Nu är det över!

Heys!

Nu är "skapande-skola" äntligen över.. Idag så blev det värsta kaos för Olle blev riktigt sjuk och kunde inte komma (!!) Han var ju en av huvudrollerna och det blev lite panik och sånt. Men det löste sig ganska bra ändå. Jessica tog Olles roll, Sarah tog Jessicas roll och Tove tog Sarahs roll. haha, rörigt? Så de fick lära sig sina nya repliker på en halvtimme. Vet, tidspress men de fixade det riktigt bra! Visst det blev inte alls lika bra men jag trodde det skulle gå mkt sämre.

Direkt efter skapande-Skola drog jag hem för jag har varit sjuk enda sen i lördags, ni vet? Ni ska bara höra min hosta nu asså.. Den låter förjävligt!

Hah, asså jag tror det är lite mitt fel att Olle blev sjuk. För att det var jag som smittade Axel och så tror jag att det var han som smittade Olle. Mene vi får hoppas att vi blir friska snart för det här e inte speciellt roligt.. usch!
 
bild på mig typ!


Midvinternattsdröm

Hejhej allihopa!

Haha, värsta bloggpausen jag har nuförtiden? :) Jaja, jag ska skärpa mig någon gång.. Vi har precis spelat upp "En midvinternattsdröm" för 6-9:an idag och då fick jag ta Sarahs roll som Hippolyta. Jag var alltså Nikkis (Teseus) fru och sekriterare på företaget Ski In. ^^, Olle var ju sjuk och han spelade Lysander som var en av huvudrollerna så Jessica fick ta över och då tog Sarah över Jessicas roll som alvdrottningen. Det gick bra men orginalet från igår var ju så mycket bättre!

Jag har precis badat och nu ska jag ta någonting att äta och sen ska jag passa några småttingar! :) Jag kanske uppdaterar senare ikväll med något roligt men vi får höras senare, pussss!


Lång och smärtsam dag..

Idag så spelade vi ju upp våran teater och första föreställningen för F-5:an gick faktiskt bra! Jag mådde inte så bra men som tur var kunde jag prata. Jag gjorde iaf min grej och det gick faktiskt bättre än vad jag trodde, pjufh! Efter teatern vare meningen att jag och Sarah skulle hem till Axel men han mådde för dåligt (jag smittade honom, tyvärr) så vi fick inte vara där. Men jag och Sarah joinade Olle och Linus istället. Vi handlade mat på Ica och då joinade Ronja och Tove oss också. När vi hade varit på Ica så gick vi hem till Linus lite i förväg eftersom de hade cykel och sånt. Men det tog typ hundra år för de att komma så vi drog till Johannes och Hampus istället. (Vi gick i typ över en timme, sjukt jobbigt och ja mådde inte speciellt bra.. -.-) När vi kom hem till Johannes så käkade vi och sedan så mådde jag ganska illa så låg i deras soffa och sov en stund. Men sedan var jag social igen! Jag blev ganska bra kompis med hans och Olles kompis Maria, verkar va en schysst tjej! :) Fixade hennes blogg design nyss faktiskt. ^^ www.mariajonassoon.blogg.se är hennes blogg, kika in där! ;)

Men sedan så drog vi till teatern igen och den här gången gick det inte lika bra, failade på mina sista repliker (fick blackout) mene det var ingen som märkte det för jag improviserade som tur var. (a) Mene alla tyckte vi var jättebra och sånt, kul att höra haha! :) Efter det minglade vi lite och sedan drog alla hem!

Oj nu blevre mkt text, bäst att sätta punkt nu.. Är faktiskt sjukt trött så vi ses imorgon ist! ;)

Olle, Sanna, Ada och Linus! :)


Ett steg fram, två steg bak! toppen..

Heysan alla!

Jag har en bra och två dåliga nyheter. Den goda nyheten är att min röst fungerar faktiskt någorlunda just nu men dessvärre har jag fått hosta och så är mitt ena öga väldigt rött så jag kanske är drabbad av ögoninflammation. HURRA! -.- Hoppas jag inte är det.. fyfan asså! (&%!@+!!# cepe!)

I l o v e m y l i f e !

Men jag ska nog försöka komma imorgon ändå för ett projekt som hållit på sen i höstas kan ju inte bara förstöras utav mig? Uffh.

Min dag har varit väldigt innehållsrik (!!) Jag har badat, druckit smoothie, juice, varm saft och vitamin drycker. Jag har även gjort lite teknik, sovit en massa, kollat på tv (wow historiskt!), knarkat alvedon, käkat mat, känt att jag ska spy, filosiferat en del, tränat inför teatern m.m! (a)

Det var en kort liten uppdatering från Lina Hansson, återgå till era egna liv nu! :)

bara för att jag tkr det här e en snygg tårta!


Sjuk på det sämsta tillfället någonsin!

Precis knarkat lite Alvedon och kan knappt prata idag igen. Jag har verkligen blivit sjuk på sämsta tänkbara tillfälle någonsin! Imorgon måste min röst fungera för då ska vi spela upp våran teater. Gaah, blir så irriterad att det är jag som kommer paja allt! Mene nu får vi väl bara vänta och se om jag blir frisk tills imorgon..

Hmm eftersom jag är hemma och är sjuk så ska jag väl bara chilla, kolla på någon film och kanske göra klart min teknik-uppsats och inför SO-redovisningen! :)


Men nu paallar jag inte blogga mer.. sjukt trött så vi ses sen bloggen! ;)<3




Min dag!

Haft skapande skola hela dagen idag. Rätt chill men hade typ ingen röst så kunde inte spela min roll ordentligt. Jag ska typ vara hemma imorgon för att vila upp mig och inte prata på hela dagen. Min röst måste verkligen fungera på onsdag så lika bra att stanna hemma och försöka bli frisk!

Efter skolan så fick jag skjuts med Axel på hans moppe in till Åre för att kolla på födelsedagspresent till Olle. :) Men vi hittade inget och det var faktiskt ganska svårt att hitta också.. Sen så är jag värdelös på killsaker så det var ganska svårt. (a) Men vi drog hem till mig en sväng och tog det lugnt och myste. :) Så härligt att bara mysa med den man älskar! <3 Jag kommer aldrig ledsna på det. ;)<3

Men när Axel hade åkt så åt jag middag och sedan gick jag ut med hunden och nu sitter jag här och lyssnar på musik och chillar gärnet! (y)

Men nu ska jag bli frisk och knarka vitamin-saker, önska mig lycka till!



En kort paus

Tjatja allihopa!

Jag har typ inte bloggat sedan i torsdags? :) Lina har verkligen klagat på mig men jag har inte precis orkat sätta mig vid en dator och skrivit ner vad jag gjort för någonting. Igår när jag kom hem skrev jag iallafall klart min artikel och då träffade jag Lena nu tidigare idag och frågade hur det hade gått.. "Jaa, det är väl ett VG-MVG"  sa hon i förbifarten man bah niiicee..

Jag har haft skapande skola hela dagen också och det funkar ju - vi har ju byggt upp hela scenen och gjorde allt med genrepet m.m. Jag tror det kanske kommer gå bra.. Just nu är Axel här också med Lina och nu ska jag äta middag så vi får höras senare, kysss'n!


Prosche Cayenne och ny TV!

Hmm idag så såg jag att vi har fått en ny bil.. En Porsche Cayenne tror ja den heter. Så nu har vi tre bilar? o.o Men vi ska sälja volvon tror jag. Nissan vill jag ha kvar för den e cool. ;) Sen så fick jag en ny TV idag också, lite sådär random. Men det e nice så nu ska jag nog ta och börja kolla på TV igen, år sen jag gjorde det! ;D Så nu har alla en varsin TV och dator så det inte ska bli orättvist. Toves TV har dem också satt upp. :)

så ser bilen ut fast grå typ..


fyrhjuling, volvo, bakom volvon står nissan o så proschen till höger.


jag mår fortfarande ganska dåligt så ska nog gå och lägga mig snart.. usch!

Claes "Knasen" Lindströms dotter Stella vann bilen!

Okey nu är jag på bättre humör.. Men igår mådde jag så sjukt dåligt så jag kunde inte hålla känslorna inne.

Men nu äre frid och fröjd! :) Jag har fortfarande feber, ont i halsen och mår inte sådär jättebra men det har inte stoppat mig. ;) Igår så vann ju Claes dotter Stella bilen! :D Blev så glad att de vann den. Claes eller ja, "Knasen" som jag alltid kallar honom har jag känt i hela mitt liv. Vi har åkt på jättemånga semestrar tillsammans och det var pappas bästa kompis. När pappa hade cancer så gjorde ju cellgifterna så han tappade håret och för att pappa inte skulle vara ensam som flintis så rakade Knasen också av sig håret och han har så fortfarande. Knasen är verkligen en otroligt fin och bra vän till familjen. Jag har så otroligt många bra minnen med honom och pappa. Som när vi åkte runt i hans cabbade bil i Frankrike ("bebisbilen" som den hette eftersom den var så liten), alla gånger pappa och Knasen fick ställa upp att leka hästar, alla gånger vi spelat golf tillsammans, den gången vi gjorde sönder en lift och den där gången när vi var på ett skithögt berg någonstans i Schweiz lr Frankrike? (minns nt) och såg en lavin och en stor örn. Det finns så många minnen med honom och pappa nu när jag tänker efter.. Jag saknar det, jag saknar tiden då pappa fanns..

Jag och "Knasen" på det där skithöga berget jag snackade om.. ;)


emo

Trött på allt jävla skitsnack så kan inte alla bara dra åt helvete? Ni vet ingenting!
btw.. har feber så nu ska jag somna in för gott, hejdå!

Ska kolla på skutskjutet snart!

Heye alla!

Pjuf, nice och mysig kväll igår på Lokalen vare iaf. Gillas! :) Mene nu ska jag typ ta och klä på mig och fixa till mig eftersom snart ska jag dra till Torget för att se prisutdelningen för skutskjutet. Hah, jag har typ bara varit med en gång när jag var liten! Mene det är kul att titta på iaf, palla va med. Vissa är ju liksom lite för coola för att vara med. ;)

Fiiin bild ;) vill ha sommar nu!


Men nu ska jag gå och äta ngt.. Sjukt hungrig typ? Men vi ses sen bloggen!

LaCrosse

Tjaa, typ ganska trött men dagen har varit riktigt nice.

I slutet hade vi idrott och LaCrosse är ju fan kul! :D Det borde vi köra oftare. Det blev väldigt jämna lag men mitt lag tog hem segern till slut. ;) Skit bra spel vare också, me like. Men typ för en gångsskull vare jag som gjort mest mål, haha. Det händer inte ofta men idag var jag sjukt peppad. Jag tror jag gjorde 3-4 mål av 7, ganska nice. Men jag måste typ göra bättre ifrån mig på idrotten nu för annars kommer jag få jättedåligt betyg i det! :(

Hmm just nu ska jag ta det lite lugnt och sedan dra till Lokalen tror jag. Jag måste typ snart prata av mig med någon och jag tror Axel blir offret, haha. ;) Men nu ska jag hitta på ngt annat, typ fika. ;)


Min kväll fick bestå av pluggande..

Hallooo sweeties!

Jag gick inte på Lokalen idag.. Kände att jag var tvungen att plugga ist, plugghästen herself. ;) Men iaf så har jag nu gjort min artikel till MVG och gjort halva teknik uppsatsen. ;) Ganska stolt faktiskt haha. Typ ingen i klassen har börjat med uppsatsen och 8:1 har inte börjat alls. Mene det e nice. Men jag var tvungen att ligga lite plus nu faktiskt för jag kommer inte hinna med annars men nu känns det riktigt gött!

Sjukt trött efter en hel dags pluggande. Hah, jag vet att ni tkr det här är ett sjukt tråkigt inlägg men vafan det är som jag bestämmer! ;) Förresten så fick jag mina omdömen idag.. Tror jag kommer få bättre betyg den här gången faktiskt så det känns awesome!

Men nu ska jag ladda inför morgondagen och mitt utvecklingssamtal. Önska mig lycka till! ;)



Otiming

Hejhejs!

Idag kom jag försent till tre olika lektioner - franska, musik och matte.. Jag kan iallafall tacka Björn och Felix för det 20 minutersförseningen till franskan för att de släpande tillbaka mig till matsalen..

Idag var det ganska segt på skolan hur som helst - lite roligt var det när Lillerik jagade flugan på fönstret och försökte ta den med händerna i musiksalen och Anna-Maria säger: "Erik, låt flugan vara..." så vänder sig alla om och då hade han fått tag i flugan men precis därefter flög den ut igen och då tjuter han lite grann: "Neeeeej!" Jag och Linus såg också en fågel som flög omkring skitkonstig utanför och försökte ta sig in genom det stängda fönstret.. Fågeln ville nog ha flugan lika mycket som Lillerik ville.. Hahaha! Image and video hosting by TinyPic

Idag fick jag reda på mina omdömen i alla ämnena.. Jag blev lite missnöjd med några men då får jag väl skylla mig själv helt enkelt! Jag blev lite förvånad över några också och jag kommer nog garanterat få bättre betyg än vad jag fick förra terminen.. :)

Jag pratade också med Ronja och Olle från Sarahs telefon och de hade förlorat Teknik 8:an men Racklöfska hade faktiskt vunnit! Jag ringde också för att jag skulle fråga ut dem om deras stjärntecken till min artikel i svenska - jag behövde en tjej som var tvilling och en kille som var oxe. ^^, De fick svara på 10 olika frågor så jag ska strax skriva klart allting så vi får höras senare!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Nice väder idag!

Shohey bloggen!

Skitnice väder just nu så tänkte dra ut med hunden efter fikat! När jag kommer hem igen ska jag väl skriva om min artikel och sedan dra till Lokalen och hänga fett med Ebba och Linus, coolt va? ;) Ganska bra plan tkr jag iaf. Men vi ses sen allihopa! typ mitt kortaste inlägg ever, ganska coolt va? (digga Axel-style med "ganska coolt va?") heha! ;)

asnice bild på ravinen i Åre jag tagit! ;)


Lokalen sen byn med Fredrik och Adam!

Shohey!

Kom precis hem från byn. Det var meningen att jag skulle möta upp Linus på Lokalen från början men han trodde inte jag skulle komma så jag hann bara var med honom i ca 5 minuter för sen drog han hem. :( Men det gjorde inte så mycket för jag spelade pingis med några ist och sedan när Lokalen stängde vid 21:00 joinade jag Adam och Fredrik ner till Holiday. Vi hade det ganska kul, snackade om lite allt möjligt. Fredrik tyckte jag skulle köpa en fyrhjuling ist för en moppe och jag tror jag ska göra det faktiskt, verkar vara mycket mer fördelar med det. Men iaf så har kvällen varit bra. :) Fredrik och Adam är schyssta! Okey Adam om vi bortser det där du gjorde i slutet.. -.-' haha mene annars så! (y)



Jag ska nog gå och lägga mig nu men vi ses imorgon bloggen! :)


Cross?!

Hejhej bloggen!

Idag har jag lekt älva hälften av dagen på skapande skola. :) Vi fick ju prova våra kläder som vi ska ha under teatern nästa vecka när vi ska spela upp och så gick vi igenom alla scener.. Vet inte riktigt om det kommer bli så bra men skitsamma! :P
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Jag fick testa att åka cross idag också med Wissing - trodde jag skulle dö.. Han praktiskt taget tvingade upp mig på det där livsfarliga fordonet! :( Jag höll Tobbe i handen innan jag åkte iväg för att jag var så skraj, haha.. Linus stod också där och flinade åt mig.. Pfffss! När jag väl hade hoppat på så skulle han såklart åka jättefort och då började jag såklart skrika, haha! Men det gick bra efter ett tag och tillslut blev det nästan roligt! ^^,

   Image and video hosting by TinyPic
Idag åkte ju också 8:1 till Umeå för Teknik 8:an tillsammans med någon klass ifrån Järpen.. Jag tror det åker buss i cirka 7 timmar? Fatta vad jobbigt!! Hoppas de vinner, hörde att deras lösning hade med kondomer att göra? Hahha! xD Undra hur det kommer att gå..?

Just nu ska jag börja plugga lite och snart är det middag.. Jag måste också gå igenom ett viktigt samtal med en person så vi får höras senare helt enkelt! Puss&kram, må bra! <3

 Image and video hosting by TinyPic

Lekt lite med Linus, Tove och Wissing efter skolan!

Sho alla!

Sa nyss hejdå till Linus och Wissing som var här och käkade innan de skulle gymma. ;) Det va nice iaf. Jag och Linus snackade rätt mkt om allt möjligt medans Tove och Wissing fixade ngt med Wissings ipod. Hah, Linus är ju hundrädd så han var livrädd för våran hund Nancy! Hon som är typ den snällaste hunden ever? Lite kul vare iaf. (a)

Idag har jag typ varit lite ledsen och irriterad.. Jag vet varför mene det e inget speciellt så orkar inte prata om det. Förövrigt så har dagen varit sjukt slapp! Teater hela förmiddan, NO och idrott. I like it that way!

Igår efter mitt blogginlägg ni vet? Så somnade jag iaf. Vaknade först 21:30 igen och somnade om efter det, fyfan vad länge jag sov men gud såå skönt det var! Sov typ 14 timmar? hahah. Trött Lina. ;)

Mene pallar nt blogga mer, ska käka lite korvstroganof och sedan dra ut med hunden och aldrig komma hem igen.
Bra plan va? ;)

Mene ha ett bra liv alla!

Linus och Wissing ^^


Dålig dag...

Idag mådde jag inte så särskilt bra.. Jag hade först svenskaprov som jag tyckte gick ganska bra och efter det gick jag och Sanna upp till Ann - det visades sig att jag hade feber. När jag hostade gjorde det sådär ont i hjärtat, ni vet? Det gjorde så ont så jag började nästan gråta (överdriver inte) och så hade jag jätteont i mina fingrar?! :(

Det var rätt roligt idag iallafall i caféterian för Robin hade massor med gamla låtar från barnprogram som fanns på Jetix/Cartoon Network och då väcktes lite minnen.. Te.x Teenage Mutant Ninja Turtles, Inspector Gadget osvosv. :)

 Image and video hosting by TinyPic

Ed, Edd och Eddy som jag, Nikki och Lina alltid brukade asgarva åt när vi var mindre, haha!



När jag kom hem så sov jag till kl 17:30 och sedan åt jag middag och efter det gick jag ut med hunden. Jag var och hälsade på pappa eftersom det är mina föräldrars bröllopsdag idag (och Hitlers födelsedag) så jag var kanske där i en halvtimme och bara tänkte tillbaka på allting.. Efter det så tänkte jag dra mig hemåt men då träffade jag Tim, PH, Adam och Lillerik så jag stod och pratade med dem en stund..  Alla skulle ju hålla händerna bakom ryggen och säga "Hitler" till Nancy istället för skall så att hon skäller -  hon tror ju att hon ska få godis.. Haha, sötnosen! Rickard kom också lite senare men sedan åkte PH hem och de andra drog upp till Åre skola. Jag mötte också upp mamma och Peter och då tog dem Nancy för de skulle träffa Lillerik på byn och ge honom jobb, haha! :)

Jaja, just nu ska jag skriva klart min artikel i svenska så vi får höras senare, pusss'n!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Snabb uppdatering!

Wroooooooooom!

Tjaa, hemma från skoolaaan.. (;


Hmm, ska nog fika snart sen så får vi la se vad som händer.. Har ett projekt på gång med en viss dude så kanske ska ringa ruunt lite om ett eller annat. Jag måste typ ringa till den där snubben om moppekursen också dessutom.. hufffufuf, vad jobbigt! Juste sen så måste jag skriva om min artikel också.. Lena sa att jag skulle göra den till MVG ist för VG+ så det ska jag väl göra ikväll men nu ska jag chillaaaaaaaa galet! Jag måste nog träna inför det där med skapande skola också, lära in alla repliker och så men det går nog bra. Men nu måste jag käka ngt! Snabb uppdatering helt enkelt.



Downhill med Linus i sommar? ahah, kommer dö!

Huffufuff!

Tjaaa fföfan.

Ska börja plugga om ca 10 minuter. Jag har svenska prov imorgon och så måste ja skicka min artikel.. typ det som händer. Jag blev glad att jag fick MVG på mitt SO-prov (ortodoxa kyrkan) iaf. Jag vill faktiskt ha bra betyg i SO! ;) typ bara ja som tycker att det kan vara roligt? *speciell* Okeej, nog snackat om skolaaaan..

Hm till helgen planerar jag och Linus något storslaget.. Men kan inte riktigt berätta vad eftersom vi måste planera lite och bestämma om vi verkligen ska göra det. Hah, sen en annan grej är att Linus ska lära mig att köra downhill i sommar? Jag kommer DÖ! :( haha, lättaste banan först säger jag bara.. han får stå ut med det! Det skulle vara fett kul om hela skidgänget började köra downhill på sommarn och skidor på vintern, fettt cleant! Så gör vi.

Oj nu har mina tio minuter innan pluggande gått så nu måste jag verkligen plugga!
Men vi hörs. ;)



Grattis Big Pete!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Vi har precis ätit en god middag och firat med tårta för Peter som fyller år idag! Vi har sagt hela dagen att han äntligen har blivit en man och att han är närmare 50 år nu istället för 40 år - han har blivit så stor. Vi är så stolta över dig! Nikki är här också även fast hon är lite sjuk men det är ju klart att hon ska fira farsgubben på hans dag, vad annars? :)

Jaja, nu ska jag plugga svenska inför provet imorgon så vi får höras lite senare innan jag går och lägger mig, puss!

Image and video hosting by TinyPic

Varför är fredag så nära måndag men måndag så långt ifrån fredag?

Okej, då var påsklovet och praoveckan slut och jag längtar redan efter helgen! Idag var det ju första skoldagen efter två veckor utan skola.. Bläääheee! Jag har lite ångest över allt plugg men det kommer nog ordna sig hoppas jag..
Image and video hosting by TinyPic

Allt det här är inom tre veckor:

- Teknikuppsats
- Svenskaprov - skrivregler.
- Svenska-artikel
- Bokrecension
- Engelska-artikel
- Idrottspappret (borta?!)
- Idrottsuppvärmning
- NO-råoljauppsats
- Matteprov
- SO-redovisning
- Franskaprov


Älskar mitt liv, verkligen... -.-'

Det var faktiskt rätt roligt idag i skolan bortsett från alla lektioner.. :) Det var ju bara jag, Lina och Mette som var tjejer ifrån 8:2 - alla andra var lediga eller sjuka men de flesta av killarna var där! Jag orkar inte gå in så mycket på detaljer men nu ska jag fixa lite här hemma så det får komma ett litet roligare inlägg ikväll - det här var väl bara ännu ett tråkigt och skoltrött inlägg - sorry you guys! <3
 

Image and video hosting by TinyPic

Skolan har börjat.. Btw hade lockigt hela dan idag, yay!

Yay, jag hade lockigt hår hela dagen idag och fick jättemånga komplimanger. Mene haha tkr fortfarande det e fuuult! Mene jag fick komplimanger av många som jag inte trodde jag skulle få det av också så blev lite förvånad. ;o Mene det e niice.

Fick med mig Axels tröja hem så nu ska jag lukta på den hela dan och tänka på honom.. ;) haha njae men ärligt.. Jag måste skicka iväg min artikel till Lena för annars kmr hon döda lilla mig! :cc Inte bra, inte bra! Hon är inte speciellt glad på ngn i klassen då.. Mene aja, palla skolprat!

Nu så har jag fikat klart så ska väl dra ut med hunden om en halvtimme tror jag.. Efter det ska jag ta det lugnt, sen käka middag och därefter måste jag verkligen plugga! sweet dag va? lr inte..

random bild från i sommar , lite gangsta sådär när ja va ute me hunden. ;)


Mene vi se sen bloggeeeeeeen!

Godnatt alla, fortfarande obeslutsam..

Nu ska jag gå och lägga mig snart.. Varit en skum dag och tråkig dag idag. Hatar att vara sjuk men jag drar nog till skolan imorgon ändå. Jag sitter fortfarande med mitt lockiga hår och funderar på hur jag ska göra imorgon.. Kommer jag balla ur eller inte? Hmhm! Jag sitter just nu med mössa på eftersom jag måste "tämja" lockar lite. ;)

Aja ni kanske får se de vilda lockarna imorgon. Mamma ba: "Det är bra att variera sig lite, Lina. Det där ser du tuff ut i och du är jättefin, ha sådär imorgon!" Jag ba: "Njae asså jag vet inte..." hahaha, njae nu tkr jag det blev lite för utseendefixerat här. (a)

Men okej, jag bestämmer mig imorgon! Bli inte besvikna om jag inte kommer med lockigt hår imorgon bara.



kyssss .


Lugn söndag

Hejhej allihopa!

Idag har jag bara varit hemma och myst med min familj. Mamma och jag åkte iväg till bageriet för att köpa en tårta till Peter eftersom att han fyller 45 år imorgon så det måste självklart firas! :D Vi fikade också där - en mor och dotter stund skadar aldrig.. ^^,

Marlene och Mats kom också över strax innan 19:00-tiden tidigare ikväll med en liten present till Peter eftersom de inte hinner fira honom imorgon - han fick en blå sportjacka, tror jag. Helt perfekt, värsta Peter-style. :D

Jag känner också lite ångest över skolan eftersom jag inte pluggat någonting under lovet eller praoveckan som jag hade behövt göra men det ordnar sig nog. :) Jag har helt enkelt behövt fokuserat på andra saker som känts lite viktigare för mig..

Jag ska nog ta ut Nancy runt kvarter så hon får komma ut lite, känner att jag behöver fundera på ett och annat så vi får nog höras imorgon - sorry för ett tråkigt inlägg men det är så mycket som går omkring i mitt huvud att jag behöver lite tid för mig själv men jag är förhoppningvis glad tills imorgon!

Godnatt allihopa, sovgott! <3
 Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Lockigt imorgon?

Nämen chaaa!

Sitter och läser lite tidningar nu. Jag har typ varit sjuk hela dagen så har typ bara sovit och smsat med min Sarah! <3 Hon är alldeles strax hemma den busen. :) Miss you!

Jag funderar faktiskt seriöst på att ha mitt naturliga lockiga hår imorgon. Men jag vet inte.. Haha, jag passar inte ett dugg i lockar! Mene det e typ skitmånga som säger att jag måste ha det ngn dag så kanske imorgon blir den storslagna dagen för det? ;) Men, men vi får se hur det blir med det!

Den här bilden är från i somras då jag nästan hade plattat klart allt förutom det där sista i tofsen. Det var min kompis Tobbe som ville se hur det såg ut som lockigt lite.. Så nu fick ni också ta del av den oplattade sanningen. ;)


Så vad tycks? Plattat eller lockigt imorgon?


Jag saknar er!

Tjena tjena!

Just nu så sitter jag och äter frukost.. haha! ;) Somnade runt 01:30 igår, ganska trött.

Hmhm.. Har ingen aning om vad jag ska göra idag heller.. Har lite ont i magen och så är jag rätt trött. Men vi får la se vad som händer. Förresten så saknar jag min älskling jättemycket.. Han är borta i Bruksvallarna och tävlar. Jag har inte träffat honom på typ 9 dagar så det är klart man saknar honom. Jag har ju pratat i telefon med honom en del men det är fortfarande inte samma sak.. Kom hem nu Axel! :( <333 Lina saknar dig. Och så saknar jag min bästavän Sarah såklart. <3 Jag har typ inte träffat henne på 9 dagar heller! :( Men hon verkar ha haft det kul i Västerås på hunddagiset där hon praoar. Men du ska veta att jag saknar dig!!

Men nu ska jag ta och fixa till mig lite, duschade tidigare idag.. Så ses sen bloggen!


Det finns inget svar..

Jag har tänkt på en sak...

Om någon frågar mig vad jag tycker om att göra.. Jag har ingen aning om vad jag kommer svara då. Det finns liksom inget speciellt med mig! Jag tycker liksom inte om någonting extra mycket. Inget intstrument, ingen sport, ingen annan hobby.. Jag kan inte säga: "Det här tycker jag om att göra, det här är jag bra på!" Det tycker jag är så otroligt trist med mig själv.. Jag sa det till mina kompisar på Lokalen idag. Men de bara: "Men Lina du är så mångsidig, du är ju så bra på allt möjligt!" Ha-ha säger jag då.. Det finns VERKLINGEN ingenting jag är bra på!

Jag avundar verkligen såna som har något dem verkligen tycker om att göra. Jag vill också ha det så! Något som man verkligen brinner för.. Såna personer som kan säga: "Jag håller på med det och jag tycker det är skitkul!" Eller såna som verkligen vet vad dem vill hålla på med i framtiden och håller fast vid det.

Visst jag har testat allt möjligt som.. Dans, puckelpist, freestyle, inlines, slalom, ridning, längd, fotboll, innebandy, pingis, kajak, simming, dykning m.m.. Men det är ingenting som fastnat och som jag har känt att jag verkligen vill satsa lite extra mycket på och tycker är sådär extra kul! Visst för stunden har allt det där varit kul men njae ingenting har fastnat.. Som synd är!

Jag är så otroligt less på det nu.. Men jag vet inte vad jag ska göra. Man vill ju hålla på med något man tycker är kul men jag vet inte vad det är för någonting just nu.. Jag vill bara hitta något jag kan sysselsätta mig med och som jag tycker är kul. Men jag får väl tänka positivt nu helt enkelt för jag faktiskt inte har testat allt än! Så det återstår att se..



Min dag var fett tung!

Halloo ehm.. tappat blogglusten lite för tillfället mene skitsamma nu e ja här vafan! ;)

Idag klarade man ut Spyro dårå.. (stor carebox på det inte sant?) ganska nice iaf för er som bryr er.. Älska låten i slutet btw, kan lägga upp den!

På kvällen pallade jag nt JOSS så jag hängde fett på Lokalen med alla coolingar där. Jag hörde att det var väldigt jobbigt att stå upp under JOSS och att det var ganska enformigt alltihopa men ändå väldigt bra! Mene ähh, palla.. Det var iaf skitskoj på Lokalen med Marcus, Tove och Björn. Marcus och Björn fick rejäl tjejdäng i pingis, mohaha. Feel the pain, inte sant? Mene mkt skratt idag med och det gillas.. Satt typ och bet på en flaska under större delen av tiden dessutom? "Lina och hennes flaska.." ;) men sen fick jag typ damp på Marcus när han försökte ta den ifrån mig! mene aja kan lugnt säga att dagen var niiiiiceeee! (Har ni tänkt på att jag säger "niiiceee" i större delen av mina inlägg nuförtiden?)

Så såg man ut idag dårå.. schteek!


Nog det finaste spelet jag spelat.. Otroligt välgjort spel och slutet gör så tårarna sprutar..
Se den här! Gör det. Låten som jag lovar tidigare spelas och
så är det otroligt fina bilder från spelet. TITTA!!



Dålig update

Hejhej allihopa!

Jag har ju inte bloggat sedan onsdags eftersom jag inte haft någon ork att berätta vad jag har haft för mig. :) Igår var det urmysig på sista praodagen på Hanson - Peter, Olle och Merike är verkligen jättesnälla!

Merike och jag pratade mycket om kärlek eftersom hennes pojkvän var verkligen världens snällaste och hon litade verkligen på honom men sedan svek han henne och det var så himla elakt! Jag tror inte jag ska berätta vad som hände men ni kanske kan gissa er fram.. Hon har iallafall flyttat ut från deras gemensamma lägenhet men vi får se om de blir ett par igen. Han försöker verkligen med alla medel för att få tillbaka henne - inte så konstigt, hon är typ världens finaste tjej! ^^,

Igår var jag också på lokalen och då fick jag skjuts in av Marina och Ebba och så var jag där och umgicks med allihopa! :) Det var ganska kul men jag och Marcus blev lite osams när vi missförstod varandra, haha.. Jag och Olle skämtade iförrgår att vi skulle bli tillsammans så vi blev "bortlovade" från våra föräldrar till varandra men jag och Marcus är "gifta" och då blev han lite sårad! :( Även fast han har fyra pojkvänner också! Men han lurade mig också och sa att han kände en kille men den var helt random för honom visade sig! Jaja, vi har löst allting nu, hahahahah! :D

Iallafall.. just nu springer det omkring massvis med 20-åriga killar här hemma hos mig medan Lina sitter i vardagsrummet och nördar Spyro och jag ska väl göra mig iordning för att dra ut och hitta på lite bus så vi får väl höras senare, puss på er! <3

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Min kväll dårå..

Hey bloggen!

Vet att det har varit sämst uppdatering.. Men har haft annat för mig än att blogga helt enkelt. För några timmar sen var jag på Lokalen och chillade.. Eller ja det blev inte direkt mycket chillande, utan skratt och åter skratt! niiiiiiceeeee.

När jag kom hem så var jag lite med Joakim och Anton. De spelade ngt skatespel men både jag och Anton höll med om att det var tråkigt.. Så jag bytte spel till Spyro såklart, vad annars? haha. Anton ba: "Det här är iaf ett riktigt spel!" Jag ba: "ja, meenaa!" haha, fett skön kille. Digga han!

mene just nuu pallar ja verkligen nt att blogga.. (a) lite kort uppdateringen innan sängen helt enkelt, I like it that way! Mene vi ses någon annan gång alla sköningar därute! ;)


nooot .

Sista praodagen..

Jahapp.. Idag var det min sista praodag. Lite tråkigt faktiskt.. Jag vill tacka alla 21 elever i klass fyra och Lisa Rådenman för en rolig och spännande vecka! Det var jättekul. :)

Idag så jobbade jag mellan 10-12:45 så det var en väldigt kort och skön dag. Det blev en bra avslutning på veckan helt enkelt!

Efter praon har jag typ spelat Spyro med Tove men hon åkte iväg på sin prao för snart en timme sen. Hon har ju en lunchrast på 4 timmar, chill ju! Men jag har slutat helt faktiskt. ;)

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra? Kanske gå på Lokalen eller öhm.. plugga? Blä. Mene aja vi får se! :)

Ha det bäst!



Min dag i korthet..

Sorry för verkligen sämst uppdatering!

Men för att göra en lång dag kort..

Var som vanligt i början av min dag hos fyrorna och hade vanliga lektioner. Skoj! :) Amanda ba: "Kan du inte jobba extra länge imorgon bara för att det är sista dagen du är här?" Jag ba: "Jag ska faktiskt jobba extra kort imorgon.." Hon ba: "NEEEJ, det får du inte!" haha, söt. :) Sen så är Ella så mysig och go också och vill alltid ha hjälp utav mig. :)

Jag slutade iaf vid 13:35 och gick då bort till Ronja på bageriet. Jag fick typ jättemånga kokostoppar som inte var riktigt godkända för säljning eftersom de var lite brända och såg fel ut. Men de smakade absolut lika gott! :D Fast Ronja fick typ dubbelt så många som mig den busen. ;) Men det är hon värd allt!

Vi gick iaf hem till mig och tog det lugnt, spelade Spyro, fikade, pratade, åt middag och sedan drog vi till JOI/JOSS för att se dem hoppa. Fan de är grymma allihopa! Och jag klappade alla, ahahahah *skryt* nerå. ;) Jag, Linus, Tove, Olle, Ronja, Freja och Ebba var dem som hängde fett med varandra och klappade alla skidåkarna och hejade på för glatta livet! haha, niice.

Efter det gick vi och käkade på Max och hade kanske lite för kul. Tror vi spillde ut saker ungefär en miljon gånger? Men det var niiiceee. Det har varit en bra dag helt enkelt! ;)

Ronja jobbar hårt men med ett leende på läpparna såklart!
Eller så blev hon bara glad av att se mig? ;)



Jag och Ronja innan utgång, pooooooooseeeee!


"äre häng elr?"


Schhhnyggt!


Rörde han plus alla andra, coolt va? ;) hahah, riktig tuffing.


ett schysst jefla videoklipp, enjoy!


Hanson Sport Åre - Nancy och POC-hjälmar

Imorse smsade jag Crissie och frågade om jag fick ta med mig Nancy till Hanson nu på morgonen eftersom det är så lugnt på byn mellan 09-11:00. :) Det fick jag!

Imorse så fick jag först fixa med alla skidjackor sedan satte jag upp strumpor där det behövdes fyllas på och så fick jag packa upp fler glasögon. Alla tyckte Nancy var jättemysig och snäll! Hon var jätteduktig när alla småbarn kom och skulle klappa henne! ^^,

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

När min rast var slut när jag började kl 15:00 igen så fick jag ställa mig mitt på torget tillsammans med Olle och Anders och sälja POC-hjälmar och titta på prisutdelningen som Jon hade med några andra. Det var också signering med alla andra duktiga skidåkare för de som ville ha autograf. :) Vi fick inte såld på någon hjälm eftersom alla verkade bara vara ute efter autografer, tyvärr.. Vi visste inte ens vart vi skulle stå och sälja dem så vi stod alla tre som några idioter och bara glodde.. Men det var faktiskt ganska slappt att bara stå där och titta på så det var lugnt! ^^,

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic

Jobbade lite övertid idag..

Hallooo alla!

Idag jobbade jag hela 9 timmar, vet för mycket än vad man får men ska sluta typ 11 lr 12:00 på fredag ist! :) Så det e nice. Jag hade typ som vanligt lektioner med fyrorna från 08:10 till 13:35 sedan var jag på fritids till klockan 17:00. Vi gick iaf till Draklanda och pimplade men det var rätt kallt så vi gedde upp ganska snabbt, ingen fick fisk. Sedan så gick vi tillbaka till fritids och då lade jag och Ella värsta snygga pusslet fast det fattades dock 2 bitar men det gjorde inte så mycket! :)

Just nu är jag ganska trött.. Ska äta snart, efter det gå ut med hunden sen måste jag verkligen plugga. Jag ligger typ efter så det är ett måste! Men nu orkar jag inte blogga mer så vi ses mer sen bloggen! ;)<3

Pusslet jag och Ella gjorde! ;)


lånade Nikkis jacka eftersom den är rätt tunn och så nu till våren, hoppas det var okej! :)


Niornas bivacktur!

Niorna verkar ha det roligt borta i bivackerna. Jag pratade för ett tag sedan med min älsklings Axel och bästis Marcus i telefon. :) De berättade att de var ganska trötta efter att ha byggt en bivack hela dagen och så pratade vi om massa annat! Men min Axel var ganska trött så han sa: "Godnatt, jag älskar dig!" vid 22:40 ungefär. Jag skulle typ diska precis då så då la vi på, vet rätt sent att diska då.. (a)

Men sedan ringde jag upp dem igen och då så sov nästan min älskling så jag pratade bara med Marcus då i någon timme. Jag ba: "Marcus, hälsa Axel att jag säger godnatt älskling och att jag älskar honom" Då gjorde Marcus det och Axel ba: "Mmmm", haha jättetrött. ;)

Mene jag och Marcus fortsatte prata om lite allt möjligt.. Men sen blev han typ kissnödig så han fick gå ut och kissa i kylan. Jag ba: "hahah, asså kissar du nu?" han ba: "jaa, sköönt!" jag ba: "men gud.. asså! -.-" Hhah mene sen så blev jag rätt trött så då sa jag hejdå. Men nu blev jag pigg igen så därför började jag typ med det här blogginlägget. ;) Men nu måste jag verkligen sova för jag ska upp om sex timmar så godnatt alla! <3

random bild?


Nancy jagar katt!

Jag och Lina satt och spelade lite Spyro - Dawn of the dragon tidigare ikväll men sedan så bad Peter mig att gå ut med Nancy så jag tog en sväng vid höghusen ovanför oss.

Jag gick och pratade lite i telefon och då dök plötsligt en katt upp! Nancy som var lös sprang ju direkt efter katten, hon är ju vallhund så det är ju en självklarhet.. Nancy jagade upp katten i ett träd och det blev jag lite road av, tyvärr.. Jag tycker inte om den katten särskilt mycket eftersom den har faktiskt rivit Nancy när jag inte såg den för att den gömde sig i några buskar för någon sommar sedan och hoppade fram när varken jag eller Nancy var beredd.. Så jag tog det lite som en hämnd - payback.

Men katten hoppade ner från trädet och då sprang Nancy efter igen och då försvann hon.. Allt det här hände ganska nära E14 så jag hann ju bli ganska orolig - jag ropade flera gånger efter min lilla vovve men hon kom aldrig tillbaka till mig.. Tillslut gick jag ut lite mot vägen och då såg jag katten uppe i ett träd som en liten svart boll och vid trädet stod Nancy och glodde upp med puppyeyes. Älsklingen!

Efter det gick vi hem efter ett litet äventyr, jag och min lilla olydiga voffsing..

Imorgon ska jag ta med Nancy till Hanson eftersom tiderna mellan 09-11:00 är så himla lugna och man får ha hund inne i butiken så det blir perfekt. Det kanske blir lite roligare också om jag har min älskling med mig..

Jaja, nu ska jag sova så vi hörs imorgon, puss&kram! <3

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic

Pappas gäng har middag och skidåkning åt minne för honom

Idag när jag jobbade de sista timmarna på Hanson mellan 15-17:00 så träffade jag Håkan en sväng och då berättade han att pappas grabbgäng har den här dagen som minne för min pappa.

Idag så åker pappas gäng skidor för honom och äter middag uppe i Timmerstugan - de äter alltid pyttipanna eftersom pappa var typ stolt när han lagade det någon gång. Jag kom ihåg några veckor innan han dog så åkte han och hans kompisar skidor i ett par dagar så kom pappa nerför trapporna och typ halvskrek åt smärtan för sin träningsvärk. Han hade inte åkt skidor på hela den säsongen, älsklingen. <3

Jag tycker det är så fint att alla pappas grabbar ger tid för att minnas honom och har gjort den här dagen för honom. Jag saknar verkligen honom, det gör vi alla. <3

Det har snart gått 5 år sedan han dog - 2005-05-05.
Vila i fred, Örjan Olof Hansson.
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Grease

Jag blev helt förälskad i Grease tidigare idag när jag hörde låten Hopelessly devoted to you på radion när jag jobbade på Hanson.. Jag tror nästan jag ska gå och titta på filmen nu!

Jag tycker faktiskt Danny och Sandys kärlekshistoria är urgullig och väldigt fin.. Jag skulle vilja vara med om något liknande. Jag älskar när filmer handlar om "första kärleken" mellan två ungdomar och att de är hjälplöst kära i varanda. Ååh!

Det känns som att jag är alldeles kär nu, haha! <3

Image and video hosting by TinyPic
Sandy sjunger "Hopelessly devoted to you"..



Danny sjunger "Oh Sandy"..

 
Image and video hosting by TinyPic

Hemma från praon nu, nannig..

Helluu läsare!

Nu har man slutat praon för idag. Härligt, härligt! ;) Vi har haft lässtund, matte, bänkbok, engelska, NO, SO och sedan så vek vi papperstranor. :) Det är jättekul att hjälpa dem med sina studier och sånt. Men liksom jag minns inte rikigt att vi hade NO redan i fyran? Eller vi hade ju vatten, jord och luft typ ngn gång ibland? Idag hade dem liksom syror och baser på NO:n och de hade ju jag prov på för ett tag sen? Men jag fick iaf visa mina grymma NO-skillz! ;) Men jag minns inte att vi hade syror och baser redan i fyran?! Sedan så får de skriva en exakt likadan labrapport som vi! Man ba: "oj, redan?"

Mene alla är jätteduktiga och inte lika blyga längre! :) Hamnade verkligen i den bästa klassen tkr jag. Jag tror jag kan alla namn: Ella, Amanda, Tuva, Mette, Mathilda, Olivia, Minna, Ebba, Linn, Jens, Dennis, Erik, Elof, Hampus I, Kalle, Patrik, Helge, Christoffer, Johannes, Anton och Hampus W! :) Boomshackalacka! Pro lr vad? ;)




Lång rast

Hejhej allihopa!

Jag har ju praoat på Hanson nu från 09-11:00 så nu har jag rast till 15:00 och så börjar jag jobba därifrån till 17:00. :)

Idag har jag hunnit packa upp påsar, putsat alla solglasögonen, stängt igen dragkedjorna på ett antal skidjackor och tagit bort kläder ifrån hyllorna för att jag ska kunna göra det rent och snyggt och sedan lägger jag tillbaka dem. Det är ju vår nu och då kommer ju all damm och smuts in i butiken när det är så lerigt utomhus - "den värsta tiden" som alla i personalen säger. Hehe! ^^,

Jag tror jag ska ta någonting att äta nu och sedan ska jag väl gå ut med Nancy och se någon film kanske. Jag tror jag behöver sova också eftersom jag inte mådde så bra imorse. Jaja, vi hörs senare - puss&kram! <3

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Godnatt alla söta läsare!

Nu ska jag sova för imorgon blir det att ta hand om de små barnen igen.. Ni får sova så gott alla söta läsare så ses vi imorgon! :) Lina massa nannig och behöver sin såkallade skönhetssömn. Jag har precis också fått ett gulligt godnatt sms av min älskling så nu kommer jag sova gott! :)



Lina Hansson <3 Axel Jonsson


Ola Svensson, yummy!

Sjukt nannig just nu, ta hand om barn är jobbigt.. (a) Men kul med såklart!

Just nu så har jag faktiskt fastnat för Ola Svensson på youtube?! Asså vet inte riktigt varför men råkade hamna där på ngn konstig vänster. Alltså den som säger att han är ful eller sjunger dåligt ljuger fan. Sätter varje ton perfekt, är snygg och har en otrolig känsla! Ryser..

Ola Svensson sjunger I believe I can fly i så ska det låta



Lite rolig låt som heter "lite grann från ovan",
älskar när han sjunger "jag e en liden gåsapåg från skåne!" :)



Hanson Sport Åre!

Jag vaknade 08:30 idag för att cykla till Hanson för att praoa där från 09:00 till 11:00. 

Det första jag gjorde var att ta Hanson-bilen och åka iväg med Monika för att hämta kartonger med kläder i och sedan satte vi prislappar, larmade och hängde upp dem i butiken - jag och Merike. :)

Det är så himla skönt att jag känner alla i personalen också, jag fick ställa min cykel inne i verkstaden för Jörgen och så fick jag varm chocklad också. Jag har ju rast mellan 11-15:00 och sedan jobbar jag igen till 17:00.

Jag fick sätta prislappar på pannband, gå runt och fixa i butiken.. typ stänga igen alla dragkedjor som kunderna glömmer att dra upp när de provat kläderna osvosv.. ^^, Det är faktiskt väldigt slappt att jobba där och Monika och Merike är så rara och snälla mot mig! :)

Usch, förresten hade någon också gått och spytt precis utanför affären, stackars oss! :( Bläääh!

Imorgon ska jag kanske hjälpa Ellen i skiduthyrningen, fixa med pjäxor, skidor, snowboards.. Undrar hur det kommer att gå egentligen? Haha, time will tell..

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Första praodagen!

Heyhey!

Just nu ligger Ronja i min säng efter en dags prao på bageriet och jag har praoat hos fyrorna i Åre Skola. Vi slutade och började samtidigt idag, så vi har praoat mellan 08:00 och 14:00. ;) Skönt att sluta tidigt!

Hon har stått upp hela dagen och hackat grönsaker och champinjoner, gjort mackor och torkat borden. Hon är lite trött efter det eftersom hon har fått stått upp hela dagen typ, lilla slaven. Haha nerå, Ronja massa duktig! :)

Själv har man haft samling, planering, matte, svenska, SO och idrott med fyrorna. :) De är jättesnälla och goa små barn. ;) Det var mycket roligare än vad jag trodde iaf! Jag har snart lärt mig alla namnen också, jag e pro asså. Men det var en nice klass jag hamna i. Amanda en tjej där ba: "åh, jag vill att du ska vara här resten av året!" man ba: "naawh!" :) Men det var roligt faktiskt trodde det skulle vara mkt tråkigare, läskigare och svårare.

Mina brudar! ;)


De hoppar hopprep! ;)


Orättvist!

Asså fatta vad orättvist! :( Gissa vad Peter, mamma, Mats och Marlene gjorde nyss? De åkte helikopter upp till Fjällgården! Jag vill ju också, det är skitkul och det var typ jättelängesen jag gjorde det nu. Men jag fick inte följa med, orättvist.. :(

Mene iaf så var jag ute med hunden nyss och såklart är det ngn som ska spränga ngt så Nancy sprang rakt upp till mina kusiners hus och smet in i deras hus. Man ba: "vafan, jävla mes hund!" Jag fick gå i djupsnö och hade bara leggings på mig! :( Fyfan vad jobbigt det var och kallt. Usch!

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Ska väl chilla lite och sedan kanske se någon film? :) Aja, vi ses senare bloggen!



En dag att minnas..

Hejhej bloggen!

Det blir inte så mycket bloggning för mig idag eftersom jag inte mår så särskilt bra - har sovit hela dagen men ska snart gå ut tror jag. Jag är bara så himla ledsen och besviken på mig själv, orkar inte mer.. Jag kommer nog förmodligen aldrig förlåta mig själv och just nu vill jag bara glömma..

Jag bloggar mer imorgon när jag förhoppningvis är lite gladare för jag tänker inte berätta vad som hänt.. Ses imorgon, pusss'n! <3

Image and video hosting by TinyPic
 

Förlåt mig, jag är så ledsen...



Image and video hosting by TinyPic

Hemma men ska ut direkt igen!

Hey igen!

Hemma från solariumet nu!
Det var faktiskt inte så farligt, blev lite brunare dessutom för jag solade bara i en kvart. ;) Mene det e nice. Tove är typ lite emo idag så hon verkar inte vilja blogga så mycket.. Mene aja måste ut med hunden nu medans det fortfarande är lite soligt ute! :)

Såhär brun vill jag vara igen! :(
Bilden är tagen 12 september 2009 innan mammas födelsedagsfest, 
visst va jag sjukt snygg? haha.



7 april 2010, fyra dagar sedan. Snacka skillnad asså! bleek.



kysss&smeek


Solarium, Macbook pro och Iphone!

Hallooo alla bloggläsare!

Min bärbara dator sjunger just nu på sista versen känner jag.. Skärmen har nu lossnat helt så den måste ha en vägg att luta sig emot, knapparna S och mellanslag måste man klicka ganska hårt på för att det ska fungera. Och så blir den överhettad ungefär efter varje halvtimme och stänger av sig. Så jävla grym dator jag har asså!

Tur att man kanske få en Macbook pro i silver snart och dessutom kanske en Iphone? haha high tec man kommer va då asså.. Mene för att få det måste jag börja hjälpa till mer hemma. (a) Längtar och gud vad det behövs!

Idag har jag typ suttit vid vår veranda hela dagen och solat. Jag hade ingen skjuts till Duved så kunde inte åka skidor men hade ändå ingen lust riktigt. Nu ska jag snart och bättra på cancern med Ebba för vi ska gå och sola solarium! :) Jag har faktiskt aldrig gjort det, kommer få panik därinne! :s Mene aja vi får la se hur det går, jag vill ju vara brun.. Jag är liksom jätteblek så det behövs verkligen!



Så nu ska jag fixa i ordning mig inför det så vi ses! :)


Vad ska jag göra idag?

Hmm.. Igår var det inte så roligt så jag är inte riktigt på humör idag, tjafsade lite med två kompisar(?).. Men vet inte riktigt hur jag ska lösa det än bara. Aja, skitsamma tänker inte låta det förstöra min dag! :)

Idag kanske jag ska åka snowboard eller skidor? Vet inte riktigt än.. Har egentligen inte sådär jättestor lust. Men det är ju skit fint väder så det är kanske bra att komma ut ändå?

Lite nygamla radiolåtar som jag diggar.. ;)

Jason Derulo - In my head


Ke$ha - Your love is my drug


Taio Cruz - Break your heart



BigAirBag-hoppning och ikväll på lokalen!

Hejhej allihopa! :)

Jag hämtade ju Marcus på Åre Station tidigare idag med Nancy och då gick vi upp till byn och tittade när allihopa hoppade BigAirBag i centrum. ^^,

Nancy var jätterädd att vara där för hon tyckte Airbagen var så himla läskig, gumman! :( Wissing sprang också iväg med Nancy men hon vägrade komma tillbaka så han fick lyfta henne till mig igen, hon skakade t.o.m, min lilla älskling! <3

Vi satt där ungefär helatiden och tittade när alla hoppade men sedan vid 16:30-tiden gick jag och Marcus hem till mig för att lämna Nancy och äta lite och efter det gick vi till lokalen. :) Det var ganska mycket folk där ikväll och jag fick träffa Hampus som Johannes hade tagit med sig eftersom han ska sova över hos honom inatt! :D Jag blev helt överlycklig, Hampus får alltid mig att le! ^^,

 Vi gick och åt på Max, gick ner till Ica, var och såg på film och jag skrattade ungefär hela kvällen. Men tyvärr så hade Tobbe och Marcus gjort Lina till emo genom att vara skitdryga.. -.-' Jaja, jag orkar inte dra kvällen mer i detalj men roligt var det! :D Ebba ska sova över här ikväll också så jag ska gå och vara social med henne och Lina - vi har ju inga föräldrar hemma just nu eftersom de är ute på middag, niceeee! ;)

Aja, vi hörs imorgon gott folk, pusssss'n! <3

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Skotertur och pimpla

Helluu bloggen! :)

Hemma från offsjöpimplet nu! (eller vad det hette..) Jag och Alva Happe hängde fett och pimplade gärnet! Men vi fick ingen fisk tyvärr.. :( Vi försökte faktiskt vinna med en godisfisk men domarna sa att det var ogiltligt, bajs. -.-

 Vi hängde också fett med Olle och Arvid som kom lite senare med deras pappa på längdskidor. Ballt va? ;) När det var utlottning så fick Arvid en gosedjurs fisk, Alva en häst, Olle ett pannband och jag en kåsa och ett sitt underlag. Men jag och Alva bytte pris sen så jag fick hästen. ;)

Olle och Arvid försökte också vinna med Arvids gosedjurs fisk som de satte fast på en krok men det var inte heller giltigt. :p

Sedan så åkte jag och Alva runt på en skoter men vi fastnade typ 3 gånger så Tobias fick hjälpa oss men han fastnade också en gång. SKILLZ vi har va? ;)

Sedan så fikade vi ett tag och sedan åkte vi skoter hem. ^^

Stället vi pimpeltävlade på!


Alva! ;)


Ehm.. jag? heha.


Olle som fått upp en riktig bamsing!


Arvid hjälper Olle att få loss den. ;)


Söt chihuahua-valp som hette Melvin men kallades för Mellis. ^^


Marcus kommer hem till mig!

Hejhej bloggen! :)

Jag har varit hemma hela dagen och bara myst och tagit det lugnt här hemma helt själv med Nancy. Lina är ute med familjen och Alvas familj och åker skoter uppe på fjället. Jag hade ingen större lust att följa med så jag stannade hemma istället.

Jag lyckades alldeles nyss övertala Marcus att komma hem till mig och umgås och sedan så drar han och jag till lokalen så jag ska hämta honom nu vid kl 15:00 på Åre station! :D Haha, jag måste bara städa mitt rum lite snabbt och göra det fint här hemma ^^,

Vi får höras senare bloggen, puss på er! <3

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Lokalen tonight, yeaah!

Hellu!

Det var skitkul på Lokalen idag. ;) Jag skrattade typ åt allt möjligt i slutet och var allmänt flummig. (a) Marcus försökte kväva mig med en kudde samtidigt som Ebba kittlade mig ett tag. Haha, eller Marcus höll mer kudden mot mig eftersom jag verkligen tjöt av skratt och han försökte dämpa ljudet liksom.

Sedan så lyssnade vi när Tobbe och Freja berättade om fallskärmskursen, ganska intressant. :) De verkar ha haft kul där! Synd att jag inte gick det för det verkade skitkul, tänk att liksom flyga 1000 meter upp i luften från skutan! :o

Jag typ skrattade hela tiden i slutet och var bara konstig, alla ba: "eeh, jaha.. normal brud?" (a) Mene aja det va nice. Men nu måste jag sovelisova hörni. Btw.. Kommer sakna Sarah sjukt mkt! Hon åker ju imorgon kväll till Västerås så jag sa hejdå idag till henne! :(<3 Kmr sakna dig.. Sedan så hoppas jag att min lilla Ronja mår bättre snart, du var ju lite ledsen idag.. Säg bara till om du vill prata, bby. <3

Btw.. Jag diggar den här som jag tror Josefin Salming har kommit på. Sjukt bra dikt! ;)
"Livet är kort. Bryt regler, förlåt snabbt, kyss långsamt, älska sant, skratta okontrollerat och ångra aldrig något som har fått dig att le."

Live well, live much and laugh often


Men nu måste jag sovelisova för imorgon
blir det troligen skotertur så godnattie på er! ;)

Hemma från Axel!

Helluu nu är jag hemma från Axel! :)

Vi har typ suttit lite vid datorn och kollat på epa-traktorer (weei, skitkul! -.-), ätit lunch, myst, varit med Sanna och Joel Antman, spelat kort, jag och Sanna kollade när killarna gjorde chokladmuffins (!!), ätit middag allihopa, sedan pratade jag, Axel, Sanna och Karin om allt från att bränna gräs till medium och spöken medans Arvid, Joel och Olle var på bandyn. Innan jag åkte gjorde sig alla fina inför Idas födelsekalas och jag åkte hem. :)

Btw Ida jag lovar att du kommer bli chockad kanske lite rädd utav presenten från Arvid. ;) Synd att jag inte kommer få se din min bara. (a)

Jag glömde bort det där med att ta bilder på mig och Axel. Eller ja jag kom på det i slutet med tyvärr vare bara Olle som ville vara med på bild. Axel ville inte! :( Mene aja ska tvinga honom någon annan gång. ;) Han var ju så fin innan jag gick, min snygging.

Mene aja.. Just nu funderar jag på att dra till Lokalen men ska läsa lite tidningar först.. ;) Så vi ses nog senare alla? :)

kysss .



Järpen med mamma

Jag vaknade runt 13:00-tiden och sedan drog jag snabbt på mig lite kläder och så åkte jag och mamma iväg till 76 kvadrat och tittade lite snabbt där. :)

Efter det så drog vi till Järpen och då köpte jag lite prydnader till mitt rum, två små gröna fåglar, en blomma och en liten slags ask med rosor. ^^, Jag älskar verkligen sådana saker eftersom mitt rum är så  Vi var också och fikade på Strand Caféet och sedan handlade vi hem lite mat osv..

Jag har sovit en stund nu så jag har hunnit äta en liten middag på fil och flingor och så har jag tagit ut disken på Peters begäran för att jag inte hann gå ut med Nancy igår. Jag har också hunnit klä på mig och fixa mig så nu ska jag dra till byn och möta upp Ebba så vi ses senare bloggen! <3

Pussss!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ska till Axel!

Hallooo bloggish!

Sitter just nu och plattar mitt hår och lyssnar på musik. Jag ska hem till Axel idag trots han är sjuk men det ska inte hindra mig från att träffa honom! Blir nog mysigt att bara ta det lugnt iaf.

Funderar på att ta lite bilder på oss tillsammans men Axel kanske inte är så peppt på det när han är sjuk? Aja vi får se.

Men nu måste jag borsta tänderna, platta håret, klä på mig, äta något m.m innan jag drar till Axel. :)<3

your love is my drug - ke$ha


Ute på byn!

Hejhej bloggen!

Jag drog ju till lokalen runt 18:00-tiden för att möta upp Marcus och sedan drog jag, Linus, Tobbe, Robin, Marcus och Ebba till Max för att äta lite.


 Jag hade själv inte med mig några pengar men Marcus var snäll nog att ge mig alla sina pommes! :D Jag var jättehungrig! Antagligen därför jag blev så irriterad på Linus att jag körde upp fingrarna i hans mun för att få honom att sluta vara så jobbig.. Inte på humör med andra ord, haha! Men efter maten blev jag glad igen! ^^,

Efter det så drog vi runt lite överallt, var på lokalen, på Ica och sedan när kvällen började närma sitt slut så var jag på Holiday med Rickard, Felix, Boudrie, Simon, Wissing, Adam, Tim, Ada och kanske några fler.. Men Ada var tvungen att gå sedan men vi var runt Åre Stationen efter att vakterna sparkat ut oss ur Holiday och sedan drog några fler och då drog vi upp till Max men sedan gick jag hem! :)

Jag ska gå och lägga mig snart så vi hörs imorgon bloggen, pusss! <3

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic

Trött och dusch

Hellu sexy!

Hemma från Ronja nu.. Vet inte riktigt vart min familj håller hus? Typ bara jag och Joakim hemma. Men det är nice iaf! (a) Ska snart ställa mig i duschen tror jag.. Mitt hår ser ut som bajs. Vet, moget ordval. ;)

Tror jag bara ska ta det lugnt resten av kvällen, sjuukt trött. Jag sov typ hemma hos Ronja förutom vid middagen då vi skrattade åt allt möjligt. Skratta är typ det bästa som finns, härligt liksom!

Mene vet någon vart min tvillingsyster är förresten? Kan hon vara på Lokalen mån tro? Aja skitsamma. Nu duscha!

gamla bilder..


kysss&smeek .


Afterski hos Ronja!

Sho alla!

Just nu sitter jag och Sarah hemma hos Ronja och har afterski. Vi åkte skidor i typ 3 timmar innan vi gav upp, sämst snö säger jag bara. -.-

Just nu sitter vi och väntar på maten. Vi har fikat, typ kollat runt på facebook, Sarah har chattat med min kille Axel och så har vi pratat om allt möjligt. ;)

En kort liten uppdatering helt enkelt. ^^

Sarah! :)<3


Ronja, blyg för kameran ;)<3


Ronjas hundar, Ofelia och Tacha! :)


Inga bilder på mig tyvärr, mohahaha! (a)

Chillar

Jag har fortfarande grym träningsvärk efter snowboardåkningen iförrgår.. Jag ska nog istället bara ta det lugnt idag så jag har precis gjort upp ett bad och efter det ska jag nog ut med Nancy och plugga lite. :)

Jag drömmer nästan varje natt nuförtiden, det är typ verkliga drömmar också.. Alltså sådant som har hänt eller som kan hända som typ.. skrämmer mig lite? Jag har ju drömt drömmar förut om saker som kommer att hända mig i framtiden och som har gjort det.. Scary! :s

Jaja, nu när jag hoppar i badet ska jag nog också svara på ett formulär som Lina och jag fått om en undersökning för tvillingar. Niicee! ^^,

Ses senare, pussss'n!
<3

Sitter just nu i bara min morgonrock! Mmrmffh!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Skidåkning i Åre idag!

Tjena, tjena!

Idag blir det skidåkning igen, asnice. Förresten Linus, jag gissar på att du sover din busunge eftersom du inte svarar när jag ringer eller smsar. Så idag blir det skidåkning i Åre med Sarah och Ronja. :)<3

Jag är typ ganska trött idag eftersom jag och Axel pratade i telefon rätt länge igår om allt möjligt. Men det var mysigt, jag älskar dig. <3 Du får bli frisk snart, jag saknar dig ju!

Men nu måste jag skynda mig att sätta på mig alla skidkläder och sedan dra till backen! Men vi ses senare idag, okej? :)

Moi!


Filmkväll!

Halloo alla!

Det blev något annat istället för Lokalen så nu ska jag, Tove, Ebba och Sarah ha filmkväll här in thaa house! Hur coolt är inte det? ;) Vi har varit och hyrt två filmer och de heter "Jennifer's body" och "Så olika".

Den första är en rysare och den andra en komedi. Ska bli spännande att se dem och mysigt! ;) Bästa sällskapet ju! :)

Movienight, ignorera mig! (a)


Cyklat på byn med syster och Nancy

Lina och jag pallade inte att vara inne hela dagen så vi drog ut på en cykeltur på byn med Nancy. :)

Vi tittade när lite folk hoppade BigAirBag mitt i byn och schteekte runt! :D Vi cyklade sedan lite runt Holiday, Stationen m.m och vi fick ett par tutningar och flirtingar med några killar i 20 årsåldern, haha! Gulligt!

Efter ett tag ringde Ebba och då bestämde vi att vi skulle träffas hemma hos oss så när Lina och jag kom hem så var Ebba redan här och bloggade och så fick vi en Åre Chocklad-strut av henne, tack så mycket! <3

Vi ska snart dra in på lokalen tror jag så vi ses förmodligen där!
Hörs senare!

Pussss'n!

Lina! ;) 


Jag! ^^


Twinpower! :D


BigAirBag! :o

Chokladstruten av Ebba! ^^


Mysdag med syster!

Hey alla snygggingar därute som läser våran blogg! ;)

Igår åkte vi ju snowboard och gissa vilken träningsvärk jag har idag asså. Jag har ont överallt och faktiskt speciellt i armarna..? Jag och Tove ska bara ta det lugnt idag eftersom vi båda har ont i kroppen. Jag har typ ont i kroppen efter alla ramlingar också.. (a)

Just nu så sitter vi iaf i myskläder och spelar "Spyro - Dawn of the Dragon" på vårat Playstation 3. Jag försökte spela "Guitar Hero - World tour" först men gitarren funkade inte! :( Sämst.. Men jag kan inte spela med Tove just nu eftersom min konsoll fick slut på batteri så jag bloggar nu istället, visst är jag snäll? ;)

haha, fan va nördiga vi är!
Tove är Cynder, den rosa och mörkblåa och jag är Spyro, den lila och gula. ;)



Men jag orkar typ inte blogga något mer, haha. Finns så inte mycket mer att säga heller.. Men ni får ha det så bra sålänge! :)

Tidsfördriv

HAR DU

Ett förhållande: Nej
En bästa vän:
Ett par stycken! :)
Haft ett seriöst förhållande: Jag vet inte.. Jag har nog haft en möjlighet till det..
Blivit kär vid första ögonkastet: Vet inte.. tror inte det..
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Skrikit åt en lärare: Lilla jag? :) Hehe.. aa
Kysst någon och sedan ångrat dig: Hmhm..
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja..
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja..
Snusat: Ja, testade en gång.. 
Rökt: Ja..

DAGENS

Klädsel: Skidkläder
Frisyr: Långt, plattat hår..
Låt: Welcome to my life och When it rains
Drog: Skratt
Saknad: Min pappa och några till..
Sjuka: Jag ramlade hela tiden idag - sjuuukt!
Köp: Lunch..?
Godis: Linas muffins? ^^
Attityd: Trött, lite irriterad och ledsen men mest glad! :)

FÖRSTA

Vän:
Johannes och Lina tror jag.. :)
Bil: Ingen
Kärlek: Rickard eller Fredrik?
Husdjur: Nicky - en kanin! ^^
Semester: Vet inte.. Thailand kanske?
Jobb: Pluggar
Köpta skivan: Hits for kidz antagligen?
Piercing: Ingen.. men skulle kunna tänka mig öronpiercing och navelpiercing.
Konsert: Minns inte..
Fylla: Dricker inte..

SKULLE DU

Våga hoppa fallskärm: Tror det..
Våga hoppa bungyjump: Ja! :)
Kalla dig själv lycklig: Både och
Kunna gråta över en kille: Typ redan gjort..?
Ljuga för någon: Vita lögner.. men jag är väldigt ärlig och uppriktig/sanningsägande..
Kunna springa 50mil: Jag kan om jag vill..

VAD

Gör du just nu: Sitter i mitt rum och chattar, smsar osv. :)
Ska du göra imorrn: Jag vet inte, jag tar nog dagen som den kommer..
Säger du till dig själv när allt känns svårt: "Kom igen nu, Tove"
Har du med dig in på bion: Godis och sällskap ^^
Är det för färg på dina byxor: Ljusblå
Är det för väder hos dig just nu: Strålande sol under dagarna..
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: Personligheten 
Skulle du göra om du vann på lotto: Shoppa! :D

BLANDAT

Är du blyg inför de motsatta könet: Nej
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 16 år
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Japp
Använder du huvtröjor: Ja, gjorde det idag! :)
Vill du just nu ha några piercingar eller tatueringar; Öronpiercing, navelpicering och någon tatuering blir det nog! :)
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Mest motsatta

VAL

Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
Sommar eller vinter: Båda
Vilken ålder har varit bäst hittills: 6 år? Ung och bekymmersfri!
Sova på sida, mage eller rygg: Rygg
Kramar eller kyssar: Kyssar..
 
  Image and video hosting by TinyPic

 Image and video hosting by TinyPic

Chokladmuffins

Helluu alla sweethearts därute! ;)

För en timme sen så fick jag typ någon random lust att baka..? Så vem ställde sig inte och började baka chokladmuffins om inte L-Hansson? ;) Haha, det trodde ni inte om mig va? Jag är inte för att baka så jättemycket men vafan jag var sugen på ngt gott, hade tråkigt och då blev det bara så liksom!

Så nu sitter jag och mumsar chokladmuffins för fullt och ska titta på en film. (y) Vet inte vilken bara, ska söka runt lite kanske. Jag är fett filmsugen typ och nu när man har muffins att äta, yummy!



Någon som kanske har förslag på någon film? Säg bara till! :)

Cykla ut på byn!

Hejhej bloggen!

Idag har jag ju åkt snowboard hela dagen i Duved! :) Jag tyckte faktiskt det gick ganska bra bortsett från att jag ramla flera gånger och att jag knappt kunde svänga. Haha! Jag ramlade så många gånger att hela jag var helt igenomblöt efteråt.. Det var iallafall väldigt roligt och vi ska säkert åka mer snowboard någon annan gång ^^

Just nu ska jag börja klä på mig lite mer ordentliga kläder och åka ut på byn för att cykla med Nancy. Jag har nästan precis ätit middag och jag började asgarva åt mammas handikapp. Hon har ju seriöst världens största gips över sin arm och hon har faktiskt brytit fingret? Jaja, det är typ stöd eller något, stackars min mamsi. <3

Vi får höras lite senare bloggen, kyss'n!


Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hemma från snowboardåkningen!

Heysan hoppsan!

Nu är man hemma från snowboardåkningen. Jag pallar inte skriva så mycket om den eftersom videoklippen och bilderna från idag säger det mesta, enjoy!


Video på när vi åker ;)



Videoblogg där vi berättar hur det känns att åka och sådant! :)


Bild på några från gänget! ;)


Bild på alla förutom mig eftersom det är jag som håller i kameran dårå!


den stora utmaningen, att åka bygel-lift. Men det gick skitbra!


Jag och Ronja tsm i liften. Bara jag som kunde åka tillsammans med någon eftersom jag har högerfot fram.


Jag i Toves hjälm! ;)


Vi alla i liften! :)


Snowboardar idag i backen!

Idag ska vi åka snowboard så nu kl 10:15 ska Lina och jag vara klara för att åka till Hanson tillsammans med Ebba och Håkan för att hyra snowboards och sedan sticker vi till Duved! :)

Jag har inte åkt snowboard på flera år men Lina och Ronja åkte bland annat för ett år sedan men då hade jag på mig skidor.. Vet inte riktigt varför? Tråkmåns I am! ^^,

Jaja, vi får se vad som händer ikväll och det kommer nog komma lite härliga skidbilder om våran dag i backen så vi ses lite senare, pusss'n!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Fan vad jag längtar till imorgon!

Heysan sweetie!

Filmen var faktiskt ganska bra, värd att se! :) Mene jag trodde den skulle vara lite läskigare men den var bra ändå!

Längtar skitmycket till imorgon för då kommer vi ha så jävla kul! ;) Jag kommer dock faila totalt.. Men det är kul det med! hihih. Alla i vårat skidcrew ska ju som sagt hyra snowboards! Kommer bli fett ballt, yaaao!

Och jag som måste duscha.. Men klockan är ju typ "41 på natten".. shiit. Mene kanske kan duscha en snabbis om jag skyndar mig!



så kysssssssssssssss .


Sorority Row

Nu ska jag, Tove, Ebba, Nancy och Apte ha filmkväll och snacka SKIT! haha. ;)

Just nu sitter allihopa i mitt rum och chillar galet. Vi ska kolla på en rysare som heter "Sorority Row", någon som vet om den är bra?

Baksidan av filmen lyder iaf:

"Det var menat som ett oskyldigt skämt. Men när det slutar med ett makabert dödsfall bestämmer sig de fem collegetjejerna för att glömma liket och bevara den fruktansvärda hemligheten. Inte långt efter att de har tagit examen börjar terron. Har offret återvänt från de döda? Är det någon som försöker hämnas? Och vem känner till den mörka hemligheten?"



Visst låter den spännande? ;) Nu ska vi iaf se den! kysss.

Hemma från skidbacken!

Halloo hemma från backen nu!

Det var superhärligt som vanligt och idag hade jag även pyntat mina coola stavar med fjädrar, awesome va? ;) Idag så besteg vi ett fjäll, satt och solade, åkte runt överallt, käkade lunch skitlänge och pratade massa strunt. (y) Det var jag, Sarah, Ronja, Ebba och Linus som åkte. ;)

När vi besteg fjället insåg vi att det var för hård snö däruppe när det var försent. Så det var inte så roligt att åka ner där sedan som vi trodde det skulle vara. Men det var en utmaning iaf och fyfan vad jobbigt det var. Typ hela tiden "PAUS", sitta och vila. Men kul var det! :)

Sedan så vare bara allmänt kul som vanligt, vi har alltid så roligt. Vårat balla skidcrew! ;) Men imorgon så är det inte skidor som gäller utan något helt annat! *trumvirivel* SNOWBOARD! Fyfan vad kul det kommer bli. Längtar! Linus har ju aldrig åkt snowboard så det ska bli kul att se honom åka. ;) Mene jag åkte för lite mer än ett år sedan så jag kommer vara sämst. Men aja, det är skitkul att åka snowboard! Hoppas det är sol imorgon bara. ;)

Men nu kommer lite bilder från idag, nice va? I know you like it.

kysss a la lina ;)


sjukt snyggt va?


Ronja och Linus påväg upp mot toppen!


Sarah kämpar men med ett leende på läpparna!


"PAUS!"


Linus tog en liten schtekar paus. ;)


jag var med på ett hörn!


schteeek


Svenska program?

Jag har bara legat här hemma på min veranda med ipoden, skvallertidningar, en god smootie och Nancy som sällskap i strålande sol! :)

Just nu när solen gick lite i moln så tänkte jag fortsätta kolla på serien Dubbelliv som Lina visade mig igårkväll. :) Jag tycker egentligen inte om svenska program - det vet bland annat Ebba eftersom hon älskar sådana medan jag bara ligger bredvid och suckar.

Hon brukar kolla på sådana serier som handlar om utredning om te.x mord och utmaningar - sånt som har med polisen att göra blablabla.. men det får bara mig att tänka på CSI och hur mycket bättre det är i jämförelse och då blir det bara så att jag ligger där och väntar tills Ebba tittat färdigt, haha! :)

Jag gillar faktiskt sådana här typiska svensson-serier som typ Adam&Eva, Sune osvosv.. så då blir Dubbelliv perfekt för mig! Utredningar kan vi lämna åt Miami men typiska vardagsproblem som att hitta kärleken här i Sverige kärar jag mig ner i! ^^,

Jaja, ska träffa Ebba nu framåt kvällen - hon har åkt tillsammans med the gang medan jag har varit hemma och haft tråkigt! Well, vi ses senare - pussss'n! <3

Såklart så har jag på mig min fräna I love sailors-tröja!
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ingen skidåkning för mig

Hejhej bloggen!

Jag orkade inte följa med till skidbacken tillsammans med Sarah, Ronja, Lina och Linus imorse eftersom jag kände mig så trött och faktiskt en aning ledsen och bekymrad.. Jag ska helst inte gå in på detaljer..

Jag ångrar faktiskt nu att jag inte följde med Lina till backen. Jag visste väl att jag skulle göra det - dum som vanligt!

Jag ska nog börja klä på mig iallafall (sitter bara i morgonrock) och gå ut med Nancy en sväng som jag gjort nu tre dagar i rad ut på byn. Jag älskar verkligen vårvädret vi har just nu! Solen schteecker, ni vet? ;)

Jaja, man börjar ju dagen med en god frukost! Även fast kl är 12:42 ^^,
 
Image and video hosting by TinyPic 

Image and video hosting by TinyPic

Skidor i Duved!

Halloo L-Hansson här!

Just nu sitter jag och smsar förfullt med Sarah, Linus och Ronja. Vi är ju riktiga skidåkare som planerar vart vi ska träffas och sånt. ;) Idag ska vi åka i "Du Vet - DuVed!" Blir nog supernice. 

Det här blir bara en liten kort uppdatering för nu måste jag klä på mig och väcka ToveLove. Sedan bär det av till tuffa "Duved - tycker om dig!" ;)

En bild tagen för två dagar sedan i den strålande solen i
Åres liftsystem solandes med Sarah. ;)


X-tremt snygg.

Nattligt äventyr!

Just nu har jag lämnat Lina för att hon blev trött och måste vara pigg för  vi ska upp tidigt imorgonbitti för att åka skidor! :)

Jag ska bara ut lite snabbt en sväng och göra byn osäker! Hörs senare!

Tillsvidare -
Godnatt allihopa! Imorgon kommer förmodligen många härliga och mysiga skidåkningsbilder och jag tror Peter börjar bli less på alla skjutsar fram och tillbaka men det blir väl bussen isånafall! Mamma har ju brytit fingret så hon har gips ända upp till armen typ? Lite onödigt kanske? Stackars min mami! <3

Jaja, vi ses imorgon, xoxo!

Image and video hosting by TinyPic 
Image and video hosting by TinyPic

Dubbelliv

Halloo alla läsare! ;)

Just nu ligger Tove och jag i min säng och tittar på filmen "Dubbelliv" som sändes i SVT för någon vecka sedan i flera avnitt.


Det handlar om en tjej som heter Amanda och en kille som heter Alex. Båda deras föräldrar skiljer sig och det handlar mycket om hur det känns att ha skilda föräldrar. Alexs mamma och Amandas pappa blir tillsammans och då blir Alex, Amanda och deras syskon bonusskyskon med varandra. Problemet bara är att Alex och Amanda är hemlig förälskade i varandra men de vet inte om det. Men nu blir deras romans omöjlig eftersom de blir syskon.

Ja, resten får ni se helt enkelt. ;)

Gå bara in på SVT och sök på Dubbelliv.


Visst är Alex grymt söt, jag älskar hans leende! :)


Om jag var en turk

Två sköna turklåtar! :D

Ronja visade Om jag var en turk för några veckor sedan medan vi har hört Svenska brudar sedan innan.. Jag och Lina har legat här hemma och skrattat och sjungt med i låtarna nu ikväll, haha! ^^,

Enjoy - lyssna och njut, hahahaha!





Image and video hosting by TinyPic

Lina back on track!

Eyy Lina here! ;)
And I know you like and miss it!


Längesen man bloggade.. Lade ju ner min förra blogg av lite privata skäl men nu är jag tillbaka!

Idag har jag varit ute i den strålande solen hela dagen. Fyfan vilken fantastiskt väder vi har nu. Den som sitter inne nu är dum i huvudet! Jag åkte iaf skidor med Sarah runt i Åre liftsystem och åt lunch med hennes föräldrar och lillebror. Linus da Olsson ringde mig också och saknade oss borta Duved. ;) Mene tar det lugnt Linus vi kommer imorgon, I promise. ;)

Asså om ni kör i Åre, åk ravinen för det känns som man flyger fram när man åker där! Rekomenderas verkligen. Skitkul! Men åk där lite tidigare på dagen när solen skiner på snön för då är det mjukare och inte lika hårt och isigt som i slutet av dagen, det suger.

Jag och Sarah var dessutom så sjukt snygga idag. Vi hade bara tjocktröjor, underställ, täckbyxor och *damdam* PÅSKFJÄDRAR fast i hjälmen. Coolt va? ;) Vi tyckte iaf vi var skitcoola, haha.

Men korkad som jag är glömde jag mina vantar hemma men det var faktikt lugnt för solen värmde. Gillas, typ äntligen.

Hoppas det är sånt här väder hela lovet nu, det skulle vara perfekt!!



tuffa meningar som sades 24/7 idag:


- We are shreeding Åre at the moment
- We are going downstairs!
- There is so much traffic everywhere
- Vi ska gå ner och köpa lite kräftor
- Mmm, MMMMM, MMMMMMMMMM!
- klockan är 41 på natten
- tjena, tjena skid-lina här
- hårfärgen e faktiskt inte allt

(superbra engelska , ja vet mina och sarahs skillz och vår idol är thom8!)

all inspiration från våran kära idol.
Vi är dina lärjungar och vi ska skapa thom8 religionen!





Men nu pallar jag nt blogga ngt mer, hahah . Men vi ses!

Välkommen till vår nya blogg!

Hejhej allihopa!

Jag har ju lagt ner min blogg meadore.blogg.se tidigare idag eftersom jag inte kände att jag hade tid för att uppdatera en egen blogg.. Under dagen när jag gick på byn med min lilla vovve så fick jag en idé om att Lina och jag kunde skaffa en blogg tillsammans eftersom hon lade ner sin blogg hanssonlina.blogg.se för några månader sedan..

Ex:
När jag inte känner för att blogga så kan ju alltid Lina göra det eller tvärtom! :) Perfekt!

Jag berättade sedan för Lina om det när hon kom hem från skidbacken och hon tyckte det lät roligt så nu är tvillingarna Hansson tillbaka här igen i bloggvärlden! ^^,

Eftersom vi är två som bloggar nu så kommer det ju komma fler inlägg om våra dagar och vad vi tycker och tänker kring saker och ting och då blir det ju mycket roligare att följa bloggen! :)

Vi ses senare!
Pusss <3
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

RSS 2.0