolla på någon fyrhjuling, vi får se hure går. ;)

äntligen tagit hem de där glasögonen från skolan. Joakim o Tove har saknat dem, ahah. Aja hoppas de blir lyckliga nu över att jag har tagit hem dem.



Men ni får ha det så bra så länge alla mina kära läsare! <3

Novell

Hellu!

Just nu så sitter jag och gör klart det där ergonomi-pappret. Jag har börjat försöka göra klart min Råolja uppsats och så har jag gjort min novell.

Min novell handlar iaf om en tjej som heter Cecilia som ska iväg på en resa till partystaden Ayia Napa i Cypern med sina kompisar. Men resan blir inte av pågrund av att det är för mycket aska i luften från Island. Cecilia blir jättebesviken eftersom de planerat resan enda sedan jullovet och i början av sommarlovet skulle den bli av. Hon surar hela den dagen men dagen efter övertalar hennes föräldrar henne att följa med ut till deras sommarställe. Där träffar hon en kille nere vid hamnen som heter Sebastian som har de finaste ögon hon någonsin sett. De bestämmer att de ska vara med varandra nästa dag och då tar Sebastian med henne till en klippa där det är en otroligt fin utsikt över havet. De stannar där på en bänk och pratar och då kysser han henne. Cecilia tror att det var ödet som bestämde att hon och Sebastian skulle träffas istället för att hon skulle iväg till Cypern. Sommarlovet fick en mycket bättre start än vad hon vågat hoppas på och den har bara börjat.

Lät den bra tkr ni? :)

Hoppas det men nu måste jag sova, ha det bäst allihopa!

plugg!

Hellu, öhm ja.. Ni vill inte veta hur länge jag sov idag men jag måste verkligen plugga klart det sista nu! En riktig vecka kvar av skolan nu och sen så är det över.

Nu ska jag göra klart:

Råolja
Konsthistoria
Ergonomi
Novell


Önska mig lycka till! hejdå.

Skön men händelserik lördag!

Hey sweeeeeeties!

Nu är jag hemma igen. (WOOOHOOO!!) Mene det känns typ konstigt att inte ha min Axel här längre.. :(<3 Du måste sova över här fler gånger, bby. ;) Vi hade det verkligen skitmysigt! :D
love it.

Jag, Linus och Marcus drog till Lokalen iaf som jag skrev innan men vi stack därifrån nästan direkt eftersom Linus var hungrig. Vi gick till Åre Kebab och satt där i typ mer än en timme iaf, bara chillade liksom. Det var ganska härligt faktiskt att bara snacka och ta det lugnt bara vi tre. :) 

Mene efter det så mötte vi upp Tobbe och Ebba och gick ner till Holiday Club. Vi satt där typ och chillade igen och sen så kom Ronja och Robin också. ^^ Därefter var vi typ på Holiday till klockan 23:00. Tiden gick verkligen asfort! Mene det var så jäkla nice att ba sitta där och snacka allihopa! Myyys. :) Som en enda stor familj liksom! :D Gilla vårt gäng alltså. Förresten så ska vi typ sova över någonstans tillsammans allihopa nästa helg! Det kommer bli aweeeeesome! Längtar.

Jag har typ gjort massa mkt idag.. Jag har varit med Axel här hemma och busat, Ringt massa folk och frågat om de hade lust att spela brännboll med oss, åkt moppe runt på byn, käkat på Sibylla med Axel, Spelat brännboll, Käkat middag hos Marcus, åkt till Lokalen, varit med Linus och Marcus på Åre kebab, varit med Marcus, Linus, Ronja, Ebba, Tobbe och Robin på Holiday och typ mkt meeer. Sjukt lång dag hare varit iaf!

Så jag e alltså typ ganska trött nu så ja ska nog sova..
Men ni får ha det så nice kära läsare! pusss.



sweet weekend

Hellu allhopa!

Just nu så sitter jag och Marcus och äter middag hemma hos honom. :) Vi ska typ på Lokalen sen. Innan så spelade vi brännboll på grusplanen här i Duved. Det var jag, Axel, Marcus, Linus, Ronja, Adam, Emil, Robin, Johannes och Filip som spelade. :) Det var ganska kul iaf!

Innan vi spelade brännboll så var jag och Axel hemma hos mig och busade, han sov ju över hos mig. ;) Vi hade det väl mysigt, roligt, pratade hemlisar :o, spelade spel, tog kort, kollade på fula videoklipp m.m.. :D

Igår så skulle vi ju egentligen ha moppekurs men vår moppekurslärare kom aldrig så vi satt typ i solen och stekte. ;) Vi hade det riktigt nice där borta i Järpen i en timme iaf. (a) Det var fan mysigt asså. Vi satt typ ute på gräset och kände hur solen stekte och åt godsaker, snackade, åkte longboard m.m.. Härligt vare! ;) Vi borde hänga i Järpen oftare, haha. (lr inte)

Mene nu så kom Linus och hans pappa för att hämta mig och Marcus.
Så vi ses sen bloggen! ;)

Ronja, Nikki, Martin, Linus, Tove och Pontus steker i solen! ;)

Linus, jag och Ronja! steeeek.

En bild på Linus och Hampus när vi satt och snackade utanför skolan igår. ;)

Jag och älsklings Axel! ;)<3

Brännboll! :D


NO!

Hellu!

Just nu sitter jag på skolan. Vi har NO just nu men vi gör ingenting på NO längre så man gör typ vad man vill. CHILL! Sitter just nu och fular mig lite med Mette framför kameran, heeeh! ;) Jag gjorde klart min franska prov idag också dessutom, jag tror det gick väldigt bra iaf! Det känns som det. ;) Idag efter skolan så ska jag på moppekurs och sedan så drar jag till Lokalen och hänger fett med alla som är där. Efter Lokalen så ska Axel följa med mig hem. Han ska sova över hos mig, myyyyys. :D<33 Mene nu ska jag kolla på vår teater som Linus har på sin dator. ;)

några snygga pics på mig o mette! ;)




Love and pain are the same

Jag vet att en annan bloggare lagt upp den här men den är verkligen sann så jag var tvungen att lägga upp den själv. Förstår ni vad bilden betyder?



onödig information

Heysan alla!

Har precis varit med Tim, Malou, Nikki och Tove här hemma. (Klassfest!) Vi hade det väl kul, snackade lite skit, lyssna på musik, laga mat och ja sånt. ;) Mene Tim drog till Lokalen för en stund sen och Malou&Nikki ska väl dit med snart. Jag ska plugga! :( Roligt va? -.- Mene det e bara den här veckan o nästa vecka kvar så det e liksom lika bra att ba få allt gjort. Mene det som är nice förövrigt är att Tove, jag och Nikki bor själva här hemma. SCORE!

Just nu sitter jag och käkar Billys. Hah, typ allra första gången jag köper hem sånt hära. Jag har aldrig gjort det förut faktiskt! Mene det e nice. (a) Jag borsta typ tänderna nyss också, smart Lina att käka direkt efter. -.-' Mene haha jag borstade tänderna för att jag ville testa min nya tandkräm som jag fick av tandläkaren. (a) Den var väl helt ok. Jag hatar verkligen att borsta tänderna. Tandkräm smakar alldeles för starkt! Andra saker jag inte tycker om att stoppa i munnen är Coca-cola, Pepsi, Sprite m.m eftersom jag inte tkr om Colsyra. Det är också starkt! (a) Jag börjar gråta och det smakar förjävligt. :( Det finns bara vissa jag kan dricka men Cola-cola går verkligen inte ner. *Spyr*  (a) Det finns många godissorter jag inte heller tycker om och mjukglass. Euw! Jag är så speciell. (a) Mene fatta vad bra för mig att jag inte gillar dem här onyttiga sakerna egentligen. ;) Jag tjänar jue på det.

Mene nu ska jag ta och börja skriva min novell så vi ses senare allihopa!


Hemma idag

Hejhej bloggen!
 
Idag har jag stannat hemma från skolan eftersom jag känner mig lite sjuk.. Jag kommer ju att passa på att plugga idag och bara ta det lugnt - mysa, ta ett bad och se på tv:e typ bland annat..

Jag hatar förresten franska och matte, de två ämnena som jag ska sitta och plugga på idag.. Yeeey! Well, well.. vad gör man inte? Synd att inte Life of Ryan inte går hela tiden varje dag på MTV mer.. Det var tydlligen bara under långhelgen.. Trist. Jag brukar ju inte titta på tv:e så ofta men nu när jag fått en egen tv:e i mitt rum så tittar man ju såklart! :D

Jaja, ska käka frukost och sen somna om tror jag, låter det bra? Yes!

Mamma är ju i Malta nu och Peter åkte till Stockholm imorse när Nikki och Lina gick till skolan.. :) Det är bara Nancy och jag hemma och jag älskar det! ;)


Axel, you are the one and only for me! <3

Pjuh, fyfan vad jag har pluggat franska. Det går skitsegt men det är inte så konstigt egentligen eftersom jag hatar det ämnet. (a)

Just nu så lyssnar jag på en jättehärlig låt och tänker.. Idag så har jag och Axel varit ihop i 7 månader. Eller oj, klockan är över 00:00 så det var igår. (a) Vi blev ihop den 19 oktober. ;) Vi har ju varit ihop en gång innan också och det varade väl i lite mer än 2 månader så vi har väl egentligen varit ihop i 9 månader. ;) Mene det är nice! Min finaste älskling. <3

Sitter just nu och pratar lite med Erik Wissing och han skrev såhär till mig.

Erik säger (00:07):
om jag va du så skulle jag hålla hårt i axel.
bara ett tips, du gör det säker redan.
menmen

Det var det första han skrev till mig. Jag tycker det var fint skrivet av honom och jag håller helt klart med. Axel är faktiskt en väldigt bra kille, det finns det ingen tvekan om! (Iaf i mina ögon) Jag är så lycklig över att jag har honom. Jag tror Wissing skrev så till mig eftersom han har det väldigt jobbigt just nu.. Han vill nog bara att jag ska förstå hur bra jag har det och att jag ska vara lycklig. Jag ska inte gå in på några detaljer om vad som har hänt dig Wissing men jag hoppas verkligen allt löser sig för dig till slut..

Den otroligt fina låten, lyssna och njuuut. I love it!



Hej, jag är lycklig!

Great dag i skolan idag! Var hos tandläkarn på morgonen, såklart hade man inga hål. ;) Det var lite roligt att Axels faster kom in och sa: "Men du ska ju komma till faster när du ska kolla dina tänder!" jag ba: "haha, jaa. förlåt! :p"

Mene efter det så drog jag till skolan och vi har jättechilla lektioner på onsdagar så det är nice. Mene idag på Elevens val så blev jag lite irriterad på Marcus eftersom han alltid ska säga "Bounce" när jag springer och kollar på ett speciellt ställe (Inte så svårt att gissa vart). -.- Så himla dryg! haha. Mene innan jag drog hem ifrån skolan så fick jag vara lite modell för Axel eftersom han ville ha en bild på mig men jag fick inte ta någon bild på honom, tyvärr! :(<3 *snyft* hah nerå. ;)

Juste idag så blev Linus erbjuden värsta grymma grejset av Mats. Han ska få göra en film från vår fjälltur och sedan ska han få pengar för det! Fett nice jue. Klart han tackade ja liksom!

Idag vid 12:00 ungefär så drog min Sarah till Norge för att sedan åka vidare till Gran Canaria. Hon sitter just nu på planet dit den busen. Jag kommer sakna dig Sarah och jag hoppas du verkligen kommer ha det sjukt bra där borta. Bli lite brun åt mig också är du snäll! ;)<3

Btw.. så kommer jag inte få klippa mig på fredag fick jag reda på imorse! :( Jag har moppekurs den tiden jag ska klippa mig. Sämst! Mene ska typ få klippa mig nästa vecka ist så det e nice men ändå. Jag som hade sett fram emot det!

Idag så åkte min mamma till Malta förresten. Lite sådär random.. Hon bestämde det för ungefär en vecka sen? Jag ville också följa med jue! :( Mene jag fick inte eftersom det bara var hon och Helena Happe som skulle dit. De åker typ iväg varje år sådär tillsammans bara de två. Aja, mamma förtjänar lite enskild avkoppling utan oss. Hon gör ju ändå så mycket för oss! :) Jag älskar dig, mamma!

förresten så diggar jag att gjort fet text på den första meningen i alla stycken. (a)

mooooooooooooi .


vad är meningen?

Okey, paus från pluggandet ett litet tag nu tkr jag.

Hmhm.. Jag sitter just nu vid mitt fönster i mitt rum och försöker tänka. Vädret ser så himla trist och tråkigt ut! Det gör mig lite deppig. Isen har smält nu iaf! Äntligen. Jag vill verkligen inte ha vinter mera! Jag vill ha sommar, sommar och återigen sommar! Det är bara några få veckor kvar av skolan nu, åttan har verkligen gått snabbt. Men samtidigt vill jag inte sluta 8:an eftersom det kommer bli så sjukt tråkigt när 9:orna går ut. Jag har verkligen tänkt på det nu.. Mene man får helt enkelt göra det bästa av det. Liksom byebye, ha ett bra liv!

Mene aja.. vet inte vad jag ska säga riktigt. Vad finns det att säga liksom?


Klippning och slingor snart samt planer till helgen!

Heysan igen!

Hmm.. På fredag ska jag äntligen klippa mig!
Jag ska nog slinga det blondare och klippa bort det slitna, vilket är en hel del. (a) Plattångens onda krafter, you know. Mitt hår kommer nog bli vääldigt kort mene aja.. det växer väl ut som småningom! Jag funderar fortfarande på om jag ska låta håret få vara lockigt hela tiden i sommar. Ska nog variera det. Ibland lockigt, ibland platt. That sounds good right? ;)

Till helgen så ska jag försöka få till en myskväll med Axel. :D Typ hyra ngn film, fixa snacks, mysa och prata m.m.. Kanske sova över till och med? Mys! :) Vadå, typ världens bästa känsla att få somna tillsammans med den man älskar ju. :) Jag hoppas det blir av iaf men vi får se!

Mene nu måste jag börja plugga tror jag! så vi ses alla fina läsare. ;)

tuesday

Hey snygging där!

Killen (Greyson Chance) i inlägget under är magiskt bra, eller hur? ;) Han har verkligen talang. Lyssna och njut bara!

Hmm.. Min dag har väl varit helt okej idag igen. Jag satt nyss därnere och åt med min finfina familj och just nu så försöker jag hitta lite ny musik. Jag är typ sämst på det! (a) Men, men bara söka på och kolla om man hittar något man gillar helt enkelt. ;) Annars så sitter jag och tar väldigt vackra bilder på mig själv med min nya dator. Hah, bra tidsfördriv va? (a) Mene det e nice asså.

Idag så var jag och Marcus på "Secret Mission" hemma hos honom under lunchrasten. Nä mene ärligt.. Jag var tvungen att gömma mig för en viss person och då frågade jag Soulie om jag fick dra hem till honom och gömma mig  där i en timme och det fick jag som tur var. (y)

Marcus har typ världens gulligaste hund som heter Bella men hon tycker tyvärr inte om nya personer så hon blir typ galen om man rör henne. Men pro som man är blev man kompis med henne på en dag bara! ;) Hon och jag är typ bästa kompisar nu. (a) På tal om hundar så kom min hund Nancy in i mitt rum nu, höhöh "när man talar om trollen" haha nerå drev.. ;)

Nej men vet inte vad jag ska tråka ut er med längre så ha det bäst så länge alla!

En ball bild jag tog på mig själv nyss! ;)

Galet duktig kille! Kanske nästa Justin Bieber?



Killkompisar och andra funderingar om kompisar

Jag tror jag alltid haft två bra killkompisar i mitt liv.

Först så vare väl kanske bara Johannes Lundkvist då men han var den enda killen jag kände då. :) Men sen när jag började på dagiset "Filuren" så var jag bra kompis med Fredrik Sätherberg och Johan Söderström. Därefter så blev jag bra kompis med Andreas och Rickard Westerlind när jag börja sexårs. (Eller ja, Tove var typ ihop med Rickard och jag med Andreas.. hihi, twinpower!) Sedan så blev det nog Tobias och Jens, mina grannar. Vi lekte alltid varje sommar tillsammans när vi var yngre. :) Efter det blev det väl Hampus Engblad och Linus Olsson tror jag? Därefter så blev det nog Erik Wissing och Tobias Remibertsson och nu är det Axel Jonsson och Marcus Estensson. :)

Jag har typ alltid haft två riktigt bra killkompisar i mitt liv (Eller ja, just nu en killkompis och en pojkvän men ändå). Jag trivs väldigt bra med killar typ, kommer lättare överens med dem liksom. Johannes har jag haft som bra killkompis i hela mitt liv då och det är jag tacksam för. Han är en jättefin och bra kompis verkligen! Vi kan typ prata om allt möjligt tillsammans. (y)

Jag har också två riktigt fina tjejbästisar som heter Sarah Borggren och Ronja Johnson-Wiesner. Det är skönt att ha dem två eftersom jag verkligen tycker det är viktigt med "girly-talk". Tjejer ser oftast saker och ting annorlunda än vad killar gör. Vi brukar oftast liksom analyserar saker mer tillsammans än vad killar gör. Men killar är oftast lättare att handskas med än vad tjejer är kan jag tycka. Det är liksom lättare att såra en tjej än att såra en kille om ni förstår vad jag menar?

Men jag tycker det iaf är superviktigt att verkligen ha bra kompisar från båda könen. Det är intressant på sitt sätt liksom, att veta hur både killar och tjejer tänker i olika situationer. Jag brukar faktiskt ibland ställa en fråga till en tjejkompis som jag sedan ställer till en killkompis bara för att jämföra om de tycker olika eller lika. Jag tycker faktiskt sådant är ganska intressant!

Men, men det är vad jag tycker.. Nu ska jag sluta filosifera (eller vad jag nu gör) Ni får ha det bäst alla! Hha, fint att bara sluta sådär tvärt men jag är sjuuukt trött. SÅ PUSSHEY!!!!1



Axel är min pojkvän och Marcus är min killbästis, fatta!

Hmm, eftersom vissa av er har jävligt svårt för att fatta så ska jag förklara det här för er. Som de flesta vet så är Axel min pojkvän och jag älskar honom jättemycket och verkligen ingen kan ersätta honom! Marcus är min killbästis och jag tycker jättemycket om honom som en kompis.

Men grejen är den att jag är kär i Axel och inte i Marcus som vissa av er har väldigt svårt för att förstå. För om jag nu skulle vara kär i Marcus så skulle jag gjort slut med Axel för längesen eller hur? (Logiskt tänkande) Okey, jag erkänner att jag och Marcus kanske är lite för "kärleksfulla" mot varandra ibland men vi är faktiskt mer som syskon. Vi är liksom ganska lika i personligheten och har samma humor. Men den personen som mitt hjärta slår för är Axel och han betyder obeskrivligt mycket för mig. Jag vill bara att ni ska ha klart för er att Axel är MIN pojkvän och Marcus är MIN killbästis. Två helt olika saker! Om Marcus skulle vara en tjej skulle ingen bry sig, eller hur? Precis.

Så snälla ni, försök att förstå. Jag älskar Axel och han är verkligen den underbaraste personen jag någonsin träffat. Marcus finns där för mig som en av mina bästa vänner, vi har kul tillsammans och han är typ min soulmate (därav namnet "Soulie"). Men med Axel vill jag spendera mitt liv med och jag älskar honom av hela mitt hjärta. I love you, baby.

Jag hoppas ni har det här klart för er nu. Inte meningen att blir upprörd! :) Ville bara få ut det där så att alla har chansen att förstå.  

Lina glad ändå, två tummar upp för det. :D


egopics


 




Varit ute med hunden precis!

Hellu alla små läsare därute!

Precis kommit hem från att ha varit ute med hunden min. Vi cyklade runt lite på byn och tränade lydnad på "legdan" nedan för Åre skola. Ni vet därnere brevid kyrkan? Jag och Nancy fick snabbt sällskap av Elin, Johan Jonells dotter. Vi lekte väl med Nancy i en halvtimme tillsammans, kastade pinne och sånt! :) Men sen var ju tvungen att dra hem eftersom jag måste plugga franska nu när som helst!

Skolan idag var väl helt okej! Känner bara att jag kommer få ligga i den här veckan. Men får väl tänka "En vecka kvar, kom igen nu!" Ska vara klar med iaf 8 saker i olika ämnen den här veckan. Ska plugga varje dag förutom fredag och lördag den här veckan. Gud, ge mig styrka! -.-'

Just nu sitter jag och pratar med Marcus John Oliver Killbästis Bebiiz Misse Soulie Estensson, visst har han ett fint namn? ;) Själv så heter jag Lina Mathilda Tjejbästis Sötiiz Kisse Soulie Hansson. Våra fullständiga namn alltså! Tycker dem är riktigt fina asså. (a)

Mene hörni, nu måste jag verkligen börja plugga. Får fan panik! Så ha det bäääst.



Sunshine can not make me happy now

Öhm.. Jag var typ sjukt less på den förra headern så jag fixade ihop en ny lite snabbt sådär, den får vara tillfällig header så länge liksom!

Idag så har jag väl suttit inne hela dagen.. Sjukt trist väder. :/ Det bara regnar och regnar. Det jag har gjort hittills idag är väl typ pluggat franska eftersom jag inte haft något bättre för mig. Jag fick reda på att Axel, Marcus och Tobbe lanade hemma hos Axel utan mig så då blev jag ganska sur men aja.. Jag kanske blev lite för sur och missförstod allting som vanligt. Men, men nog snackat om det där! 

Just nu tror jag att jag ska bada och bara ta det lugnt. Typ trött, ledsen, irriterad och sur. Ett bad kanske hjälper, vem vet? Känner mig hyfsat nere och oälskad just nu.. Mene aja sånt är livet. "Don't worry, be happy!" som är ett av mina motton. ;) Eller "Carpe diem quam minimum credula postero" som betyder: "Fånga dagen, lita ej på morgondagen" och så har vi "Every day is an opportunity to make a new happy ending"! :)

Mene aja.. tror jag ska ta det där efterlängtade badet nu. Behööööööööövs!



Gårdagen

Heys alla läsare!

Igår blev det ju bara ett inlägg men det var för att jag åkte hem till Axel och var med honom. ;) Vi hade det väl mysigt, småbråkade lite och så laddade jag ner "youtube downloader" åt honom. ^^ Så nu kan han ladda ner saker från youtube. Jag åkte väl hem från honom vid 18:00 och då hämtade vi upp Tobbe och Marcus direkt och drog till Lokalen. Men Tove och jag drog nästan direkt från Lokalen sen för att fira Peters pappas 70års dag och Nikkis 15års dag med fin familjemiddag på Dahlbom's. :) Det var mysigt och shiet vad mätt man bleev! ;)

Därefter drog vi tillbaka till Lokalen och chillade där ett tag innan vi drog ner till Holiday och var nere där vid rampen. Jag och Sarah sprang ner till sjön och det var helt magiskt därnere med solen och dimman. Så fint! Sen så gick vi tillbaka och då upptäckte jag att Marcus hade jättefina naglar och då blev han generad. (a) Men då började han och Sarah kalla mig typ "fulnagel"? hahaha fast de nt hade sett hur mina naglar såg ut. Men då gick ja därifrån iaf o låtsades vara sur och då såg jag att Axel förföljde mig och då sprang jag därifrån och Axel sprang efter mig ner till sjön. Vi stod väl kollade på vattnet lite, myste och han tyckte jag var jobbig som bara sprang iväg. Men sen så drog vi tillbaka till Lokalen och lekte inne i gympasalen. :)

När vi hade lekt klart därinne så drog jag, Axel, Tobbe och Sarah till Holiday igen. Killarna skatade väl lite och jag och Sarah snackade typ. :P Sedan så skulle typ alla hem.. Vi skulle typ lana hos Marcus egentligen men vi kom på det försent så Axel och Olle fick inte och Sarah ville inte. Men jag, Tove och Tobbe fick men vi gjorde det inte eftersom jag inte ville när Axel inte fick, Tove pallade nt ta taxi och Tobbe ville väl inte heller när vi inte skulle dit.. Så det blev inget. Men en annan gång kanske! ;) Mene nu ska ja skriva ett inlägg om den här dagen ist, så pass på! :O :D

Så fiint, men det var finare IRL! ;) I love it.


Life of Ryan & pluggning

Hejhej bloggen!

Just nu sitter jag och tittar på Life of Ryan på mitt rum, jag har ju precis fått en ny tv:e eftersom jag inte har haft det innan så det är grymt nice. Jag har ju också fått en ny dator - en MacBook Pro så nu är jag inne på både den nya och den gamla. Mitt rum är jättefint nu också eftersom det är nystädat och jag börjar bli riktigt nöjd med hur det ser ut härinne! :D Jag har också precis badat och bara tagit det lugnt!

Jag har tittat på Life of Ryan under hela långhelgen under dagarna, tycker han verkar leva ett sjukt roligt liv och han lever på det han älskar mest - att skejta. Jag har tittat när han blev tillsammans med Kayla men sedan gjorde han nästan direkt slut med henne eftersom han inte riktigt kände att han hade tid för henne. Han ansåg att hon förtjänade någon som gav den tiden hon behövde och han kunde inte ge det till henne. Han fick vara fodervärd till en hund för att se om han kunde skaffa en egen, men det gick inte så bra eftersom han inte hade tiden där heller.. Just nu har han precis köpt ett eget hus och reser runt, han tänker mest på sin karriär, familjen och vännerna.. :)




Jag ska också plugga klart allting till nästa vecka.. Jag känner att jag är så dålig på sådant, jag säger att jag ska plugga men sedan gör jag något helt annat och sedan blir det stressigt och så har jag skitmycket att plugga om tillslut. Måste börja ta tag i allting nu, det är ju ändå sommarlov snart.. Längtar!


MacBook Pro!

Heysan alla läsare!

Just nu sitter jag på min nya MacBook Pro dator!!1 Så jävla nice den e asså. :D Eller mja, sitter på båda mina bärbara datorer.. Nördigt värre. ;) Men har verkligen behövt en ny dator ett tag nu.. Skärmen är ju av på den andra! :( Så den kmr nog somna in för evigt snart.. R.I.P! Men så länge den fungerar bra så ska jag fortsätta köra på båda. ^^

Igår så blev det ingen bloggning men det var för att jag drog till Marcus klockan 14:30 och var där till typ 23:00. De typ lanade och jag irriterade dem. (a) Det var jag, Marcus, John och Philip iaf. Min älkslings Axel drog hem innan jag hann komma eftersom han behövde sova. ;) Mene jag satt typ och irriterade Marcus när han spelade. Han såg så himla koncentrerad ut och jag har typ aldrig sett honom koncentrerad. Haha, så det var lite roligt! Jag filmade och tog kort på honom men tyvärr har jag lovat att inte lägga ut det. :(

Mene de andra drog hem typ vid 21:30? Så då vare bara jag och Marcus kvar. Vi försökte titta på Avatar men den fungerade inte. :c Så vi kollade på American pie istället. Därefter så åkte jag hem! När jag kom hem skulle jag egentligen på Nikkis födelsedagsfest men jag pallade inte och sen så ville jag leka med den här godbiten jag sitter vid nu. ;)

Just nu försöker jag få kontakt med Axel och fråga om vi kan göra ngt tsm! :) Får väl vänta och se om han svarar. Mene ni får ha det så bäst så länge alla läsare! <3


ska lana, haha!

Hellu!

Idag så har jag sovit typ superduper länge och nt gjort ngt bra alls. Har typ ont i kroppen och sådant men aja inget att bry sig om direkt. ;)

Just nu sitter jag och snackar med Axel och Marcus på msn. Ska typ åka hem till Marcus nu verkar det som och lana. Oja och John är också där. Hah, vet nt vad jag ska spela dock.. Ska nog spela wow på Marcus gubbe "Sötiiz" ;) Kuul , äntligen får man testa spela sig själv! :H haha nerå.. mene hejdå läsare så syns vi sen kanske! :)



I'm back on track!

Hejhej bloggen!

Det var ett tag sedan jag bloggade men jag har faktiskt inte velat berätta om vad jag hittar på under mina dagar för tillfället.. Man kan väl säga att det inte angår er! ;) Även fast jag har funnits med på ett hörn när Lina bloggat så har jag haft andra saker för mig, hehe..

Anyway.. igår badade vi på Holiday med 8:1 och gjorde några övningar och sedan drog jag hem för att fixa mig och äta middag med Gullan och Bengt - Nikkis farfar och hans hustru. ^^, Efter det så gick jag till lokalen, det var lite drygt där i början men sedan kom det lite folk och efter det åkte jag hem till Wissing med några andra..

Det blev lite festligheter där med snurra flaskan, strul, bus, spya, snubblingar, tårar, skratt, naket et cetra, et cetra.. Det var både folk från 8:an och 9:an. :) Jag hade ju varit där från kl 20:00 och åkte hem vid 00:00-tiden.. Det var både roligt, tråkigt och jobbigt men det funkade finfint.. och några allvarliga samtal från olika håll, hmhmm..

Well, well.. nu ska jag klä på mig och kanske väcka Lina, äta någonting och sedan hittar jag väl på något.. Pusss på er! <3
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Lite allmänt om vad som händer!

Hellu bloggen!

Idag så vare en jättechill skola-dag trots oförberett idrottsprov och SO-test på Europas länder. Klarade båda bra! :) Efter lunchen så stack jag till Holiday för att bada med 8:1. Det gick väl bra att simma, inga större svårigheter iaf. Typ uppvuxen i vatten! ;) haha nerå men badat mkt i mitt liv.

Innan jag drog hem så chillade jag med Sarah och Ronja på holiday i ngn timme och sedan så åkte jag hem. Sa hejdå till min fina Ronja som ska till Göteborg idag och sedan till London. Saknar dig redan vännen! <3 Men ha så kul därborta iaf!

När jag kom hem så åt jag middag med Peters föräldrar och vi hade det väl trevligt. Sedan så la jag mig helt random i Toves säng och somnade.. Fyfan vad skönt det var och gud vad det behövdes. Det känns verkligen som jag lagt mig alldeles för sent de här nätterna, iksom i måndags la jag mig 02:30 och igår 01:00. Hha, stöööört! ;) Men måste man plugga och är sämst på att hålla såna tider så blire så.

Men imorgon och på fredag så är man ledig så det är verkligen suveränt, me like it a lot! ;)

Just nu sitter jag i mitt lockiga hår, typ alla tkr jag e skitgullig i det men.. jag venne, är jag det? haha. Till sommarn så ska jag kanske ha lockigt hår 24/7! Gillar ni det så? Men iaf så ska jag klippa mig nu snart för mamma har bokat tid nästan fredag typ så det är nice. Klippning och slingor! ;) Jag sa till Marcus att jag skulle färga det svart och han blev like: ":O" haha. Lite kul iaf.

Lite av mina lockar! :O


Men nu ska jag hitta på annat.. Ha det bäst sålänge kära läsare! <3

hej här e jag!

Hey alla bloggläsare och förlåt så hemskt mycket för sämst uppdatering!

Igår hann jag inte uppdatera någonting eftersom jag var på moppekurs och sedan pluggade jag teknik till 02:30, lovely.. Mene aja nu e jag här! :) Idag vare skola som vanligt och dagen har varit väldigt chill och nice. Min Sarah är frisk nuu så nu är jag glaad! ;) Den här veckan kommer typ bli asnice eftersom vi bara har imorgon kvar sen är vi lediga! :D

Just nu så pratar jag med Marcus på Skype och vi tittar typ på fula youtube-klipp som vanligt. ;) Jag känner även den goda doften av Nikkis kladdkaka därnere så om man kanske frågar snällt så kanske man kan få ta ngn bit? :) Jag tror jag ska dra ut med min hund sedan och därefter fortsätta att fula mig med MarCuz. Låter som en bra plan. (y)

Btw.. Idag på Tekniken så fick vi dissekera en hel jävla BÄVER! Vi ba: "jaha, okej vi ska dissekera istället för att ha teknik, men vad ska vi dissekera då?" Maths: "Vi ska dissekera en.... bäver!" vi: "W00000t?!"

Det var typ coolt ändå men ganska äckligt.. haha Maths ba: "Ja, ni tjejer skulle ni vilja känna härnere på dens pungkulor och känna hur det känns?" vi ba: "eeh, haha?" han ba: ja men killarna vet jue redan hur det känns".. Haha det var lite kul och lite oväntat att komma från Maths dessutom. :p


Mene nu ska ska jag nog dra ner o greja lite, vi ses sen alla!

En bild på mig och Axel tillsammans! <3

Ja, eftersom jag och Axel inte har så många bilder på oss tillsammans så har jag fixat en bild på oss tillsammans nu! För jag tycker liksom Chihuahua-valparna var lite lik oss.. ;) Kolla den Chihuahuan (honan -->) jag är har lite längre hår, räcker ut tungan och ser typ lite busig och ond ut. Den Chihuahuan (hanen <--) Axel är ser lite blyg ut, kort hårig och gosig!
Visst är de lika oss? ;)<3

Jag och Axel! <3



Fult litet inlägg!

Hellu alla! :)

Det har varit en lång men nice dag idag. Såklart så pluggade jag ingenting, credz till mig inte sant? -.- Hah, jag e fan värdelös. Mene aja, detta vara mkt ointressant yesyes? Jag veta det ja. Så låt oss prata om något annat istället!

Hmm.. Venne va jag ska säga. Sitter här och är typ fett peppad men vet inte vart jag ska göra av med den här energin? Kan ju inte direkt dra ut nu och springa eller så, haha. Visst är det sjukt irritersamt när man känner såhär men man inte vet vad man ska göra? Sjukt drygt tkr jag iaf!

Fan inlägget blev inte intressant.. Bäst att sluta nu innan jag tråkar ut er allt för mkt!
pussssssss och godnattie!



Telephone live in Stockholm 7:e maj, om ni tittar noga ser ni nog oss där framme!



Söndag - "I am fucking gorgeous"

Heysan hoppsan!

Idag så har jag och Tove varit med Ronja och vi har väl snackat om allt möjligt. Direkt när hon kom hit körde vi lite med vår terräng fyrhjuling upp till HC och sådant. Det var härligt! :D Sedan så drog vi in på byn och träffade en skitschysst tjej med två chihuahua-valpar. Ni vet den där chihuahuan Melvin jag snackade om i ett tidigare inlägg? Det var iaf dens syskon vi träffade. :) De var skitsöta och vi snackade en stund om chihuahuaor. Hon sa att de faktiskt klarade klimatet här i Åre och att hon inte klär dem alls. Inte ens när det är snö och kallt! Men om de är för blåsigt, kallt och snöigt så får de vara inne hela tiden men hon sa att det fungerade bra att ha den rasen här ändå. Jag tycker det var bra att hon var emot att klä dem iaf! (y) Men iaf efter det så drog vi till ICA och köpte lite saker sen så drog vi till rampen och hängde med alla som var där. Rätt chill och jag och Ronja stod och snackade fett mkt om motorer, sommarplaner och sådant. Hah, lite kul vare iaf. ;) Mene sen så drog vi hem och satt på våran verenda, dunkade musik och pratade. :) Men nu har Ronja dragit hem och Tove och jag ska fixa lite med bloggen och sedan plugga. Så nu vet ni vad vi har gjort och ska göra idag, haha.. Intressant va? -.-' Aja, ha en fortsatt bra dag alla söta bloggläsare! ;)

Jag och Ronja på våran terräng-fyrhjuling! :H


Våra cross-hjälmar! ;)


Chihuahua-valparna! :D


Jag och Tove, yeaah!


Telephone

Det var den här låten som jag och Tove fick sitta på de där killarnas axlar, så jävla gryyymt det var!

Lady Gaga Feat Beyoncé - Telephone


Jag såg Sarah Tjulander i stan igår!

Helluu sweeties!

Idag så åkte vi ju hem den långa vägen till Åre igen på ungefär 7 timmar. ;o Längtade hem faktiskt och gud vilket skumt humör jag var på när jag var på Lokalen. Hah, var typ cepe. (a) Mene det var nice ändå! Marcus gjorde skumma frisyrer och miner på mig och vi hade väl kul som vanligt. Jag och Marcus retade Ronja och Linus lite också eftersom de såg så söta ut tillsammans. Alla vet väl att de är ett par nu? Vem har missat det liksom..? ;)

Mene nu är jag ganska trött.. Igår så såg jag förresten Sarah Tjulander! Hon är typ från Stockholm och driver bloggen www.sarahtjulander.blogg.se som jag följer! :D Jag trodde det var hon men var inte säker så vågade inte fråga. Men nu vet jag att det var hon för frågade henne med en kommentar på hennes blogg och sen så såg jag att hon hade varit inne i stan och så hade hon samma kläder på sig som när jag såg henne så det var hon! Ångrar att jag inte sa ngt mene aja ibland blir det så.. Såg ju henne bara i förbi farten inne på Cubus. Jag var typ en meter ifrån henne och vi kollade rakt in i varandras ögon. Mene hon lär inte minnas det eftersom man ser folk hela tiden på stan. ;) Men jag tyckte verkligen att jag kände igen henne så det var lite coolt att få se en bloggerska vars blogg man läser! :D<3

Sarah Tjulander!


Yeah, live from stockholm sweden! eller inte..

Först och främst, alla säger grattis till Malou för hon fyller 15år idag, HURRA! Sitter mittemot henne nu här in stockholm sweden you know! Pretty awesome.

Hmm, jao.. Sitter som sagt här i mörkret i våran lägenhet i Stockholm (känner att det blev väldigt mycket "i" där) med Malou och bloggar lite. Mene det e fett nice. Lite trött efter Lady Gaga och en hel dags shoppande men det är suveränt med mig ändå asså. Idag har jag införskaffat mig två oversize t-shirtar,en assnygg kavaj, två randiga tröjor, en rosa baseball jacket och en skitsnygg hoodie med nitar! ;) nöööööjd yesyes.

Mene typ astrött just nu.. Lång dag! och imorgon ska ja väl upp runt 08:00 och sedan dra hem till Åre igen.. Bilfärd på 7 timmar, wooho I'm so excited! ..eller inte. Så ni får sova så gott allesammans så ses vi någon gång! yeaah.


Lady Gaga var sjukt amazing!

Var nyss och såg Lady Gaga i globen och hon var så jävla awesome! Vi stod typ nästan längst fram men det var typ massa långa personer framför en så det var lite svårt att se ibland. Men såklart flirtade Tove och jag till oss varsin kille som sa att dem kunde ha oss på ryggen under en hel låt så vi skulle se bättre! ;) Då såg man verkligen allt, sjukt bra vare! Det var typ folk överallt och alla dansade, hoppade, sjöng med, skrek och allt var bara så sjukt jäkla bra! Fast fyfan vad svettig man blev.. Vakterna sprang runt med vattenflaskor åt alla längst fram så man inte skulle dö av värme, svett och andnöd. Mene fan asså det där måste göras om, det var fucking amazing!

LADY FUCKING GAGA!


Så såg hon typ ut när hon uppträdde!



Därför är det underbart att ha en killbästis!



Marcus wow-gubbe är döpt efter mig! :) Hah.. jag ville typ att ha skulle döpa ngn gubbe efter mig så då döpte han om "liten jävel" som han hette förut till "Sötiiz the kingslayer" ;)


Imorgon bär det av till Stockholm!

Heysan alla!

Vet att Tove är helt värdelös på att blogga men hon har typ en tillfällig paus eller så.. Vi funderar ju fortfarande på om vi ska ha kvar skiten eller inte. ;) Mene aja nu är jag här!

Idag vare skolan som vanligt och då hade min älskling kommit tillbaka från sin dödliga sjukdom (om vi nu kan kalla feber dödligt) som jag smittat ner honom med. :) Saknat honom massa mkt! <3 Öhm.. Annars hände det väl inget direkt speciellt idag? Måste typ plugga nu egentligen men ni alla vet ju hur roligt det är och sätta sig med sina läxor och göra dem. SÅ SJUUUKT ROLIGT! skulle inte tro det va..? Mene aja börjar väl som småningom!

Imorgon direkt efter skolan så drar ju jag, Tove, Nikki, Malou, Mamma och Peter till Stockholm! Ska nog bli roligt. Vi ska ju som sagt se Lady Gaga i globen. Jag har typ aldrig varit i globen tror jag? (efterbliven) Men det är på fredag kväll vi ska se henne och vi drar dit imorgon, torsdag! Så på fredag morgon så drar vi nog och shoppar och sånt. Asnice! Längtar. Det var typ hundra år sen jag var i Stockholm faktiskt.. Jag skulle ju dit någon gång i November men haha då ville jag verkligen inte dit så jag bodde hos Axel under en hel helg istället. ;) Mkt roligare! Men nu vill jag till Stockholm och dit ska jag imorgon, yeaaah !  

otroligt jefla snygg bild på mej alltså.. helt otroligt!


såg jue typ sur ut på denna.. mene höhö hade tråk när ja kom hem från skolan.


R.I.P Örjan Olof Hansson 1964-02-15 till 2005-05-05, jag kommer minns dig föralltid min älskade pappa och förebild.

Idag så dog min pappa Örjan Hansson med diagnosen cancer, fem infektioner och vatten i lungorna. Det här var min absolut hemskaste dag för fem år sen.. Minns när vi fick samtalet från sjukhuset då de sa att han inte skulle överleva. Jag skrek i bilen hela vägen till sjukhuset: "HAN FÅR INTE DÖ!!" sen när vi kom dit så låg han där med vidöppna ögon fast han var sövd. Han hörde vad vi sa men kunde inte säga något tillbaka.. Han visste att han skulle dö. Det kom tårar vid hans ögon och allt var bara så sjukt hemskt och tragiskt.. Hjärtslagen försvann allt mer och mer.. Tillslut så kom det där hemska pipet som bekräftade att han var död. Nu var han borta! ...föralltid. Vi kände i hela rummet att något lämnade oss, en sorts tomhet. Vi åkte hem och då började den värsta natten i hela mitt liv. Min pappa, död.. Borta.. för all framtid. Hur kunde detta ske? Jag grät tills det inte fanns tårar kvar att gråta.. Mitt livs hemskaste natt. Han var verkligen borta.. Jag skulle aldrig mer få träffa honom.. Man vill verkligen inte leva då. Det var så hemskt! Min älskade pappa.. Örjan Hansson. Jag fattar knappt att jag sitter här idag efter fem år.. Att jag klarar av att leva med den här sorgen. Folk förstår inte sorgen förrens de själva upplevt den.. Ni kommer aldrig förstå hur det känns.. Det är så jävla bara så jävla hemskt..
han är borta!



Därför är det underbart att ha en pojkvän!



Godnatt alla! <3


sitter på tekniken

Hey sweethearts!

Just nu sitter jag på skolan och har teknik men jag kan tyvärr inte göra ngt teknikarbete eftersom jag har det hemma.. yep så äre. Hmm juste imorgon är det sorgens dag.. Min pappa dog igår för 5 år sen. Tänk det har redan gått 5 år sen jag träffade honom sist! 5 hela långa år. Mycket som har förändrats på den tiden.. Fått en helt ny familj typ! Det är ju numera jag, Tove, Nikki, Joakim, mamma, Peter och Nancy. Vi blev typ bonus syskon allihopa i 5:an tror jag? 3 år sen.. Sen så är jag ju inte tio år längre utan jag är ju 15 år nu. Tonåring som det kallas! ;) Sedan så har jag skaffat en kille för typ totalt 9 månader sen.. ;) Axel heter han som många kanske vet? De flesta vet ju att vi är tillsammans. Jag älskar honom jättemycket iaf! Han har faktiskt hjälpt mig mycket att tänka positivt och inte tänka på pappa så mycket för nu tänker jag ju på Axel mycket istället. :) Det e nice. Vad är det mer för stora förändringar i mitt liv? Hmm.. vet inte riktigt. Men mycket har förändrats iaf, det kan man lugnt säga. Faktiskt mycket postiva grejor! Men såklart negativa med efter pappas död. Asså folk fattar verkligen inte sorgen man får efter en förälders död.. Jag var bara 10år gammal när pappa dog och det tar på en! Det är hemskt.. Men jag hinner inte skriva mer nu för nu ska jag gå och käka lunch men vi hörs sen!

lite tankar om saker ni reda vet

Hellu..

Jag är rätt nannig just nu.. Tankar glider iväg åt alla möjliga håll och jag får inte riktigt kontroll över dem. Ibland så känner man sig bäst på hela jorden och ingen kan stoppa en men bara en kort stund senare vill man bara sjunka ihop och försvinna ur denna värld. Ja, jag vet.. Det kallas hormoner. Men jag är så sjuk less på det här nu! Hela tiden upp och ner! Glad, ledsen, sur, irriterad, lycklig, arg, trött, speedad, flummig, fundersam.. m.m.

Asså vem har inte hört någon säga "Det var lättare när man var liten!" Förr så sa man jämt emot "Vadå lättare när man var liten? Han förstörde ju mitt sandslott! Fatta hur viktigt det var eller?!" (okej, kanske inte exakt så men ni fattar) Men så kan jag ju inte säga att det är längre.. Nu är det andra, större problem som härjar och kan ni tänka er? Detta är inte slutet! Det kommer bara bli mer och värre saker. Men det som har förändrats är att nu är det ju inte alls samma glädje att kanske springa iväg och bygga ett sandslott? Nu är det mer glädje att lyckas med ett prov, få den där killen man vill ha, en härlig kväll med tjejgänget m.m.. Men som äldre så sätter man även mer värde på detaljer och saker i vardagen som kan pigga upp. Visst blir du glad om din kille viskar i ditt öra: "Jag älskar dig" eller kanske om din lärare säger att du fick ett jättebra betyg på det senaste provet eller att ditt kompisgäng bestämmer sig för att ni ska hitta på något galet kul till helgen. Det piggar upp och gör en glad och lycklig!

Okej.. jag vet att ni typ vet allt det här men tankarna bara går just nu.. vet inte vad jag vill få ut med det här inlägget. Bara en massa onödigt struntbabbel mene vafan det e min blogg? ;) Aja, enjoya inlägget vetja så återkommer ja ngn vacker dag för nu ska den här tjejen sussa in i drömmarnas värld och vakna upp till en härligt strålande morgon med nya utmaningar och äventyr ...i skolan. vet , visst låter det frestande? aja om man gör det tråkigt så blir det tråkigt . ojfan ja fortsatte snacka förlåt! godnattie alla, sov så sjukt gott nu! ;) Dream about me everybody!

här vill ja va just nu.. och stanna där föralltid.


måndag yesyes!

Tjena alla snyggingar! ;)

Varit i skolan idag, det var väl chill. Fick VG på en redovisning som typ jag och Linus bara improviserade på, ganska nice! :) Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17:30 för då ska vi in på moppekursen som börjar klockan 18:00 i Järpen, pretty cool huh? Så ser mina planer ut iaf.

Till helgen så sticker jag, Tove, Malou och Nikki till Stockholm för att se Lady Gaga, kommer nog bli awesome att se henne live! :) Sen så kommer det nog bli en del shopping hoppas jag också, sweeeeeeeeeet.

Mene det var väl allt för den här gången! kyssss.

jag igår när ja drog ut me vovven ;)


Linus o ja busade lite idag. ;) det står "upptaget" på ehm.. ja skylten! ;o


blogg lr nt?

Hellu! ;)

Just nu sitter jag och snackar med Marcus på skype. Jag ska egentligen plugga mene pallar nt, hoppas Linus och Hampus är sjuka imorgon så vi slipper redovisa. Just nu sitter jag och Marcus snackar om namn. ;) Jag vill inte heta Linaaaa, den saken är klaaaaaaaaaar. Så nu vet ni det! :) Mene nu ska jag gå ut med hunden så det här blir ett snabbt inlägg.



Just nu i nuläge funderar jag och syster på om vi ska ha kvar den här bloggen.. Ingen av oss är speciellt bloggsugna längre , vem vet det kanske bara är ngt tillfälligt men just nu pallar vi nt riktigt blogga så förvänta er inga många inlägg nu.

hejdå !

Färga håret?

Hellu!

Sämst uppdatering jag vet mene ibland blir det så.. Hmm, jag funderar ärligt talat på att färga håret snart.
Hah, det ser ju så jävla skabbig ut. Jag tkr liksom nt om min utväxt! Mene vissa tkr den e typ snygg? mene njae! Huvudsaken är vad jag tycker. :) Men jag vet inte riktigt vad jag ska färga mitt hår.. Brunt eller blont? Jag vill ha blont tror jag men då måste jag klippa jättekort och sånt. Jag vet att jag passar i både och för jag har varit både brunett och blondin.. (vettefan vad jag nu har för färg) vissa säger att jag har brunt hår och vissa säger att jag har blont? Jag tkr jag helt klart har blont hår med råttfärgad utväxt! ;)



Mene vi får se hur det blir.. vill färga det snart iaf! Sist jag gjorde det var för typ 5 månader sen? inte bra! Mene vi ses sen bloggen. ;)<3

RSS 2.0