Vill bort nu!

Jag längtar faktiskt tills jag flyttar härifrån! :) Spelar typ ingen roll vart.. Bara härifrån så jag får upptäcka nya platser och personer. Så less på Åre nu! Bott i den här bubblan i snart 16 år nu. Nu vill jag ut härifrån! Spräcka denna nuvarande bubbla och blåsa en ny bubbla som ska bli nästa steg i mitt liv. Ett nytt kapitel, ett nytt liv, en ny Lina? Bara ett år kvar nu.. Keep fighting.




Ny header!

Hhee, jaaa. Jag var så himla less på den förra headern så var bara tvungen att bli av med den.. Mene aja, satte ihop en lite höstigare variant men den ser rätt ful ut ändå. Hahaha, ska byta snart! Denna får vara tillfällig. ;) Mene jaaa, det var väl allt vad jag ville ha att säga så nattie på er! pussspuss.

Barnvakt?

Tjena!
Slutade ganska tidigt idag eftersom vi inte hade någon musik, awesome. ;) Skolan var väl typ helt okej idag. Inga kommentarer så att säga! Btw så har jag på mig Toves och min hårförlängning just nu.. Clara och Mette fick testa den innan jag drog hem. Båda har ju mörkt hår så det såg lite skumt ut när de helt plötsligt hade lite ljusa slingor i det. ;) Förresten juste.. Jag och Tove blev erbjudna av Hans (Min SO och engelska lärare) att sitta barnvakt åt hans ettåriga son Pelle. Haha, åh vet inte varför han frågade oss. Antagligen för att vi är två och för att han litar på oss (?).. Mene jag vettefan hur bra hand jag har med barn? Så jag frågade Hans om Sarah fick vara med och hjälpa till. Hon är rätt van vid barn liksom. :) Hon fick det så troligen i framtiden ska jag sitta barnvakt åt Pelle. :) Det blir nog roligt men höhö, vi får väl se hur det går! Hans måste ju lita och gilla mig om man ger mig ett sådant ansvar. (a) Fedt. Mene ska nog hitta på ngt annat nu.. Pallar inte blogga! Så ciaao på dej bloggen! ;)

Varit i Järpen hos Axel!

Heysan läsare! :)
Idag efter skolan drog jag till Järpen direkt för att träffa Axel. :) <33 Efter lite strulande träffade vi varandra till slut! Vi gick först till bokhandeln för Axel behövde köpa ett anteckningsblock och sen gick vi på strandpromenaden och pratade. :) Därefter drog vi och käkade.. Eller ja, det var bara Axel som åt eftersom jag var rätt mätt efter först pannkakor på lunchen och sen direkt efter det hemkunskap och då käkade vi korv stroganoff! Mums men mättande. När Axel hade ätit klart gick vi till konsum och köpte vaniljglass och kladdkaka. ;) Yumyum! Vi tog med det till elevhemmet och där jag träffade hans nya klasskompisar, de verkade jättesnälla o trevliga. :) Det verkar ändå vara fett kul att bo på ett elevhem. Skulle också vilja göra det men till nästa år blir det kanske att bo i lägenhet med Axel i Järpen? Det blir nog awesome det med. ;) Mene tiden gick ganska fort och helt plötsligt var det dags att åka hem.. När vi stod och väntade på bussen bestämde sig Axel för att åka med mig. Han har sovmorgon imorgon så då passade han på och överaska sin familj genom att komma hem igen för en stund. :) Jaa.. Nu efter det där så har jag tagit ett bad och ska snart krypa till kojs.. Är typ fett trött! Så ja.. Jag säger väl godnatt till er nu kära läsare. Godnattie, sov så gottie alla. ;) <3 pusss.
Jag älskar dig, Axel!! <33 Världens bästa pojkvän. <3


This or that... OR WHAT?

Singel/Pojkvän
Coca-Cola/Fanta
Hund/Katt
Vinter/Sommar
Få vänner/många kompisar
Bondin/Brunett
Smsa/Prata i telefon
Kissie/Kenza
TV/Datorn
T-shirt/Linne
Resa/Vara hemma
Hus/Lägenhet
Gina Tricot/H&M
Bruna/Gröna ögon
Myskväll/Partykväll
Förälskad/Kär
Paow/Dessie
Glass/Godis
Spindlar/Ormar
Gröna Lund/Liseberg
Magmuskler/Arm-muskler
Ska jag börja med lite this or that? ;)

Less fast ändå inte..

Heysan bloggen!
Varit på lite deppigt humör hela dagen typ.. Mene nu äre okej. :) Axel fick mig på andra tankar, älskar dig baby. Så nu är det frid och fröjd.. Jag ska dessutom träffa älsklingen imorgon som jag inte gjort nu på över en vecka! Saknat honom som fan, så det ska bli underbart. Just nu så sitter jag och snackar med Mette och Robin och hänger vid facebook. Chill! Jag borde egentligen sova nue snart.. Skola imorgon ju! Shiieeett. Min voffsing ligger här brevid mig just nu och suckade tungt.. Haha, hon vill tydligen sova iaf. ;) Mene ja, jag är lite less på några så ja..
Fuck you.
Min nya ring som ni ser där på "fuck you"- fingret. ;) Min hand ser typ värsta emo ut.. haha mene vafan nitar e jue inne nu o ja gillare. ;)

Gårdagen, Östersund och Lokalen!

Helluu!
Igår var jag i Östersund med Ronja, Tove och Ebba. Jag köpte en t-shirt, två leggings och en ring. ;) Det var typ rätt svårt att hitta något.. Mene det hittade jag iaf! Vi träffade även Karin, Arvid, Wissing, Charlie och hennes kompisar i Östersund. Trevligt, trevligt! (: Det var rätt kul att vara i Östersund och gå runt i alla butikerna men shiit vad man blev trött i fötterna efter ett tag, pjufh. ;o
Mene efter Östersund så drog vi till Lokalen. Det var rätt segt där ett tag men sen blev det rätt kul och i slutet kollade vi på skräckfilmen SAW. Asså.. Saw filmerna är inte läskiga utan obehagliga tycker jag. Inte direkt så kul att gå igenom all den där smärtan för att antingen att få leva eller dö.
Mene sen drog jag hem och typ somnade rätt tidigt (för att vara jag asså) haha. Mene hmm, idag vet jag inte vad jag ska göra.. Chilla typ? :) <3 Mene ni får ha det så gött alla läsare, pusspuss.
jag igår! :)

Hemma från fjällturen och Lokalen!

Hellusan!
Vi har ju varit på fjälltur nu mellan tors-fre och det var fan kul. Jag och Hampus typ garva ihjäl oss åt allt! haha, så jävla fult. Hampus, jag säger bara "Deathround". Hahahaha! Mene Hampus fick dessutom sova i vårt tält för han, Linus, Olle, Robin och Lau hade bara tagit med sig ett vindskydd medans vi andra hade tält. Det fan regnade och blåste och deras liggunderlag var svin blöta. Så jag sa att Hampus fick sova inne hos oss. Vi gick typ och la oss 22:00 och somnade 03:00? (: Vi typ snackade skit länge om allt möjligt men det var nice. ;)
När jag kom hem så hoppade jag in i duschen direkt, hur härligt? Sedan fixade jag mig och drog på Lokalen. Där träffade jag typ allt och alla och jaaa, kvällen va fan nice men var på lite ledsamt humör när jag skulle hem. Jag saknar Axel så sjukt djävulskt mycket, jag har snart inte träffat honom på en vecka! :( Plågeri verkligen! Ge mig en avlidningsspruta någon? Jag klarar inte av saknaden längre. Okej, jag gör det väl.. Men snart äre fan kris. AXEL, JAG SAKNAR DIG ÄLSKLING! :(((( *sadface*
Mene.. iaf imorgon så drar jag till Östersund med Ebba + mångaaa mer. Alla ska typ dit imorgon? haha, klassfest eller vad? Haha nerå fast jarå.  Mene aajaaaa, paalla dej nu bloggeeeen. Sjuukt sliten nu lix.. HAR FAN TRÄNINGSVÄRK I LÅREN! Har aldrig typ haft det innan.. Skumeliskumskum! Men Natti på er. pussssss!
jag i hårförlängning ;) på de svartvita bilderna har jag inte i hela hårförlängning så det ser lite fejk ut men aa. =) btw så finns alla fjällturs bilder ute på facebook just nu, just check them out!

min dag i korthet

Heysan hoppsan!
Tredje dagen i skolan var väl hyfsat nice. Minns inte så mycket från dagen egentligen och tror inte ni vill veta direkt något om den. ;o Skola = boring.. eller? Men iaf efter skolan så drog vi och handlade käk och andra nödvändigheter till fjällutflykten imorgon. Vi ska till något ställe i Storlien som heter silver fallet typ.. tror jag? haha. Mene det blir nog nice men hoppas fan på bättre väder asså.. Detta duger inte! Efter det så drog jag hem och käkade middag med härliga familjen och därefter så kollade jag på mopedbilar. Jag har hittat en snygging jag vill ha.. Den kostar 80.000 så venne om jag ens får köpa den? Men den är fett cool! Den är orange, års modell 2007, gått 2000 mil och är i västerås! Den ska bli MIN, haha nerå. Men den va fan nice asså. Det är bra att det är en stark färg på den också så jag inte blir påkörd.. Skulle liksom vara så jävla typiskt! Mene efter det så packade jag inför fjällturen och sedan drog jag ut med Nancy. Innan jag gick ut med Nancy så satte Joakim på henne ett par kallingar. Hahaha, fyfan hon såg ut som en apa utan svans! (Svansen var i kallingarna) Sen så skrattade jag, Joakim och Tove tills vi låg på marken och Nancy typ stirrade på oss med ledsen min och bakåt strykna öron eftersom hon fattade att vi skrattade åt henne. Hahah åååh, det gjorde typ min dag. ;D När jag kom hem med Nancy så snackade jag med Axel i typ en timme. Han berättade en hel del om sin skola och sånt! :) Intressant. Jag ska nog träffa honom nu på måndag efter skolan i Järpen. Det blir nog niice! :) Jag har ju aldrig varit där på hans elevhem så det blir spännande! :) Men nu så ska jag hitta på något annat, ha det bäst kära läsare! ;) kyssss.
mopedbilen jag vill ha!


Lyssnar på Claudia Galli i P3 och nyss sa hon det här om relationer.. Jag kan inte annat än att hålla med henne.

"Men visst är det fantastiskt härligt i början av en relation? Man träffar någon. En människa som triggar dig och får dig att le och om allt stämmer så fallar du, handlöst. Glädje blandas med rädsla som blandas med passion och så går det runt så i en period. Den första tiden är magisk! Man vill leva och andas genom en annan människa, man vill bjuda in han i ens värld och komma på besök i hans. Det är mycket den första tiden.. "Vem är jag, vem vill jag vara inför honom?" För i början har man faktiskt en chans att helt och hållet vara den man vill vara och sen börjar relationen på riktigt! Man hittar varandras roller, man lär känna varandras vänner, planera framtiden och så småningom kanske man flyttar in i ett gemensamt boende som blir tryggheten. Livet rullar på och man vet vart man har varandra. Förhoppningsvist.. Man skrattar ihop, man upplever saker, man bråkar, man kompremissar, man är mer kär och man är lite mindre kär men man hittar alltid tillbaka på något sätt. På något sätt så knyter man ihop trådarna och allt blir som vanligt igen, man får det att fungera. Men det här är faktiskt en av det sakerna som jag tycker är häftigast med relationer. Att två människor, två helt olika individer kan leva ett liv tillsammans. Jag tycker det finns något extremt häftigt med att man kan älska någon. Liksom sin familj väljer man ju inte men dem lever man sitt liv med mer eller mindre iallafall. Men så möter man en partner, en person som ska finnas i ditt liv föralltid! Eller för en viss tid kanske men oavsett så är det en främmande människa som du väljer, bara det är otroligt romantiskt. Tänk att det funkar så.. Du väljer din partner och han/hon väljer dig. Ni båda är utvalda av varandra, bara det är magiskt."


update, yesyes?

tja fan! ✌
Andra dagen i skolan var väl rätt så chill. Eeeeh, jag vaknade faktiskt nyss efter en eftermiddags sömn.. eller vad man ska säga? haha. Åh, jag älskar att sovaaa.. ZzzZzzZz.. Fast bara ibland! (a) Haha, så jag kommer knappt ihåg vad som hände i skolan idag! (a) Men det är nog mindre viktigt för de flesta var ju typ där så tror ingen bry sig nog om jag inte berättar en sammanfattning om min skoldag, right? (;
Hmm.. vet inte riktigt vad jag ska berätta. Alltså jag är faktiskt ganska less på att blogga för jag är så hemskt dålig på det. Meeene ahah ja, ibland behöver man bara skriva av sig, mer eller mindre. :) Jag tror jag ska ringa till Axel nu och fråga hur han har det där borta på elevhemmet i Järpen.. Mene öhm, venne om jag vågar störa honom? Han svarar ju inte på mitt sms så han verkar nt ha sin mobil på sig. Aja, vi får se hur jag gör.. Mene aja, byee på er så ses vi! ;) ♥
jaah o toveeeh, mmmmmmh. (;

Första dagen i skolan och inspirationskort!

Jahapp.. Då var första skoldagen i nian avklarad!
Skoldagen var väl helt okej men ja.. Jag saknar 94:orna. Det var typ rätt tomt på något sätt även fast det är många nya elever i de yngre årsklasserna. Mene, haha vi hänger ju inte direkt med dem så det är klart att det känns tomt när många av ens kompisar har gått ut. :/ Mene.. Aja, man får försöka ha kul ändå!
Förresten så har jag börjat med en grej.. Som jag bestämt mig för att göra varje dag. Jo, det är att läsa ett inspirationskort varje dag! Vi har såna här hemma och de ligger vid mitt nattduksbord nu. Inspirationskort är alltså inspirerande kort (nehe äre?! Är du säker på det, Lina?!) som man vaknar till och då ska man dra ett av dessa och sedan ha det som guide för dagen. Asså fattar ni? Idag fick jag typ: "Jag ger aldrig upp" och sedan finns det en liten beskrivning bak på kortet som löd: "Det är omöjligt att misslyckas om jag står fast vid mina drömmar. Jag behöver inte veta hur, jag behöver bara hålla drömmarna i liv." Så det skulle jag liksom tänka på idag - "Ge aldrig upp!"
Jag tycker det här är ganska bra och det är typ haha spännande och se varje dag vad man får för kort. ;) Jag gillare.
Inspirationskort ;)
lådan? höhö.
Ett kort, idag stod det "Jag ger aldrig upp!"
Lite beskrivning av kortet på baksidan av det. ;)

Arvid, du gjorde min dag!

Idag innan jag skulle åka tillbaka hem till Åre med Axel, Karin och Arvid så visade Arvid (Axels lillebror) mig hans lådbil. Den var jättefint och han hade gjort den asbra!. Han såg så himla söt ut där han satt och tittade på mig med sina glimrade ögon. Sedan vänder han sig om och sa bara: "Nu ska du få se" och då satte han på den här låten. Jag typ dog! Han bara satt där och log och såg hur gullig ut som helst medans låten spelades. Jag kunde typ inte sluta le!


Jag har typ aldrig "lyssnat" (bara hört, om ni förstår vad jag menar) på den här låten innan.. men nu gör jag det. Arvid, du gjorde typ min dag i det där ögonblicken.


Axel och jag bråkade på ett annorlunda sätt..

Chacha bloggen.. Driv.. (;
Nerå mene.. aa fast näe. Iaf igår så när jag satt och spelade guitar hero här i min ensamhet så bestämde jag och Axel att jag skulle sova hos honom. :) Fast det var Olle så kom och hämtade mig, haha. Tack Ollis! ;) Axel befann sig hos Nygrens just då så jag och Olle åkte dit och upptäckte att det fanns kladdkaka! :D Så vi mumsade i oss det och sedan satt vi en stund och pratade allihopa. (Jag, Emmy, Engelina, Axel, Arvid och Olle.. Emil sov den busen)
Mene efter det så drog jag och Jonsson bröderna hem till dem istället och spelade lite bilspel och sen gick vi och la oss. Jag blev jättesur på Axel när vi sov! Alltså ärligt, haha det var helt sjukt.. Han och jag sov tillsammans.. Han hade somnat men inte jag men ändå så pratade vi med varandra! Axel ba: "Alltså Lina jag håller på att fixa med min lägenhet i Järpen just nu så jag kan inte vara med dig nu!" Jag ba: "Du sätter alltid mig i andra hand!" Han ba: "Men alltså.. Lina börja inte med det där nu igen!" Jag ba: "Du är dum!" Han ba: "Alltså.. åh, Lina sluta nu.. Kan du inte hjälpa till istället?" Jag ba: "men Axel, du sover just nuu!? Kan inte du förstå det..? DU DRÖMMER!" han ba: "Men nej det gör jag inte?!" Jag ba: "Men jo det gör du!" och så fortsatte det typ så tills han inte svarade längre.. :( Haha, jag var typ fett sur då så jag hotade honom med att jag skulle gå och lägga mig inne hos Olle eller Arvid istället. (a) Mene på morgonen så kom han typ inte ihåg att vi hade bråkat.. inte så konstigt kanske eftersom han sov men aa. Haha, alltså fattar ni hur sjukt det var? Jag var klarvaken och han inte alls vid medvetandet men ändå så snackade vi och bråkade? haha, stööööört. Imorse så spelade vi typ mer bilspel och så packade typ Axel mer saker inför lägenheten i Järpen och sen så skjutsade de hem mig. (: Mene nu mååste jag gå ut me nanc så ciaao!

Axel är tråkig! :(

Heysan alla!
Idag så var jag på mopedkurs på morgonen.. Vaknade klockan 07:00! Mirakel?! Och snart ska man gå upp så tidigt varje dag. P-A-L-L-A-! o.o Jag var där med Nikki iaf och hon körde 3/4 och jag som bara hade två gånger kvar fick inte köra.. Jag har liksom en special moped eftersom jag är så kort. (a) hihi! Men den fungerade inte just idag så jag fick inte köra mina två sista. :( Men ska göra det på onsdag eller fredag nästa vecka istället. :) Men iaf så satt jag och gjorde teori istället, höhö. Fick 19 fel av 100, ganska okej ändå. :)
När vi kom hem så började resten av familjen att fixa och hålla på inför den spontana resan till Stockholm? haha. (; Jag följde nt med utan har barnvakten Axel här.. Jag får typ inte bo själv hemma? Så min pojkvän sover alltså hos mig.. ;) Han ligger däruppe och sover nu den tråkmånsen. Han ville att jag skulle komma och sova med honom men jag vägrade. (a) Axel är så jobbig när han sover.. Alltså seriöst han rycker, pratar, vrider o vänder sig hela tiden i sömnen! Det är nästan omöjligt att sova med honom ibland. Mene blev lite sur på honom i början för trodde han skulle komma mycket tidigare till mig men han kom 22:00 typ.. Man ba: "Kul.." Mene aja.. kanske ska gå upp nu och göra honom sällskap.. Han sover säkert tungt! Han kommer ju typ bli sur på mig när jag kommer dit upp och säger att jag vill ha kärlek. *buhuhu* :'c Sadface.. Mene aja, ciao på er!
jag idag när jag spela guitar hero! ;)

GODNIGHT!

Godnatt allihopa, här från ni ett litet egoregn nu när jag hade tråkigt. Puss på er, sleep tight! <3

CRIBS

Hejhej!
Just nu sitter jag, Jocke och Lina och ser på tv:e och Nancy ligger här bredvid också. Vi kollar på CRIBS, ni vet? Programmet som handlar om när man får se kändisarnas hus. Är det bara jag som tycker att nästan alla kändisar har stora men otroligt tråkiga och gamla hus? Vart är allt moderna? Trist! Aja, var ute med Nancy för en timme sedan också och träffade en man jag brukade träffa ibland på isen med hunden i vintras, otroligt trevlig! Det är så synd om honom eftersom han har en slags deprisson som han inte kan placera och inte verkar kunna bota, han har gjort 50 elchocker för att kunna bli bra. Det är närmare 80% som blivit återställda igenom den behandlingen men han är en av de 20% som inte blir det. Stackarn.. :/ Jaja, nu ska jag fortsätta se på tv:e så vi får höras senare, puss!

Ludde och Angel!

En till sötis till Disney film! Alltså.. vem älskar inte Disney?! :) Jag har typ kollat på jättemkt Disney filmer idag, man blir så glad och lycklig av dem. Just nu sitter jag och tittar på den här filmen. :) Det är Lady och Lufsen två så det handlar om en av deras valpar "Ludde" som vill bli en vildhund istället för en tamhund. När han smiter iväg och försöker bli en vildhund så träffar han på Angel som blir hans stora kärlek! Sötelisötaa! ;) Haha, som vanligt så tycker jag att Axel är Ludde och jag är Angel. Haha, jag gör alltid så när jag kollar på såna här filmer (aa)

ska ut o cykla , yaao

Heys!
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga men jag mår iaf sjukt dåligt.. Har haft ont i magen ett tag nu och det går aldrig över? Sjukt less. Men, men det är väl sånt man får stå ut med ibland. Det är iaf fint väder idag igen så jag tänkte kila ut snart och cykla med Nancy. Hur härligt? Så vi ses sen allihopa! Btw.. min vattenskadade mobil fungerar någorlunda så jag går att få tag på men ibland fungerar inte vissa knappar så det är fedt stört. Men ja, ciaao!
förresten imorgon så ska jag göra det här.. Min sista körlektion inför mitt am-kort,
hur skönt? FÖR SKÖNT!

Jag och Axel som Kiara och Kovu!

Jag och Axel. :) Jag tycker Kiara och Kovu är lite lika oss. Axel har levt sitt liv i Duved i hela sitt liv och jag mitt i Åre. Vi har levt två helt olika liv även fast vi bara bott en mil ifrån varandra. Jag visste typ knappt för två år sen att han fanns? Och det är samma för Kiara och Kovu. De har levt två helt olika liv även fast dem bott så nära varandra. :)
Kärleken är stark!

Jag och Pappa som Simba och Kiara!

Den här låten får mig att tänka jättemycket på min pappa. Simba är så lik min pappa på något sätt? Sen så är typ jag trotsiga Kiara. (a) Men jag älskar Lejon Kungen och har alltid gjort det! Jag saknar dig så mycket, pappa. Kom tillbaka! <3



frågooor

133 tonårsfrågor.

- Tio frågor om dig själv

Namn? Lina Hansson
När fyller du år? 9 december 1994
Några piercingar? nepp, inga
Vad har du på dig just nu? shorts och bikini

Vilken årstid är bäst? alla är härliga på sina sätt.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Sova tills jag känner mig utvilad på en ledig dag och sedan vara med kompisar. =)
Vad tycker du mest om hos dig själv? Att jag är sjukt ärlig
Vad är du bra på? skratta I guess? (;
Vem älskar du mest på denna jorden? Axel, min familj och vännerna. =)
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Beror på.. Men typ tsm med någon.

- 10 frågor om dina vänner

Vem vet allt om dig? Axel vet mkt som jag inte skulle berätta för någon annan. Men annars Sarah, Ronja och Johannes. (även min f.d bästis Marcus)
Vem är den roligaste av dina vänner? Åh gud det vet jag inte.. haha!

Vem är snyggast av dina vänner? Alla! (;
Vem är mest partyprisse? vennee. ;o

- 10 Frågor om din familj

Vem står dig närmast? Saga, Ebba, Tove och Mamma. (Även pappa)
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nja, ena är död.

Vem är farligast i din familj? Helt klart Tove.
Vem ser roligast ut i din familj? jag (;
Vem är coolast? mee (aa)
vem sover du oftast med? Nancy! =)
Roligaste kvällen med familjen? åh vet inte.. våra middagar tsm brukar vara roliga! =)

10 frågor om idag

Vad har du gjort? Skulle till greningen men blev inte så.. Var med Ebba en stund sen har jag inte gjort så mkt.. Snackat med Nikki, käkat och varit med Tove.
Vad ska du göra nu? Fortsätta me de här frågorna kanske?
Har du gjort något dåligt idag? ja, blivit förbannad.
har du gjort  något bra idag? de tkr jag inte.
Vad har du ätit idag? köttfärssås o spagetti
Har du duschat idag? nej, igår
Är du trött nu? mm..
Vad händer idag? Inget, som vanligt. *emo*
Går du i skolan? Ja, men det e sommarlov nu
Har du varit i skolan idag; som sagt, sommarlov


- ANNAT

Hur mår du just nu? Sådär
Har du piercat dig? nej

Är du hungrig nu? åt nyss
Vad är klockan nu just nu? 18:15
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, bdb och msn

TELEFON/MOBIL

Vem ringde dig senast? Axel
Vem ringde du senast? Axel tror jag? ;o

Vem sms:a till dig senast? vet inte.. min mobil är vattenskadad
Vem  sms:a du till senast? mobil = vattenskadad


-FAMILJ
Hur  länge sen var det du träffa din morsa? någon timme sen
Hur länge sen var det du träffa din farsa? typ 5 år sen




- ÖVRIGT
Gillar du punk? lite, men nt speciellt
Har du sminkat dig idag? ja


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? näe (;
Vilket är ditt favoritband/rtist? vet inte (; många?
Vad gillar du för musik? blandad


- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? japp.
Har du fler än 3 jeans? a
Har du fler än 5 tröjor? jao




- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? aa
Använder du wax? näe
Använder du ögonskugga? njae

Använder du kajal? nep
Använder du hårspray? aa
Använder du volymspray? har gjort
Använder du mousse? har gjort
Använder du deodorant? jaao
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? japp
Använder du läppglans/läppstift? när jag orkar
Använder du brunkräm? nja, foundation ibland..
Använder du rouge? njae nt så ofta
Uppsatt hår eller hängande? hängande
Plattar/lockar du håret varje dag? plattar

frågor, bara för att jag har tråkigt..

Kärlek
Du har gråtit för att du varit kär i nån du inte kunnat få - nej
Du är kär nu - Ja, det är jag! ;)

Du har sårat nån så de börjat gråta - ja, det har jag..
Nån har sårat dig så du börjat gråta - jao..
Du har haft ett förhållande som var dåligt - haha nja tror inte det. (:
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Ja, mitt nuvarande.
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Inte än, men snart förmodligen! hihi. :)

Ärlighet
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - hah jaa
Jag har smygit ut utan lov - har jag nog
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - tror de
Jag har en hemlighet som ingen vet - tror Axel vet de mesta hemligheter om mig. Så nej! (:
Jag har fuskat i ett spel - haha ja, typ hackat.
Jag har struntat i ett prov - nej, de tror ja nt.

Dåliga tider
Jag har druckit alkohol - smakat kanske?
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - haha nej
Jag har tagit mediciner mot depression - nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - nepp
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - ja
Jag har vaknat gråtande - jao
Jag har somnat gråtande - aa



Döden
Jag är rädd för att dö - ibland, ibland inte..
Jag hatar begravningar - inte hatar men jag tkr det är jobbigt..
Jag har sett någon dö - ja, min pappa
Någon nära till mig har försökt begå självmord - ja, tur att hon nt gjorde det!
Någon nära till mig har begått självmord - nej, som tur är!


Erfarenheter
Jag har tappat bort mig i min hemstad - haha njae
Jag har sett en fallande stjärna - a
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - jajemen
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - använder nt pyjamas?
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - aa
Jag har sparkat en kille mellan benen - haha aa, typ råkat på axel o linus iaf (a)
Jag har varit i ett casino - haha venne?
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - nej, men skulle va häftigt o testa :)
Jag har lekt sanning eller konsekvens - a, vem har nt?
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - ja
Jag har krockat i en bil - jaapp, krockat med ett rådjur
jag har medverkat i en teater - aa, nu ba för ngn månader sen.
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet - japp!
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - aa :)
Jag har sett norrskenet - jajemen!
Jag har suttit på ett tak på natten - hihi aa, mys 
Jag har åkt taxi - ah
Jag har ätit sushi - jaaa
Jag har åkt snowboard - jaapp

Nu räcker det...

Det blev ingen Greningen idag.. Just nu är jag bara sjukt less. Nu gör jag och Ebba något annat istället men jag tänker inte vara med och planera ngt mer.. Blir ju ändå bara fel när jag gör det. Så tja! Nu räcker det..

Vilken dag!

Shohey!
Den här dagen har varit helt kaos. Först skulle vi till stranden men det blev inte så, sen så skulle jag vara med Axel men då blev det att vi skulle till stranden ändå men då ville jag inte eftersom jag hade bestämt annat med Axel. Sen när jag väl är med Axel så blev det krångel med. Först skulle vi ses däruppe, sen nere vid black cheap, sen nedan för Ullådalen men sen blev det ändå däruppe.. haha! Alltså.. ja, hänger ni med? ;) Mene när jag träffade Axel så kom vi först ner till ett ganska bra badställe men vi tänkte: "äh vi kanske hittar något bättre" då börjar vi gå och efter en halvtimme ger vi upp eftersom vi nt hittade något bättre så då var vi tvungna att gå tillbaka.. Då badade vi! Sen så var vi tvungna att skynda oss tillbaka.. Vi hade vi min cykel med oss så hahah, då blev det ännu mer krångel.. Axel ville skjutsa mig men det gick inge bra.. Sen satte jag mig på styret och då fick jag typ panik. Så det slutade med att jag fick skjutsa Axel, haha då gick det bra. ;) Men den där backen ner för ullådalen e fan lång! När vi kom ner hade jag typ märken av handtagen på händerna för ja var tvungen att hålla så hårt, sen hade jag hela min tyngd på ena benet så jag hade jätteont i ena benet och Axel hade ont i sin rumpa! ;D haha. När vi kom ner var Axel jättehungrig så då stack han till Sibylla eller något och jag väntade på att Marina, Tove och Ebba skulle komma och hämta mig. Alltså.. Det blev ingen tältning utan grillning istället. (orkar fan nt gå igenom varför det nt blev tältning, så jävla less) Men vi bestämde iaf grilling på Hawaii (nedanför ullån). Det var väl mysigt, skratt och allsång! :) Orkar typ nt skriva mer hahah. Mene det var iaf jag, Nässil, Tove, Ebba, Axel och Olle. :) Ett mysigt litet gäng.
Men nu vill jag bara sova.. så jävla less på den här dagen och vill bara att den ska vara över.. Imorgon blir det troligen Greningen! :) Så taggar inför det nu ist, pusshej.

Hemma från grillningen som vi hade ikväll!

Hellu!
Jag kom precis hem från Duved. ;) Jag och min kille Axel bestämde oss för att vi allihopa (jag, Ebba, Tove, Sarah, Ronja, Johannes, Olle och Axel) skulle grilla ikväll vid elljusspåret. Det var mysigt och kul att ha alla samlade igen! :) Jag har saknat det. Vi alla fick även en tur med Olles "MB" men mer säger jag inte.. ;) Det är fortfarande lite "Schsch" över det, hihi. :) Innan vi drog hem så spelade vi "trodde du ja", det var ganska kul! ;) Men nu ska jag nog sova.. Lite kort uppdatering! Imorgon så ska vi allihopa hänga vid stranden och bada och senare på kvällen ska vi kanske tälta, awesome huh? ;) Men aja, puss på er alla! :)

Tears don't fall och All these things I hate - Bullet for my valentine

Tears don't fall
All these things I hate

Godmorgon!

Hejhej!
Idag gick jag upp kl 09:30 och åt frukost sedan drog jag upp och gymmade med Ebba kl 10:00 i en timme. Just nu sitter jag i vardagsrummet och ska snart fixa mig och sedan drar nog jag och Ebba och hittar på något. Jag är ganska trött, gick och lade mig rätt sent av olika anledningar. Det är inte lätt när det är svårt kan jag väl säga. Om en vecka så börjar vi skola också, har typ lite ångest inför det men det går nog bra. Aja, vi får höras senare, puss&kram!

Jag saknar Tor&Petter! :( <3

Åh just nu fick jag verkligen en jättesaknad efter mina kusiner Tor&Petter! :( <3 Jag minns alla gånger vi var och hälsade på dem i Hoveberg och bodde där under en vecka eller så. Tove och jag lekte alltid med Petters marsvin Pärlan och kollade när de spelade "warhammer" eller något. Haha! Sen så spelade vi alltid hockeyspel hemma hos dem. :) Varje gång jag ser ett hockeyspel så tänker jag faktiskt på Tor&Petter. :) Jag minns också alltid på kvällarna när vi alla fyra (Jag, Tove, Tor och Petter) stod och borstade tänderna i badrummet tillsammans allihopa! Jag vet inte varför jag minns det.. Men det var liksom roligt att se alla med munnen full av skummande tandkräm och trängas framför spegeln. Jag kommer aldrig att glömma det! :) Sen minns jag att Petter var jättekittlig under armarna och fötterna så Tove och jag skulle alltid kittla ihjäl honom. Tor var inte alls kittlig, det var verkligen omöjligt! haha. Jag saknar deras dialekt också.. Riktigt jämskt! Men jag kommer troligen träffa dem nu i vinter igen.. Det var verkligen jättelänge sen nu! Jag saknar dem. :( <3 Jag har precis addat dem båda på facebook, jag hade inte dem innan. Men just nu är båda två någonting med 20år.. Hah gamla! ;) Men ni kommer alltid vara bland mina favorit kusiner, jag älskar er! :) <3

Varit med Sarah hela dan!

Heysan!
Idag så har jag varit med Sarah hela dagen. Vi var först hemma hos mig en stund, sen cyklade vi på byn och hamnade på stranden därefter. :) Vi satt väl mest och snackade och berättade massor av saker för varandra, det var ju typ fem veckor sen vi sågs sist? Mega längesen! :o Så det var kul. :) Efter det så åkte vi hem till Sarah och käkade middag och sen kollade vi på tv resten av kvällen. ;) Myyyys! Imorgon fyller ju dessutom Sarah femton år så jag ska åka dit och säga grattis! :D På tisdag, alltså i övermorgon så ska jag och några till fira henne på Holiday Club (vi ska bada) och sen troligen ha någon filmkväll. Det blir nog awesome! ;) <3

jag&sarah! ;) lika snygga som alltid

Konsum is the new place to be!

Nu är jag, Tove och Ebba hemma från en ännu en kväll hängandes utanför konsum. Hahaah, vettefan hur vi alltid hamnar där? Först så är vi på Holiday, sen på byn och innan vi åker hem sitter vi på en av bänkarna på Konsum i typ två timmar och bara snackar om allt möjligt! Mene när vi kom hem hade Joakim grabbkväll. Haha, alla var så jävla roliga! Älska. :D Mene de var rätt påverkade också och det som också var komiskt var att mamma och Peter var likadana som dem. ;) Gulligt! Mene nu ska vi väl vara uppe ett tag till och snacka (det tar fan aldrig slut, vi har alltid ngt att prata om!) haha så aa, hejdå på ER! ;) <3
en bild på mig på bryggan i typ förrgår kväll? (aaa)

Snart skola? Ehum, euw..

Tjena Hallooo Hey!
Alltså.. Snart början skolan?! det känns jättekonstigt..? Jag är absolut inte redo för NIAN? Euw, euw! :c Jag vill INTE! Okey, första dagarna i skolan är faktiskt roliga men sen? Nej tack! Mene nog pratat om det.. Llalala det är fortfarande sommarlov, YAAAHOO!
Idag vet jag inte vad jag ska göra med det blir väl att vara med kära lilla Ebba eftersom hon bor hemma hos oss till på söndag. (; Så de e nice. Jag borde egentligen gå och vara social nuu så aa! Jag går nog och är det snäll som jag är. ;) Kysss läsare.
jag igår innan läggdags! (;

Lina, Tove, Ebba och Ronja här!

Sho bree!
Kom nyss hem från byn med Ebba, Ronja och Tove. (; Vi var väl mkt med allt o alla och hade värsta konversationen om eeh.. bröst? ahahahha. I don't know why? Mene vi kom fram till att de kan vara superjobbigt att ha det ibland och att det typ är så jävla skönt att knäppa av den där BH:n på kvällen. I'm lovin' it! ;) <3 Mene just nu sitter vi och kollar på Sex and the city (!!) kärlek på det. Så jag ska väl ta och koncentrera mig på det nu så ciao på er läsare!
haha sjukt kul video när ebba åker berg och dalbana med en av mina effekter på min dator.. effekten är lite dålig men haha ändå så sjukt kul! Mene hon spelade in den här videon klockan 04:00 på natten så det e därför hon e som hon e mene haha ändå sjukt kul! ;D <3

update okey?

Heyhey!

Har precis kommit hem från några ärenden på byn med min älskade mammaa! Vi har skickat ett stort paket med kläder till min kära mormor, handlat och fixat ngt annat med posten. Sen så har jag lagat mat till mig och Tove och fixat med annat.. Nu snart så kommer Ebbaaa, vettefan vad vi ska göra men det e tur att vi e bra på att underhålla oss själva. ;) SHIIIET VILKET INTRESSANT INLÄGG! Btw så kom söta och underbara Ronja hem igår så det ska väl lekas med henne ngn dag och till helgen kommer två andra sötisar hem och det är Axel och Sarah, awesome huh?! :) I like it anyway. Men nu ska jag sluta tråka ut er med mina underhållande inlägg och ist bjussa på lite bilder. ååh, vad jag är snäääll. *hosthost*
och ja, jag har bytt tröja! (:

se på fan, lina hansson här!

Heysan alla bloggläsare!
Just nu sitter jag här i mitt vardagsrum och fular mig i min webcam. Det är fett trist väder idag i jämfört med igår så det är INTE kul. Feeet sadface på det! :c Mene jag tror jag ska ut och träna en sväng och sen vänta tills klockan blir 18:00 för då kommer ebjob. :) yaaao! Haha, förresten igår var jag så sjukt jefla wierd.. Stackars er som blev drabbade. (a) men jag gillare. Men nu ska L-Hansson hitta på något annat (typ träna o gå ut med jycken), mene kyss och allt sånt där. (;

typ jag just nu , yaao!


homeee

Halloj, hallloj!
Hemma från byen nu så det e chill. Men jag har typ fortfarande en massa energi kvar som jag typ bara vill bli av med?! Aja.. Imorgon så kommer Ebba hit på studs och ska bo här till på söndag, tjockt med nice. ;) Imorgon så ska vi kanske även vandra ner för Åreskutan också? Det verkar vara typ fett inne? Alla gör det typ så vi måste typ också göra det (?!) :O haha men aa. Nu så ska jag bjuda på lite fulsöta bilder på mig och Tove innan vi drog iväg till stranden idag, gillaa?!

I väntan på kusin, yaao!

SHOO BREE!
Just nu sitter jag och Tove i vårat fantastiska kök och väntar på våran kära kusin Ebba Hansson! :) Vi ska dra in på byn och ha "dinerparty" HAHAHAHA. (Johannes, Nässil, Tanya och Hampus fattar nog) Tove sitter just nu och läser en artikel i Solo som heter "Killarnas sexminnen" ahaha, hon ba: "oooh!" Haha nu så sa hon ba: "Skrev du ner det i bloggen?" jag ba: "jaaa!" hon ba: "hahah, men det är kul ju!" Mene jag och Tove har typ hängt på stranden hela dan och bara schtekt. ;) Men nu ska jag leta upp lite pengar bland gömmorna (a) och sen dra ut så kysss på er alla!!1
jag och ebba för några dagar sen.. hahaha bäst video! "this is why I'm hot!"

Till dig från mig! <3

Jag skulle vilja ge en hyllning till världens bästa kille i hela världen! Det är nog inte så svårt för er att gissa vem denna hyllning går till antar jag. Hans namn är Axel Jonsson och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Jag har snart älskat den här killen i två år och tänkt på honom varje dag sen dess. Han finns alltid där i mina tankar och jag tänker alltid på honom innan jag fattar ett beslut - "Undra vad Axel skulle tycka om det här?". Jag och Axel har gått igenom både framgångar samt motgångar sedan vi träffade varandra. Vårat förhållande har inte alltid varit som en dans på rosor men det är nog inte någon annans förhållande heller. Men vi har alltid funnits där och stöttat varandra genom allting. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, han betyder otroligt mycket för mig. Han är ovärderlig! Jag hoppas verkligen att det alltid kommer vara du och jag älskling trots vad framtiden förutspår. Vi kanske inte är speciellt lika men ändå är vi som två magneter som dras till varandra och som inte vill släppa taget om varandra ...någonsin! Vi passar tillsammans och hör ihop - "AxeLinAxeLinA". Jag älskar verkligen dig Axel Jonsson! Du och jag ...förevigt! <3



Wild and free I want to be!

Har ni någon gång funderat på att göra något storslaget eller något ni väldigt gärna vill göra men inte kan? Just nu vill jag verkligen göra något sådant men jag vet inte vad! Jag vill bara springa ut i världen och liksom: HELLO HERE I AM, SHOW ME WHAT YOU GOT! eller något. Ååååhh! Jag vill boooort och träffa nya människor och göra något nytt nununu! Hejdå med tråkiga Åre och hej roliga ..vet inte vad?! :D <3

Det här är vad vi gör nu!


Min dag + boktips "Utan ett ord"

Tja fan!
Idag så har L to the ina varit med Tanya, Johannes, Tove, Fredrik och Hampus! haha, ja var fett osocial i början eftersom jag läste en fett spännande bok som heter "Utan ett ord". Den rekommenderas verkligen, superbra! Man kom in i den fort och den var sjukt spännande. Det var Ebba (www.ebbahansson.devote.se) som visade mig den. :) Det handlar om en tjej som heter Cynthia vars föräldrar försvinner en dag från deras hem. Hon blir totalt övergiven och lämnad i sitt hus utan att förstå varför eller vad som egentligen hände. Hon lever sitt liv med ett stort frågetecken och kan inte släppa det förflutna som hände den där dagen. 25år senare deltar hon i ett tv program som heter "Deadline" och några veckor ringer en person hem till henne och säger "Din familj förlåter dig för det du har gjort och säger att hon ska lämna det förflutna" Men detta gör så att hon inte vill ge upp. Men egentligen kanske det vore bäst för henne att lämna det förflutna som förflutet. Jag ska inte avslöja mer men den var sjukt bra! Egentligen är det hennes make Terry man följer genom allting. Det är liksom hans tankar och han som berättar allt som händer. :) Men den är sjuukt bra!
hahah. Mene efter jag läst ut den blev ja social igen och vi hade det roligt resten av dagen. Vi ska vara med dem imorgon igen så bäst att sova  nu, pussss.

Let's punch captain crunch! Parodi av låten Tik Tok - Ke$ha


Kangaroos

En video på en kille som Ebba visade mig förut. Haha, fett söt och awesome parodi på Owl Citys fireflies. ;) "You would not believe your eyes if ten billion kangaroos came out of your closet and eat your food!"

Hemma från Sund to the svall!

Heysan allihopa!
Gissa vem som är hemma? Jo, Lina Hansson! :) Jag har ju varit hos Axel i Sundsvall i ungefär 4 dagar och nu så har jag kommit hem. Vi har spelat minigolf, golf, badat, varit på himlabadet, kollat på film, spelat kort, lekt, myst, kollat på mopedbilar, busat + mkt mkt mer! :) Jag saknar dem redan. :( <3 Vi hade roligt!
när jag och Axel spelar golf
girl and boyfriend ;)
älskling<3
axel som spelar golf! :)
"ranchen" x)
bollar! :D
stugan jag och axel bodde i, de andra bodde i huset brevid :)
olle och emil som spelar golf på tomten! :)

Movietime and 118800

Hejhej!
Idag har jag typ sovit hela dagen och nu på kvällen har vi sett Snabba Cash och The Stepfather. Jag tyckte inte Snabba Cash var så bra eftersom det bara handlade om död, knarkning och pengar. Inte riktigt min stil helt enkelt. The stepfather var däremot bra, Penn Bagley från Gossip Girl spelade ju sonen Micheal i filmen så det var också nice att se honom någon annastans i tvrutan. Lite läskigt ändå, jag har ju en styvpappa.. Hoppas inte Peter är så hemsk, haha!
Jag är faktiskt ganska sur också, jag har ju mina skäl och det är nog inte så roligt att vara omkring mig just nu.. Det kan nog Ebba intyga på. Jag skickade iallafall ett sms också till 118800 som alla andra bloggare gör eftersom jag inte har något annat för mig och frågade vem jag var och då fick jag svaret:
"En tjej med stor potential men som inte kommer fram riktigt i livet. Hon är otroligt charmig och söt men är aningen för blyg för att få folk att förstå hennes karisma och intelligens. Med lite mer skinn på näsan och mer självförtroende kan hon gå hur långt som helst och bli precis vad hon vill"
Det lät väl ganska bra? Aja, är lite irriterad just nu så ska tröstäta eller någonting, haha. Hejdå så länge! <3

Sundsvall imorgon!

Imorgon så drar jag till Sundsvall och då lär det inte bli så mycket bloggning. Jag ska åka tåg imorgon klockan 14:10 (typ aldrig åkt tåg ehhe) och sen kommer jag fram till Sundsvall runt 18:00.. Varför jag åker till Sundsvall är såklart för att träffa Axel och vara på hans sommarställe. :) Jag ska vara där till på söndag tror jag. Så det är nice! Mene jag är typ fett nervös?! hahaha. Tänk om tåget bara åker iväg utan mig? Liksom det stannar inte vid stationen?! Eller typ om det kommer fram ngn snuskgubbe på tåget och ba sitter och snackar med en? Asså åååh! :( Jag ska alltid hålla på att skrämma upp mig själv. OKEJ LINA DET KOMMER GÅ BRAAA!!! --> Inse det. <-- Men iaf, jag har packat någorlunda klart nu och ska snart sova.. Så jaa, hejdå and wish me good luck everybody! pusssss.

3e Augusti..?

Jaha... snart börjar ju typ skola också, börjar vi den 23e? Kul.. Mindre än en månad kvar innan helvetet sätter igång och jag har verkligen ingen lust! :( Aja, får leva här och nu helt enkelt, det gör jag bäst i. Ebba har varit här ungefär hela dagen och vi har inte gjort någonting men hon skulle upp och äta middag nu.. Mamma och Peter har stuckit iväg på sin egna lilla resa och Nancy är på hunddagis. Lina drar också till Sundsvall och Axel imorgon. Ensam hemma? Yaaaaho! Mina föräldrar litar inte på mig så jag har ju några som håller uppsikt över mig. Toppen.. Några vakter från Tott?! Dessutom håller Håkan, Marina och Jocke koll också.. -.- Vad kan hända för hemskt här i lilla Åre.. Suck.. Aja, Tanya kommer hit snart vid kl 18:00 och då är nog även Ebba tillbaka igen så jag ska nog försöka hinna med att fixa det ena och det andra här hemma innan dess. Jag är lite irriterad just nu om folket undrar.. Ni vill nog inte höra på mer så jag kilar nu, puss!
Ser jag ut som en opålitlig tonåring? Ebba svarade "ja", jag som hade hoppas på ett nej! :(

Lev varje dag som det vore din sista!

...Tänk dig att verkligen leva efter det uttrycket. Fatta hur många saker man skulle hinna göra på en dag eftersom man inbillar sig att varje dag är ens sista. Man skulle verkligen se till att hinna göra allt man vill göra under den dagen. De som lever efter sånt här är nog de som får ut mest av livet eftersom de faktiskt levt livet varje sekund. Om man skulle leva efter det här varje dag så skulle man hinna uppleva så mycket och verkligen ta vara på livet och dess gudomlighet, man lever ju trots allt bara en gång.


 


Ego pics, har man tråkigt så har man! ;)


Varit med härliga personer!

Heysan bloggen!
Hemma från en skön kväll på byn med Tanya, Tove, Fredrik, Kleiven, Boudrie och Lill-Erik. :) Först var vi på Holiday Club skitlänge sen så chillade vi hemma hos Fredrik ett tag och de berättade om yran och sen drog vi ner till sjön och då åkte Boudrie och Kleiven till andra sidan med någon båt. :) Sen så åkte de flesta hem. Haha, gud vilken kortfattad berättelse om min kväll, men vafan.. orkar nt (aa)

Min kväll i Åre..

Hejhej allihopa!

Har typ inte gjort någonting idag, bara legat hemma, ska snart ta en dusch också och sedan ska jag möta upp Tanya kl 18:15 på Holiday och då ska vi hitta på något. Nästa vecka åker jag förmodligen till Skåne också så det ska bli nice. Tanya kommer också från Malmö, haha! ^^

Aja, det här blir ett snabbt inlägg, skriver mer ikväll!


Precis duschat

Heysan bloggen (!!)
Har en sån där turban på huvudet just nu så håret ska torka men haha, fyfan vad ont det gör i nacken nu! :c Turban vara tung och min nacke vara svag. ;) Ja, mene det är ju inte så svårt att gissa varför jag har en turban på huvudet inte sant? Har såklart badat och tvättat mig! "Jag badar i mitt badkar, jag är glad igen! Tvätta bort problemen, det var så längesen!" hahah. Åh älska! :)

Just nu sitter jag och kollar på värsta grymma tåget till Sundsvall imorgon! :D Jag ska ju till min pojkvän Axel hade jag tänkt. Det tåget går värsta perfekta tiderna dessutom mellan 14:10-17:58! Awesome right? :)

Menmen, måste snacka lite mer med mamma och lalala. Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Jag är uppe så sjukt sent på nätterna och vaknar massa sent på dagarna! :o Men jag kanske ska vara med Tanya och Tobbe? Aja, vi får seee. :) Nuu CHILLA! :D Sommarlov ju. Kärlek på det! <3

Jag juust nuuuh! :) haha ser ut som en alien. ;o





Min kväll

Helluu!
Kom hem nyss från en rolig kväll med Tobias, Tanya, John, Tove och Nancy! :) Först kollade vi lite på film sen tog vi en varsin cykel och cyklade in på byn. Vi gick till Times och köpte lite yumyum där och sedan satt vi och snackade utanför Holiday. Vi träffade på Tim, Simon, Timmy och Lill-Erik också och snackade med dem en stund. :) Vi satt typ vid Holiday ganska länge och snackade om allt möjligt. Vi försökte bland annat att lära Tanya att säga Ö ordentligt, hon var lite dålig på det. ;) Men nu kan hon nästan, braavo! :D
Mene vi kanske ska vara med dem imorgon igen, asnice. ;) Blir nog pretty awesome. Mene nästa veckan kanske jag drar till Sundsvall (!!) :D Yaahooo! Till Axels sommarställe. :) Blir nog roligt det! <3
Mene nu skaa jag sluta blogga, pusshej! bilder kommer imorgon. ;) <3
haha, ja o tobbe igår! Snygga som få. ;D Och ja, så där ser vi ut på riktigt. ;)

RSS 2.0