Fiske och St.Olavsloppet imorgon! :)

Hallo! Idag så har jag, Axel, Olle, Linus, Signe och Arvid varit och fiskat vid Greningen. :) Det var mysigt och roligt! Det var kul att träffa Linus igen också efter 2 veckor. Den jäveln har ju tagit AM-kortet nu! *Känna sig efterbliven* haha, mene det är iaf bra gjort av dig, jag är så stolt över dig. ;)

Mene imorgon så är det St.Olavsloppet så jag laddar inför det. ;) *LAADDAAAAA* Öhm.. ahaah ja! På tal om ladda så håller jag på att ladda massa saker till imorgon. Typ kamera, mobil, Nintendo DS, Högtalare, Ipod m.m.. :) Mene jag ska egentligen inte vara så långvarig så bjuder på några bilder från idag istället. :)

Min älsklings Axel<3


Linus visade lite ass! haha, digga. ;)


Linus plockade såna där saker och kastade sedan på mig.. -.-


Arvid som är ute o ror! :)


 Engelina, Axel och Olle! :)


Linus bland träd och bär! ;)


Älskling!


Linus ror! Cheese. ;)


Linus och Axel! :D


Axel fick en fisk! :D


Och så avslutar vi med den här filmen där jag och Linus bråkar om vem som ska ro båten! ;)


home, har fan saknat ÅreDåre-Dalen!

Hallooo små barn!

Jag vet att ni har saknat mina fina små inlägg. ;) Cypern har varit rätt så nice. Vid midsommar lärde vi känna några snubbar som hette Alexander, Mattias och Jakob. Alex (eller ja "Walle") var nice, rolig och skåning rakt igenom. ;) Mattias var också schysst (också skåning) och såg ut som typ Taylor Lautner (Han som spelar Jaob Black i Twilight ni vet?) Jakob var typ läskig och vi drev typ alltid med han och sa: "Jorden skakar, vem är det, vem är det? JAKOB ÄR TILLBAKA!" hah så jefla nice. ;)

I Cypern har vi dessutom dykt och blivit hypnotiserade (om man nu kan kalla det för det). Mene aaah vi har gjort massa mer också mene jag pallar nt blogga.. sjukt trött efter resan hem.. Liksom jag vaknade 04:00 imorse, sen åkte jag buss till flygplatsen, var där i typ två timmar därefter satt vi i planet i 5 timmar och sen så åkte vi från norge på typ två timmar..

När jag kom hem idag så åkte vi typ direkt o hämtade Nancy och sedan så cyklade jag, Sarah, Lukas och deras mamma till Duved på St.Olavsloppet möte. (Och ja, jag ska tydligen vara med) Mötet gick väl bra mene ja höll på att somna hela tiden.. Därefter så cyklade vi hem i åska o regn och efter det har ja bara tagit det lugnt.. Mene nu ska jag sova hejdå!! *tröööött*

Såhär ser jag alltså ut nu för tiden om ni undrar det alltså. ;)


Happy and sad!

Hellu alla superc00la läsare därutee! ;)

Idag så har vi verkligen tagit det lugnt.. Mene jag fick typ damp imorse för att mamma inte väckte mig? Jag vaknade runt 13:00 och jag ville egentligen bli väckt runt 09:00 (Otroligt va?) eftersom jag ville börja sola tidigt! Man måste ju var rädd om de sol-timmarna man har. ;) Mene jag coolade ner mig efter en stund och njöt sedan av resten av dagen. :)

Hmm, asså jag är typ glad och ledsen på samma gång just nu.. Jag är glad över att vara här och slippa trista och tråkiga Åre med översvämningar och allt vad min hemort har. Men jag är typ ledsen över att jag faktiskt inte är just DÄR just NU faktiskt. Det känns som jag missar allting där hemma? Jag fattar inte.. Varför ska jag vara ledsen över det? Alla är ju ändå borta på semester, sommarställen eller läger. Aja, jag kanske bara har någon knäpp hemlängtan? Vem vet..

Men jag ska tagga ner lite med mina milslånga inlägg, jag fattar faktiskt att ni inte pallar att läsa det. Jag skriver istället milslånga mail till Axel nu när jag är borta. ;) Du överlever väl, älskling? Mene haha jag ska egentligen inte säga något eftersom du skriver lika långa till mig! ;) Men du behöver inte oroa dig över att jag lessnar på att läsa det. Jag älskar allt du säger och skriver! <3 Du får skriva hur mkt du vill. Jag älskar vara bokstav, ord, mening... Haha wups, jag tror inte ni vill höra mina oändliga kärleksförklarningar till Axel så bäst att sluta nu! :)

Vi ses!

Ayia Napa - festens stad!

Halloo alla!

öhm.. Va har jag gjort idag? haha öhm jag har typ ingen aning..? Sämst minne. Japp, blackout! Mene aja nyss var vi iaf ute på stan och käkade. Det var rätt kul och vi gick förbi ett spökhus som vi ska gå på senare i veckan kanske! ;) Mene då ska vi ta med oss tre killar troligen. Joakim och hans två kompisar! Jag vet att en heter Anton iaf för honom har jag träffat och spelat TV-spel med. ;) De ska vara vårt stöd därinne i spökhuset iaf! najz or w00t? ;)

Mene när jag och Nikki sprang runt själva på stan en stund så lämnade verkligen ingen oss ifred! Hela tiden typ: "Oh, come and buy a drink!" vi ba: "Eh no thanks, later maybe.." Hah, vi skulle typ få gratis drinkar (En varsin sex on the beach rättare sagt) och fri disco biljett om vi gick in på en klubb. Vi tackade nej men fick typ en biljett dit ändå. Vadå penga-kåta jävlar? haha mene lite kul ändå! ;D

Mene nu ska jag nog gå och kolla på showen men vi ses sen kanske? :) Idag äre "ABBA - Thank you for the music" tema typ. :) Så vi ses sen kanske? Heydå! <3

Utmanade den f.d svenska pingismästaren idag! ;)

Hay!

Idag så fick vi sovmorgon av våra väldigt "stränga" föräldrar. ;) Vi fick till och med skippa frukosten! Vilket jag faktiskt alltid gör hemma, vet dålig vana. (a) Vi har typ stigit upp runt 09:00 varje dag annars? Alldeles förtidigt för mig på ett lov tkr jag! Eller ja.. Alldeles för tidigt för mig alltid. Minst till 12:00 skare va, haah! ;)

Mene idag har vi mest softat och glassat vid poolen. Schtek! ;) Jag utmanade även den föredetta svenska mästaren i pingis idag dessutom (även känd som Ann-Charlotte "Mamma" Hansson). Haha, jag ägde såklart men jag vet inte vem som tillslut tog hem segern? Vi kan säga att mamma vann så hon har lite ära i behåll, vem vill liksom förlora över sin dotter när man varit ett föredetta pingis-proffs? ;) Jag tror fan att jag ärvt lite av hennes pingis gener. Har liksom ingen aning om vart jag fått det från?! Tove suger ju typ på pingis? (Okej, ta det inte personligt syrran!) Mene aja.. Vissa hare andra inte! ;) Nä skämt o sido. Jag suger på allt!

Jag saknar alla där hemma och speciellt Nancy just nu faktiskt! :( Har hört att det är jättedåligt väder och min lilla älsklings vovve bor utomhus i en hundgård på ett hundpensionat för tillfället. :( Jag får typ ont i hjärtat! Min lilla pälskling som är van att ligga i sängen och få mängder av kärlek, I miss u my Nanc! <3 Jag hoppas du har det bra! <3

Mene nu ska jag avsluta det här fula inlägget och hitta på något annat.
Ni får ha det så braaa alla läääsare!!1 ;)



mooi runt augusti förra året, najz or w00t? -.-
haah och jaa jag kliar mig på rumpan.. eller inte! ;)

Skärm efter båt, påväg mot landet ingenstans! ;)

Hoho! ;)

Idag så hare varit nice här i Cyprus! Vi har nyss kollat på papegoj-show och så åkte vi sån där skärm efter en motorbåt. :D Det var kul och man såg typ allt där uppe från! Jag och Nikki var lite nervösa innan men det gick bra, man satt liksom tre stycken så vi alla åkte tillsammans. :D Det var typ fett härligt, måste göras om! Men det var också lite tråkigt eftersom det gick ganska långsamt däruppe. Mene aja.. ;) Vi snacka typ hela tiden om "Tänk om man knäpper loss sig? Fatta vad ont det måste göra när man landar i vattnet? Vi kommer dö." Haha, typ självmordstankar hela tiden. :o Sedan så sa vi: "Ska vi knyta upp repet som håller fast oss så vi kan flyga iväg från båten? Åka iväg mot fjärran land!" Landet ingenstans nästa? haah. ;) Men vi kom på att det var en dålig idé om vi inte skulle landa på typ 1000000 år, haha. Kan ni se oss framför er som tre skelett? ;)

Lite snabb uppdatering om vad vi har gjort idag helt enkelt. Förresten så hoppas jag att ni som är där borta i Schweiz hare bra på eran språkresa och att era fadder-familjer är snälla mot er. ;) Ni får ta o berätta alla detaljer när ni e hemma sen, jag vill veta vem som blev våldtagen först! Nä, nu var jag elak. (a) Jag hoppas ni har det jättebra där och att ni trivs! :)

Men det var allt från mig så länge, hare bäst!


Jag saknar er, skidgänget. <3 Skulle vara kul om ni kom hit och solade istället! ;)

Axel vill du följa med till Stockholm, bara du och jag?! <3

Heyyy! :)

Snart börjar showen och idag har jag blivit ännu brunare. ;) Fan vad blek jag var innan! Tur att man e här nu asså men jag skulle faktiskt bara velat vara här i en vecka. Jag kommer ju vara neger nu när vi ska vara här i två! :o
Mene aja.. :) Idag så skulle vi egentligen gått på stan och åkt sån där skärm efter båt men vi ska troligen göra det imorgon istället, fett skoj. :D Längtar!

Jag saknar Sarah och Ronja just nu.. Vi måste hitta på något när jag kommer hem igen, okej? :)<3 Typ en riktig tjejkväll eller något. Skulle vara pretty awesome! Förresten så har jag funderat på en grej som jag vill göra med Axel. Jag vill att han och jag ska åka till Stockholm någon helg! (Har inte ens frågat Axel om han vill mene haha ska fråga sen) För om vi åker dit så kan vi bo i min familjs lägenhet och sen så kan vi gå på Gröna Lund, Skansen, åka sån där trampbåt, cykla m.m.. Fatta kul? :D Jag frågade mamma och hon tyckte det verkade som en bra idé nu på sommarlovet. :) Vi kommer isånafall troligen åka dit med tåg och som sagt bara vara där över en helg och leva livet. :) Hoppas vädret är bra om vi nu ska göra det. Ska fråga honom direkt när jag kommer hem men han kommer troligen ha läst det här innan dess men aja. ;) Vill du, älskling? <3 hih.

Aja vet inte vad jag ska skriva mer och ska inte plåga er
med långa inlägg heller så byebye! ;) <3


haha jag har kvar mitt barnasinne allt, digga bilden. ;)

hahaha hey igen! (a)

Lalala, hej jag har inget bättre för mig än att blogga just nu.. (a)

Typ tråkigt här under kvällstid när showen tagit slut och så går de flesta och lägger sig nu.. BORING! Men asså euwh det sitter typ en kille här i min ålder som luktar skitmycket rök. Jag får typ andnöd! (Hoppas han inte sneglar på min dator nu) haha. Det är typ 8 datorer här så det sitter just nu fem personer på varsin dator. Geekigt! ;)

Mene jag har varit på det här hotellet för ungefär två år sedan så jag kan hela hotellet utantill. Hah, lite roligt att man visste hur man skulle gå direkt när man kom hit. :) Men, men så blire om man reser mkt och till samma ställen! -.-' huff, huff. Men nästan gång vi reser så ska jag till ett ställe jag faktiskt aldrig varit på! Gissa vart..? Jo, till NEW YORK! Fyfan det kommer bli så jävla kul, jag har alltid velat åka dit. Jag har faktiskt aldrig varit i Amerika. :o Fast jag har varit i Syd Amerika (Brasilien) då men aldrig Amerika! Så jag måste liksom bara dit, hallå? ;) Haha skämt o sido.

Egentligen hatar jag att resa. Flygplans maten är äcklig, hotellfrukosten är äcklig, det är jobbigt att vara utomlands och inte ha tillgång till alla sina saker hemma, alla läskiga utländska gubbar som alltid ska flirta med en, att bränna sig, att det typ alltid är varmt så man svettas ihjäl och ja jag kan säkert komma på fler negtiva saker. Men ändå så finns ju de där positiva sakerna också! Som: Man umgås väldigt mycket med sin familj, man får en snygg solbränna, sakerna man kan göra när man är utomlands, värmen, havet, solen, poolen! Och ja så mycket mer. :) Vi ska ju typ dyka här och åka till waterworld! :) Sedan så ska vi kanske åka fallskärm efter en motorbåt, Fett kul jue! :D Och så kan man hitta många nya kompisar såklart. ;)

Mene haha nu skrev jag för mkt igen! Tkr synd om er som måste läsa.. (eller nej det tkr jag inte) MOHAHA, FEEL THE PAIN! ;) Men nu ska jag nog sluta och börja traska iväg till hotellrummet så ha det så himla bra utan mig nu!

PUSSHEYYYYYYYYY!!11

ps. Jag älskar Axel Jonsson <3 d.s

jag o syrran, schteeek. ;)


@ Cypern

Hejhej allihopa!

Idag struntade jag, Nikki och Lina i hotellfrukosten för att få lite sovmorgon. Haha, Nikki och jag var förresten ute på stan igår och det kändes som att det fanns våldtäksmän i varje hörn. Speciellt när en bil-fyrhjuling(?) med en kille som var utklädd till en jättenalle körde fram och tillbaka och tutade efter oss.. Haha, jag fick panik och sprang iväg medan Nikki började asgarva.

Vi har bara varit vid poolen idag och så gick jag och Lina ner till stranden och satt på klipporna som jag gjorde igår också för att se ut mot det blåa havet. Det är perfekt också eftersom det är så varmt här så är det svalkande vind vid havet och jag blir så avundsjuk när man ser vattenskotrarna åka förbi. Vill också!! Sjukt kul! :D

Det är ganska kul också eftersom en showartist som jobbade i Rhodos förra året när vi var där jobbar här som showartist i Cypern i år också. Vad är chansen liksom? Han heter Magnus och sjöng "Beuatiful Girl" för mig två gånger. Haha, undrar om han känner igen mìg? Alla vi i familjen började iallafall asgarva igår när vi såg honom uppe på scnenen och så såg vi showen ikväll också.

Jag har redan blivit ganska solbränd dessutom och jag funderar på att leta upp lilla Fredrik Sätherberg här i Cypern också, får nog slänga iväg ett sms. Han skulle bara vara här i en vecka medan vi ska vara här i två.

Well, well.. ska vidare nu, pussss'n! :)






Kändisträff eller vad? haha ;)

Heysan alla!

Idag så har man faktiskt blivit riktigt brun, speciellt min mage och rygg. Gillas! ;) Idag så tog vi det typ lugnt men syrran och jag sprang till stranden och chillade där på en klippa en stund, det var härligt att bara blicka ut över det kristall klara vattnet och känna lugnet. I love it! ;)

En rolig grej som vi har upptäckt är att en show-artist som var i Rhodos förra året är här just nu! Hah, vad är oddsen? Toves älskling Magnus! :D Han är här i Cypern i år. Fett coolt ju och tur för Tove så hon har någon att spana på. ;) En annan "kändis" som är här är Bert Karlsson! (Ni vet han från talang?) Vi har sett honom flera gånger och han har suttit vid bordet brevid oss. :) Ganska coolt va? ;) Förra året i Rhodos så bodde vi på samma hotell som Amy Diamond! Fan va vi e coola asså, haha! (a)

Mene aah.. haah btw min kille och hans två bröder har skaffat blogg nu också mene vet inte om jag får säga namnet på den än? Mene vi får se hure går för dem att uppdatera o så. ;) Kommer bli spännande! Lycka till i bloggvärlden iaf, älskling! <3<3

Mene nu ska jag göra annat än att blogga så vi ses allihopa! puss.

mooi . ;)


Lockigt hår och inget flirtande!

haha, öhm.. jag fortsätter nog att blogga lite! ;)

Asså ni ska bara se mitt hår just nu, otroligt lockigt! haha, pallar inte att platta det. ;) Men asså det ser ju förjävligt ut. Axel du kan sluta oroa dig, ingen vill ha mig när jag ser så här ful ut.. haha nä men, det ser väl helt okej ut. Men mitt självfall blir verkligen skitlockigt när jag är utomlands, är inte van vid att det är så här lockigt! :o

Hah förresten som ni kanske förstår är Axel lite orolig för att jag ska flirta runt men ärligt talat så har jag inte spanat alls. :) Tove och Nikki har spanat som fan medans jag typ inte ger någon kille en enda blick. Det är verkligen Axel och ingen annan för mig och om min älskling var här nu så skulle jag inte släppa honom med blicken! <3 Jag älskar dig. Men jag hoppas vi ändå hittar några nya kompisar här, det är roligt att knyta nya kontakter liksom! :)

Förresten juste.. När vi flög hit trodde jag fan att planet skulle krascha. Vi åkte typ in i ett område där det blåste asmkt och planet gjorde typ små frittfall lite då och då! Fyfan vad läskigt o äckligt det var. Trodde fan att vi skulle dö. Jag sa typ till Nikki ba vad som skulle stå i tidningen nästa dag: "Igår kraschade ett norsk plan påväg till Cypern, det fanns inga överlevande ombord på planet när det hittades ute i medelhavet." Fyfan, tänk om vi skulle kraschat? Hemskt. Aja, vi får hoppas att flygturen hem går bättre. Jag applåderade för piloten när vi landade eftersom han klarade det. Jag fick typ med alla personer som var på planet att klappade händerna. ;) Men ahah vår familj klappar alltid händerna när vi har landat. Man måste ju liksom visa uppskattning till besättningen och piloten att de fick dit oss hel skinnade. :)

mene ääh.. Nu ska jag hitta på något annat, have fun without me now if you can! ;)

Bara för att den här bilden inte passar inte alls just nu. (a)


Cyprus!

Heysan alla bloggläsare! ;)

Just nu sitter jag här på hotellet i Cypern och lever livet. ;) Haha, har redan lyckats bränna mig men jag fortsätter ändå att jobba på brännan, wooho. Vi ska ju vara här i två veckor så kommer troligen vara neger när jag kommer hem! :) Jag har ju ändå redan blivit ganska brun!

Idag så har vi typ bara legat vid poolen och tagit det lugnt. Men vi har faktiskt också varit och försökt leta upp Fredrik Sätherbergs och hans familj här på ön eftersom de också är här just nu, skulle vara roligt att träffas liksom! :)

Men jag saknar typ alla där hemma även fast vi bara varit här i en dag. :o Haha, 13 dagar återstår liksom! ;) Jag saknar Axel speciellt mkt! Min älskling och den man kan prata med allt med. :) Så skönt att ha Axel vid min sida och veta att han alltid kommer finnas där för mig och vill mitt bästa. Jag älskar dig verkligen, finns inga ord för min kärlek till dig, Axel! <3 

Men nu har jag inte så mycket mer att säga.. Tycker det är ganska coolt att det är svenska datorer här på hotellet, fett chill. ;) Mene haha aja.. Ni får ha det så jäkla bra, pusshey! <3

jag i min bikini hemma. :) Hah får väl ta en likdan bild sen när jag är hemma igen för att jämföra hur brun jag blivit och hur blek jag var innan jag åkte! Smart. ;)
och ja jag vet att ja e ett feTTo. (a)



Vad jag ska göra idag!

Hellu no lifers! ;)

Sitter i min killes tröja och ska snart gå ner och äta. Mys! :) Idag så ska jag kanske bort till Duved och säga grattis till min kära barndomsvän Johannes eftersom han fyller 15år idag. :D Efter det så måste jag packa inför imorgon eftersom jag åker till härliga Cypern då. ;) Och ikväll så ska jag kanske träffa Axel och säga hejdå och sådant. Jag kommer sakna honom jättemycket eftersom vi kommer att skiljas åt i två veckor nu. Men, men jag vill typ komma bort ifrån trista och tråkiga Åre nu. Långt, långt bort!

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer.. Ni får ha det så jävla bra allesammans! Kanske uppdaterar mer senare idag. Om inte så kanske jag uppdaterar igen när jag är i Cypern, det brukar finnas datorer på hotellen där. Men, men vi får se och ni får ha det så himla bra nu! :)

puss på alla.





Bild ett:
Jag i min avslutningsklänning!
Bild två:
Jag för ett tag sen. :)
Bild tre:
Jag för lite mer än en veckor sen! :)
Bild fyra:
Jag innan jag klippte mig. (a)

Nu har sommarlovet börjat!

Jag diggar min älsklings inlägg här under. ;)

Men ja som ni alla vet har sommarlovet börjat nu! Det känns lite overkligt och konstigt att den redan är här. Men jag ska verkligen njuta av den och samla krafter inför nästa läsår eftersom det är mitt sista år i grundskolan och då gäller det att ha bra betyg och verkligen satsa!

Skolavslutningen var bra igår och jag var på Axels och Idas avslutningslunch direkt efter. :) Det var trevligt, god mat och alla var så fina så. :) Ida och Axel fick jättebra betyg båda två. Ida fick MVG i allt och Axel fick 9 MVG och resten VG! Pluggisar dem är alltså, haha. :) Men de ska vara stolta och nöjda över sina betyg. De är fan asbra gjort av dem! :D Jag är stolt över er iaf. ;)

Men jag åkte aldrig hem från Axel igår utan sov över hos honom också och sen så drog jag hem runt 14:00. :) Vi hade det lika roligt och mysigt som vanligt! Jag älskar dig verkligen, honey. <3

På måndag så ska jag och min familj dra till Cypern och vara där i två veckor. Det ska bli härligt men jag kommer sakna alla jättemycket. Men haha nu ska jag fan ta och bli neger! ;) Brownie. <3 Vill dit nu och bara njuta av solen och sommarens frihet. Härligt!


Axel den coolaste som gästbloggar!! :D

Cha-cha bloggen!

Idag är jag (Axel Jonsson den coole) gästbloggare på denna blogg eftersom tvillingarna Hansson sög på det. ;) Nerå ba skoja, ska ba lägga in ett chill inlägg här för att jag är så cool. :D

Men idag har man ju gått ut Duvedskola efter 10år. Jag kommer nog aldrig finna en bättre skola än Duveds. Men till hösten så kommer det iallafall bli skidgymnasium i Järpen. Jag kommer ha FF i min lägenhet hela tiden dårå.. Bara att komma förbi om ni känner för det. ;)

Men nu ska jag och Lina gå och spela Halo. ;) Lina äger på det!! (not!) :D

Hasta la vista baby!

Dagens outfit på mig och några kompisar :P



Jag och min framtida fru dårå :P


Jag och min dude ;)


Jag och min kusse :)


Min farbror :D (cool bild va?)


-

Alla skulle kunna anklagas för mordet på sin egen kärlek men folk rekommenderar mig att fly och att aldrig vända mig om igen. Det är inte lätt när ingen förstår och man har blivit förbjuden till att förklara.

En bra start på sommarlovet? Inte precis.

Tove Hansson

Sista dagen i 8:an innan avslutningen..

hahah heey!

Idag vare niornas lunch. Typ fett tragiskt att de är den sista grejen de gör gemensamt.. :/ Kommer sakna dem så jävla mkt! :( Bildspelet gjorde en typ tårögd.. Åh tragiskt! Men stämningen var ändå rätt bra och de var många som hade roliga utklädnader! :) Vi hade ju valt temat "Vad vill du vara om 20 år?" typ. ;) De som hade de roligaste kläderna var nog Fredrik som var uteliggare, Freja var typ en gubbe (?) haha, Saga var slitz-modell och min Axel var faktiskt "pappa ledig" så han kom med två dockor. Jag blev helt paff! Det var liksom mina och hans barn! :O Fatta modigt gjort ändå! Min älskling. :')<333 Man blir typ heelt rörd! Det är verkligen ett starkt bevis på att han vill leva med mig hela livet. Åhhh jag dööör, världens underbaraste pojkvän verkligen! <33 Jag vill inte att han ska lämna duvedskola. :((<3

Mene efter lunchen så åkte jag hem direkt o satte på mig bikinin o la mig o solade. Härligt! Efter en stund så kom typ Ebba och då drog Tove, jag och Ebba till ICA. Vi träffade typ asmkt folk så typ satt i solen där o stekte. Fyfan var härligt det var och trevligt! Efter det så drog vi upp till Lokalen där o stekte i solen. :) Åre skola hade ju skolavslutning idag så jag kollade på deras avslutning med Sarah o Ronja. :) De var verkligen jätteduktiga! Efter det så gick vi ut igen och snackade, stekte och ba chillade. Härligt, härligt! Asså jag måste verkligen säga att Sheida är jävligt sköön, haha! :) I like her.

Mene för en stund sen drog vi hem o Nikki o Malou testade kläder här. Malou vet typ inte vad hon ska ha på sig imorgon så det är lite kris! :O men hon kommer typ på något, hoppas jag! Jag tycker det fortfarande är overkligt att vi går ut 8:an imorgon? Helt sjukt! Liksom redan? Vi har ju inte hunnit gå 8:an någonting.. Men egentligen det som är mest tragiskt är att våra älskade nior går ut. :/ TRIIIIIST!!!! Vi får hoppas att vi överlever. Jag kommer fan börja gråta imorgon. :(<3 Fyfan.. :/ Jag ska på Axels avslutningslunch imorgon dessutom. Det kommer nog bli kul men samtidigt skit tråkigt att han lämnar Duvedskola nu föralltid, han som ändå gått där i 10år om man räknar med förskola. :/ Det kommer verkligen bli helt nytt för honom när han börjar gymnasium och jag kommer sakna honom sjukt mycket! :(<333

Oj fan.. vilket långt inlägg, tkr synd om er. Bäst att jag slutar nu och bjuder på några snygga bilder ist från idag! höhö.


Axel älskling Jonsson med våra framtida barn! Pappa ledig. :')<33


Josefin och Max som är världsmästare i kickbike om 20år! ;D


Tobbe är självklart trummare även som vuxen och blivit en riktig kändis, rockstar! ;)


Ida som längdproffs och jobbar även på konsum. ;)


Kusin Saga som Slitz-modell. ;)


Freja kommer att ha gjort om sig till en gubbe om 20år, haha. King! :D


Fooolk!


Meer folk, återträff!


Ida, Ida, Freja och Axel! :)

Sovit hos Axel, skola och träffat farmor!

Woohoo, update?!

Sorry hörni mene jag har haft fullt upp.. Igår så var jag i Östersund hela dagen och shoppade och därefter så bestämde jag och Axel att jag skulle sova över hos honom runt 20:30 lite spontant sådär igår. ;)

Shoppade mycket fint igår och dessutom en avslutningsklänning så det e nice. :) Jag skippade det där med 8 timmars bussresa till och från döda fallet, kändes ganska ovärt så höhö nejtack. ;)

Mene iaf så sov jag över hos Axel igår. Vi behövde prata om saker som hänt och sedan så har vi inte hunnit träffa varandra så mycket. Det kändes verkligen som ett äntligen att få omfamnas med honom igen! :) Vi hade det mysigt och när vi skulle gå och lägga hos så hade hans lillebror Arvid såklart lagt en sån där spikmatta i sängen för att skoja lite. Axel ba: "Aha, jag har hittat Arvids verk!" ahah busungen där. ;) och imorse så stod jag och Olle fixa håret tillsammans, haha. ;) Lite kul att det typ bara är killar i den familjen, jag är typ van vid bara tjejer. :)

Mene i skolan så städade alla ut sina skåp och sedan vare brännbollsmatch. Först 9:1 mot 9:2 och det vinnande laget skulle möta lärarna. 9:2 vann och de vann mot lärarna sen också. :)

Efter brännbollen så åt jag lunch och sedan följde jag med Axel hem igen. Han och någon (Janne typ?) fixade deras xbox live så det funkade, då blev Axel glad! :) Och efter det åkte jag hem eftersom jag ringde o frågade Anna-Maria om jag fick eftersom jag hade inget mer på skolan att göra.

När jag kom hem så sov jag till 15:00 och sedan åkte jag och mamma upp till kusinerna för att hälsa på farmor. Det var roligt att träffa farmor o prata med henne! :) Vi var där i ungefär 2 timmar och bara pratade. Pappa och Håkan var två små riktiga busfrön när de var i vår ålder. ;) Roligt att lyssna på faktiskt! :)

Kom hem för ungefär en timme sen och nu ska jag ätaaa snaaart. HUNGRIG! (a) Så nu när ni vet vad jag har haft för mig o sådant så kan jag nog kila här ifrån med gott samvete, right? ;)


Min dag

Hejhej bloggen!

Idag har det inte hänt så mycket - jag, Clara och Elin stannade kvar tills hela skoldagen var över och ordnade inför 9:ornas lunch som är på torsdag. Även fast det blev lite bråk imorse så tyckte jag det blev skitbra tillslut! :)

Jag har hunnit att hjälpa Sarah och Lina när jag kom hem med namnskyltarna också till lunchen och så har jag tagit ett mysigt bad. Jessica och Malou var också förbi här en sväng för att hälsa på Nikki så det var som Peter sa uppgivet vid middagsbordet: "Fullt hus och bara tjejer!" Haha! ^^

Jag borde egentligen plugga inför matteprovet på onsdag men jag orkar helt enkelt inte. Jag tänker nog heller inte följa med till dödafallet imorgon tillsammans med klassen. Nikki, jag och Lina tänker övertala våra föräldrar att vi ska stanna hemma istället så kan vi plugga och göra det vad vi vill. Niceee, huuh? ;)

Jag ser verkligen fram emot onsdagens slut... Inga fler viktiga saker inom skolan i vilket fall och det känns så otroligt skönt och sedan är det skolavslutning på fredag. Jag sticker ju även med familjen till Cypern på måndag och det ska bli så otroligt skönt! Jag kommer ju tillbaka till Åre efter två veckor och sen får jag se vad som händer. :)

Jaja, nu ska jag nog ta igen det sista i skolan så vi hörs senare gott folk!
Jag ska försöka blogga igen också.. ^^, have a nice time so long, kissss!


Tränat, tråkigheter och sommarlängtan!

Hallooo!

Kom nyss hem med hunden. :) Vi har varit på cykeltur till agilitybanan och tränat lite tricks där. Det gick ganska bra! Innan så var jag med Sarah och vi fixade namnskyltar till alla i nian. De kommer bli asbra men de är inte riktigt klara än.. :)

I helgen så hände en liten tråkig grej som jag inte kan nämna här. Men jag kan säga såhär.. Den personen och jag står inte varandra nära längre. Hon/han är troligen borta från mitt liv nu. Det misstaget han/hon gjorde mot mig har förstört vår vänskap.

Mene aja livet går vidare! :) Om en vecka nu så drar hela familjen till Cypern! :D Kommer bli så jäkla nice. Vi kommer vara där i två veckor och det ska typ bli rätt så skönt att bara åka hela familjen och lämna det här läsåret bakom sig. Men det tråkiga med det här året är ju som sagt att niorna går ut. :/ Mene ååh asså fyfan, snart äre sommarlov! :D Inte långt kvar nu.. :))

Efter Cypern så kommer vi iaf vara hemma en vecka och sedan vet jag inte riktigt vad som händer..? Jag vet att vi ska till mormor i Kiruna någon gång i sommar iaf och att jag och några kompisar ska troligen åka på moppetur till Sundsvall och/eller Strömsnäs. :) Det kommer nog bli sjukt kul iaf! Nu längtar jag verkligen till sommaren. Vill ha den här nu! <3

Frihet, värme, kompisar och kärlek! <3


Datorfri helg!

Datorfri helg är nice. ;)

Nä mene jag har haft fullt upp hela helgen och sen så har jag inte pallat sitta vid datorn. :) I fredags så gick jag på Lokalen men typ jag och några till drog hem till mig ist och hade filmkväll. Det var väl ganska mysigt! :) Jag spelade xbox sen, haha call of duty. Åh, ja va såklart bäst påre! ;) Mene det var ingen som vågade spela med mig! :( Eller jo, juste Sarah men vi fick inte igång den andra kontrollen. :p

I lördags så var jag på moppekurs från 09-15:00. Rätt segt mene det e nice också, typ chill att ba sitta o snacka allesammans. Jag hade lånat Erik Boudries fyrhjuling som jag körde med två gånger. :) Hah, det är ganska kul faktiskt när alla sitter o diskuterar ba: "vart körde du fel?, "aha den korsningen var klurig!", "det var en buss som nästan körde på mig!" m.m.. ;) Det fan rätt kul! :) Mene första gången jag körde gjorde jag fel på typ allt men andra gången gick det skitbra! :)

Efter moppekursen så bestämde jag och Linus att vi skulle ha övernattning i en av hans stugor. :) Jag ringde runt till alla medans Linus fixade med stugan. Vi är fan grymma som fixare och planerare, Linus! ;) Mene vi kom ju på det här först runt 16:30 så de flesta hade redan bokat upp sig på saker så vi blev typ ett mysigt gäng på 6 personer. Jag, Linus, Ronja, Marcus, Ebba och Sanna! :) Sarah var också med till typ 23-24:00 men hon sov inte över. Innan vi drog hem till Linus runt 21:00 så var o stekte i solen allesammans på en gräsmatta, fyfan va skönt det var. ;) Mene iaf hos Linus så dunkade vi musik, såg 3 filmer, snackade, hade kuddkrig, sov, dansade, busade, käkade godis m.m! :) Allt var rätt mysigt och härligt ändå.

Imorse när vi vaknade så chillade vi ett tag och sedan började vi att städa. Därefter drog typ alla hem och när jag kom hem så duschade jag direkt och sedan snackade jag lite med Boudrie och Axel, läste tidningar och spelade Ratchet and Clank. En chill söndag helt enkelt! :)

Det är väl så på ett ungefär hur min helg har sett ut! :) Den har varit riktigt nice. Mene nu ska ni få njuta av lite bilder från helgen också, enjoy!











Döttskratt o fnat!

Heys alla snyggingar därute!

Hemma från skolan nu. ;) Det var rätt nice idag förutom att vi snackade om döden hela dan.. Mene rasterna var helt klart nice! haha, skratta så ja höll på o dööö, gillaaas! Mene min nutte-Sarah var lite deppig av någon anledning idag.. :/ Jag förstår dig Sarah men du vet att vi aldrig kommer svika dig, okej? En för alla, alla för en! Vi finns alltid för dig. <3 Säg bara till om du vill prata, jag vet att du har svårt för det men det känns bättre efter och vi förstår dig lättare också om du berättar. Du e fin. <3

Hmm just nu har jag bytt kläder eftersom jag ville klä mig lite festligare nu en fredagkväll som denna. ;) Jag tror jag ska dra på Lokalen om nt något annat roligt dyker upp. Mene nu pallar jag nt blogga mer men vi ses sen allihopa! Puss&kram, må bra. ;)



Weeii, lite pics!


Gamla tider!

Helluu alla söta bloggläsare därute!

Vet att min uppdatering varit sämst men så gåre ibland. ;) Idag drog min älskling till Stekholmen eller ja fjollträsk som han kallar det, haha. Han ska bara vara där över helgen men jag saknar honom ändå skitmkt.. Fast det gör jag ju alltid när han inte är med mig. (a)

Idag efter skolan så letade jag efter vårat playstation 2 eftersom vårat playstation 3 suger just nu. Jag hittade det nt men jag hitta mkt annat roligt! Typ bilder på Tove och mig när vi var små, teckningar och skolarbeten sen årkurs 1-3 typ. Hah, gud vad man sög på att skriva då. x) Kul att se lix.

Sedan så efter jag hittade det där så ville ja såklart fortsätta kolla på saker när vi var små så jag bad mamma hjälpa mig att sätta igång filmkameran och vips så kollade jag på resan i Brasilien, när vi spelade golf, åkte skidor, dansade, red, badade, fångade fisk m.m.. Åh, tider det och gud vad man har förändrats som person! Förut var jag typ värsta tuffa pojkflickan och nu är jag lite mer tjejig av mig. ;)

moi i typ 3:an när jag droppar med rollerblades/inlines ;)


My happy ending!

Den här låten har ingenting med mitt liv att göra men jag gillar den jättemycket ändå. Jag tycker synd om om dem som är olyckligt kära. :/ Det är verkligen inte roligt och kan verkligen ta på en pyskiskt. Jag har varit olyckligt kär en gång i tiden och då kändes det verkligen tomt och som att inget riktigt var värt att kämpa för. Man var så jävla negativ då! Mene nu så försöker jag jobba mig bort från det där negativa, tänka positivare och sådant. Men nu är faktiskt mitt liv väldigt bra och jag vill inte byta ut det mot något. :) Jag är lycklig just nu tack vare min familj, mina vänner och min kille! :)<3 Okej, om jag skulle läst det här skulle jag kanske känt ett hugg av avundsjuka? Men gör inte det är ni snälla. Vet ni varför? Jo, för det är så mycket roligare att dela glädje eftersom delad glädje ÄR dubbel glädje! Var glad för min skull så kommer jag vara glad för er skull när det går bra för er eller har hänt något som gör er glada. Allt blir så mycket bättre och roligare då, eller hur? :)

lyssna o njuuut!


Uppdatering för idag och igår!

Hey!

Förlåt för att jag inte skrev någonting igår men jag var hos Axel. Vi spelade typ Halo med Olle en stund, sedan så drog vi ut på picknick vid forsen. Supermys! :) Efter det så skyndade vi oss hem eftersom Axel skulle hålla i en träning i en timme. Medans Axel var där på träningen så pratade jag med hans mamma om allt möjligt! :) Vi hade det riktigt trevligt. :) Mene sedan så kom Axel hem igen och hade Ludvig Hellstrand med sig. Då började vi spela Halo igen och sedan så åkte han hem efter en stund. Jag och Axel bestämde oss då för att baka muffins men jag hann inte smaka på resultatet eftersom jag skulle hem precis då. Axel skjutsade ner mig till bussen och så sa vi hejdå.. :) När jag kom hem så pallade jag nt blogga.. (a) somnade typ direkt.

Mene idag så har vi snackat om våldtäkt, kroppsideal och så bakade vi på hemkunskapen. Hela dagen har väl varit chill mene det dumma var att både jag och Linus glömde att vi hade sovmorgon imorse. Vi låg typ o sov på en bänk tsm. (a) Alla småbarn kom typ o petade på oss.

Mene iaf så gick dagen rätt fort. Det var ju vårsalongen på kvällen så man var på skolan till klockan 20:00 mene det var ganska snabbt överstökat. När jag kom hem så hade mamma köpt nya kläder te mig, wiie! :) Så jag fick vara modell medans mamma typ testade massa olika kläder på mig och matchade o sånt. :p Tur att man har en mamma som är grym på kläder o mode. ;)

Efter det har jag väl inte hunnit göra så mkt mer.. Ska nog sova nu.. är astrött! Imorgon äre dessutom moppekurs.. så mm.. ska nog krypa te korgs. Mene ni får sova så gott allihopa! :)<3

Jag var ute en sväng o fotade moi själv, baaallt

RSS 2.0